- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.401
Evet bencede olabilir bende o surecte aldigim ilaclarin etkiledigini dusunuyorum hayirlisi vaktini bekliyor demekki ne desem bos bende bekliyorum sabirlaCiğer geliştiriciden dolayı olabilir. Geçen bir arkadaş erken doğum riskinin olduğunu, ciğer gelıstırıcı olduktan sonra 40.hafta anca doğurduğunu söylemişti
Mesela senin baya sancılı geçiyor sürecin
Ama ona rağmen doğurmuyorsun.
Ciğer geliştiricinin etkisi büyük
Ona da şükret
Yani 40 a tamamlanan kısmı doğum sonrasına mı aktarılıyor doğru mu anladım ?37+4 canim
Eneee ben daha çok bekliyordum
Canım ben önden hiç izin kullanamadim.8 haftalık iznim komple sonraya aktarıldı. Ama Kasım a kadar kullanamayacak gibiyim. Belki Ağustos'ta bile bozdurabilirim.
Eli kulağında az kaldı sabret :)Evet bencede olabilir bende o surecte aldigim ilaclarin etkiledigini dusunuyorum hayirlisi vaktini bekliyor demekki ne desem bos bende bekliyorum sabirla
Arkadaşlar benim doğum bayramdan iki gun önce falan olacak gibi duruyor.. bebekten de 7 gün içinde sağlık ocağından kan alınıyormuş ya bayram tatili da boyle uzarsa sağlık ocağı bayramda kapalı, kanı nasıl vereceğiz süre geçmiş olmaz mı ???
Ahh ahh insallah bolca dua edinde biran evvel saglikla kavusayim bende oglusuma herseyden cok sabirsizlik basladi artikEli kulağında az kaldı sabret :)
Canım son haftalarda bebek daha çok kilo alıyor daha çok büyüyor ilk haftalarda kilo alımı daha az o zaman minnosun annesi babası iriHiçbir şey demiyor. Bebeğin genetiği bu sanırım. Bu hafta çok kısıtlı da beslendim ama yine de kilo almış. Ben belki son haftalarda kilo alımı yavaşlar diye düşünüyordum ama öyle olmadı.
Darısı bizeBu arada haziran anneleride dün finiş yaptıbitti doğumlar
Muhtemelen acilde vs verilir. Çünkü bu durumda çok kişi olacak.Arkadaşlar benim doğum bayramdan iki gun önce falan olacak gibi duruyor.. bebekten de 7 gün içinde sağlık ocağından kan alınıyormuş ya bayram tatili da boyle uzarsa sağlık ocağı bayramda kapalı, kanı nasıl vereceğiz süre geçmiş olmaz mı ???
Canım ben kızımda sağlık ocağında tekrar topuk kanı aldırmadım çocuk doktorumuza sorduk ikinci kez bakılmalı mi diye problem çıksa ilkinde de çıkar dedi tam teşekküllü bir hastanede baktiriyoruz sonuçta İstanbul'un en iyi hastanelerinden biri sağlık ocağı topuk kanini tıp merkezine gönderiyor eşim istemedi sonucu gönderdi tekrar baktırmak istemiyoruz dediArkadaşlar benim doğum bayramdan iki gun önce falan olacak gibi duruyor.. bebekten de 7 gün içinde sağlık ocağından kan alınıyormuş ya bayram tatili da boyle uzarsa sağlık ocağı bayramda kapalı, kanı nasıl vereceğiz süre geçmiş olmaz mı ???
Ayyy yok tam tersi. Hiç iri insanlar değiliz. İki minyon insanız. Kime çekmiş bilmiyorum ama kafası babasına çekmiş.Canım son haftalarda bebek daha çok kilo alıyor daha çok büyüyor ilk haftalarda kilo alımı daha az o zaman minnosun annesi babası irisağlıkla gelsin de bebelerimiz bizler çok zorlu yollardan geçtik
Ozeller 9 gün tatil yaptirmaz resmi tatili 4 gün verir geri kalan günleri çalıştırır bir özel mağduru olaraktan iyi bilirimArkadaşlar bayram tatili uzayıp gun olsada dr lar o kadar uzun süre tatil yapmaz bence , ozel için konuşuyorum tabi devlette her daim dr olur zaten de özelde de takipli olduğunuz dr un 9 gün full tatil yapacağını sanmıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?