Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet bencede olabilir bende o surecte aldigim ilaclarin etkiledigini dusunuyorum hayirlisi vaktini bekliyor demekki ne desem bos bende bekliyorum sabirla

Canım ben önden hiç izin kullanamadim.8 haftalık iznim komple sonraya aktarıldı. Ama Kasım a kadar kullanamayacak gibiyim. Belki Ağustos'ta bile bozdurabilirim.

Neden kullanmiyorsun ki? Bebek biraz büyümüs olurdu aslında ben de izin bittikten sonra napcagimi dusunuyorum daha uzasa keske diyorum sen de kullanmıycam diyosun hayretliksin vallahi

Hakikaten yani ramazan bayraminda tatili birleştirmediler. O zaman memlekete kosturkostur gidip gelmistik. Simdi dogum var ve bu bayram birleşti. Doktorum bayramda tatil yapmaya niy3tli gibiydi. Hatta 15 temmuza sezeryan koymuslar bi tatil yapalim diyoruz olmuyo diye söyleniyordu. Yine de adam 9 günün illa bi kısmında tatil yapacak belli. pazar günü annem gelcek bi kac gün kala adacaylari hurmalar başlasam bari. Belki vayram oncesine dogar

Bunu ben de çok merak ediyorum ya topuk kanı vermemiz gerekecek nasıl olacak

Hiçbir şey demiyor. Bebeğin genetiği bu sanırım. Bu hafta çok kısıtlı da beslendim ama yine de kilo almış. Ben belki son haftalarda kilo alımı yavaşlar diye düşünüyordum ama öyle olmadı.
Canım son haftalarda bebek daha çok kilo alıyor daha çok büyüyor ilk haftalarda kilo alımı daha az o zaman minnosun annesi babası iri sağlıkla gelsin de bebelerimiz bizler çok zorlu yollardan geçtik

Bu arada haziran anneleride dün finiş yaptı bitti doğumlar
Darısı bize
Muhtemelen acilde vs verilir. Çünkü bu durumda çok kişi olacak.

Canım ben kızımda sağlık ocağında tekrar topuk kanı aldırmadım çocuk doktorumuza sorduk ikinci kez bakılmalı mi diye problem çıksa ilkinde de çıkar dedi tam teşekküllü bir hastanede baktiriyoruz sonuçta İstanbul'un en iyi hastanelerinden biri sağlık ocağı topuk kanini tıp merkezine gönderiyor eşim istemedi sonucu gönderdi tekrar baktırmak istemiyoruz dedi

toose ge 1bal1kaymakannesi kızlar hayırlı uğurlu olsun saglicakla büyütün insallah

Gözümden kaçanlar ve okuyamadigim sayfalarda doguranlar varsa onlara da hayırlı olsun

Bnmki de kendi çapında kasilip duruyor ama bi düzeni yok ben gider 9 günlük tatilin ilk günü dogururum kaynanamda kalmak istemiyorum ya bnm cocuk o gün gelir kocam da kalalım der

Canım son haftalarda bebek daha çok kilo alıyor daha çok büyüyor ilk haftalarda kilo alımı daha az o zaman minnosun annesi babası iri sağlıkla gelsin de bebelerimiz bizler çok zorlu yollardan geçtik
Ayyy yok tam tersi. Hiç iri insanlar değiliz. İki minyon insanız. Kime çekmiş bilmiyorum ama kafası babasına çekmiş. ama dediğin gibi sağlıkla gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinler

Bubiğaz enfeksiyonuyla nasil baş edebilirim? Adacayi ve zerdecaldan gargara yapiyorum. İhlamur ve papatya iciyorum. Bi de parol aliyorum. Ama bugün parol anca 6 saat etki etti sonra bi titreme aldı beni. Ateşim yükseldi. Mecalim kalmadi uyudum terlemişim. O ara bebiş noldu hic bir fikrim yok. Ateşten titremeden etkilenmemistir inşallah. Hareketleri de hafif ve az aslinda ama bilemedim

Ozeller 9 gün tatil yaptirmaz resmi tatili 4 gün verir geri kalan günleri çalıştırır bir özel mağduru olaraktan iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…