Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy yok tam tersi. Hiç iri insanlar değiliz. İki minyon insanız. Kime çekmiş bilmiyorum ama kafası babasına çekmiş. ama dediğin gibi sağlıkla gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinler
Ali hoca problem yok diyor sonuçta boşver kafana takma o zaman iri bebek iyidir rahat kucaklarsin benim kız çok minik doğduğu için minik bebek problem kucaklamaya korkuyorsun bu bebemde her şey tuhafıma gider ilki minnacık bu iri

Bazi enfeksiyonlar ilaçsız antibiyotiksiz gecmiyo bence bi doktora görün hele ki böyle ateş yapıyorsa

Geçmiş olsun ates çok yükselirse bir acile gitmekte fayda var aslında.

Bazi enfeksiyonlar ilaçsız antibiyotiksiz gecmiyo bence bi doktora görün hele ki böyle ateş yapıyorsa

Dün hafifti bugün ilk defa titredim. Öyle mi yapsam ki. Doktorlar da kadin digumcuya sor diyorlar ilaç vermiyorlar. Yoksa inat edip ilacalmayan biri degilim. Gerekiyorsa alirim da. Persembe günü doktorima kontrolüm var gec mi olur ki. Parol alinca rahatliyorum aslında ama sanirim hamileler 8 saatte bir alabiliyor demi

Kuzu doktorlar nazik bakma sen

Ebeler ,ebemizi belliyo birazcik

Ee doktor ne dedi varmi açılma falan ,nst baktimi?
Açılma yok canikom da yumuşama var dedi nst de sancı çıkmadı bu sefer
Kızlar şuan koynumda emziriyorum coook guzel bi his agrim var biraz daha sonra detayli yazacagim hayırlısı ile darısı hepinizin basina insAllah
Hadi gözün aydınn
dofh fbtl kiz nere kayboldunuz , sesiniz ciimayinca dogruyrolarmi acaba diyomm
Yok kız söylemeden doğurmam merak etme benim minik kızlar uğraşıyordum
Kızlar 2 gündür yoğun adet sancım var. Ayakta durunca oluyor yaklaşık 1 saat falan. Çatı mı genişliyor yoksa bebek aşağı baskı mı yapıyor noluyor?
Benim de öyle oldu sonra nişanım geldi işte ama kasılmam da vard. Rahim doğuma hazırlanıyormuş

Ali hoca da bebeğin iri olduğunu, normal doğumun zor olacağını söylemişti. Ama tabi ki çatın müsaitse normal doğum da yaparsın demişti. O da bu konuda çok iç açıcı konuşmamıştı

Valla oturdum sezaryen araştırmasına başladım. Artık üzülmeyeceğim. İz falan kalırsa da bulunur bir çaresi.

Günde 4 grama kadar alabiliyorsun canım. Yani 8 tane 500 mg parol içebilirsin.

Evet benim de kasılmam var ama düzensiz. Ay hadi İnşallah

Suni alınca epidural alınabiliyor mu? Ah iyiyiymiş o zaman, denerim bunu

Hepimizin derdi ayrı işte
Suni ve epidural alınıyor ama epidural almak için önce 4 cm olması lazim yani 4 cm ve bebek tam yerlesince veriyorlar. Tabi ben ikisidne de istedim ama alamadım epidurali buna bakalim kısmetse

Ay sağlıkla gelsin de varsın sezeryan olsun

Bunu ben de çok merak ediyorum ya topuk kanı vermemiz gerekecek nasıl olacak

Beni sağlık ocağından aradılar geçen gün nasılsın diye konuştum. 1 temmuzda doğum 1 hafta sonra sağlık ocağına gitmem lazım ama yetişmez 8i arife tatilde oluyolar sanırım. Seninki bayramdan sonraya kalır dedi bana
Ama yıldızın dediğğ gibi özeller açık olur zaten onlar ilk topuk kanını alıcak ilk gün. 1 hafta sonrakini isterseniz dsağlık ocağında isterseniz özelde yapabilirsiniz dedi.. ama özeldede yaptırsan o topuk kanının değerlerini sağlık ocağına gidip kayıt yaptırıcakmışız oda bayramdan sonraya denk gelir
Ben zaten aylık aşılarını sağlık ocağına yaptırıcam

Şaka gibi cidden yaaaa olaya bakkkk

Şaka gibi cidden yaaaa olaya bakkkk
Aynen, bide bazıları evi kiralamak istemedi. Adam dedi ki temmuz daki zama göre ben evimin kirasını artıracağım. Bugün sana 8 bine verdim iki gün sonra 9 bin olması gerekir zarara girerim dedi. Bazı ev sahipleri de kurumsal firma kimliğimi ve maaş bordrom artı kefil istedi

Çok şaşırdım ve üzüldüm. En azından taşınma masrafını olmayacak ama tabi +5bin şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…