- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.421
Ali hoca problem yok diyor sonuçta boşver kafana takma o zaman iri bebek iyidir rahat kucaklarsinAyyy yok tam tersi. Hiç iri insanlar değiliz. İki minyon insanız. Kime çekmiş bilmiyorum ama kafası babasına çekmiş.ama dediğin gibi sağlıkla gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinler
Bazi enfeksiyonlar ilaçsız antibiyotiksiz gecmiyo bence bi doktora görün hele ki böyle ateş yapıyorsaBubiğaz enfeksiyonuyla nasil baş edebilirim? Adacayi ve zerdecaldan gargara yapiyorum. İhlamur ve papatya iciyorum. Bi de parol aliyorum. Ama bugün parol anca 6 saat etki etti sonra bi titreme aldı beni. Ateşim yükseldi. Mecalim kalmadi uyudum terlemişim. O ara bebiş noldu hic bir fikrim yok. Ateşten titremeden etkilenmemistir. Hareketleri de hafif ve az aslinda ama bilemedim
Evet ankara memorial full çalışıyor gözüküyorOzeller 9 gün tatil yaptirmaz resmi tatili 4 gün verir geri kalan günleri çalıştırır bir özel mağduru olaraktan iyi bilirim
Geçmiş olsun ates çok yükselirse bir acile gitmekte fayda var aslında.Bubiğaz enfeksiyonuyla nasil baş edebilirim? Adacayi ve zerdecaldan gargara yapiyorum. İhlamur ve papatya iciyorum. Bi de parol aliyorum. Ama bugün parol anca 6 saat etki etti sonra bi titreme aldı beni. Ateşim yükseldi. Mecalim kalmadi uyudum terlemişim. O ara bebiş noldu hic bir fikrim yok. Ateşten titremeden etkilenmemistir inşallah. Hareketleri de hafif ve az aslinda ama bilemedim
Bazi enfeksiyonlar ilaçsız antibiyotiksiz gecmiyo bence bi doktora görün hele ki böyle ateş yapıyorsa
Açılma yok canikom da yumuşama var dediKuzu doktorlar nazik bakma sen
Ebeler ,ebemizi belliyo birazcik
Ee doktor ne dedi varmi açılma falan ,nst baktimi?
Hadi gözün aydınnKızlar şuan koynumda emziriyorumcoook guzel bi his agrim var biraz daha sonra detayli yazacagim hayırlısı ile darısı hepinizin basina insAllah
Yok kız söylemeden doğurmam merak etme
Benim de öyle oldu sonra nişanım geldi işte ama kasılmam da vard. Rahim doğuma hazırlanıyormuşKızlar 2 gündür yoğun adet sancım var. Ayakta durunca oluyor yaklaşık 1 saat falan. Çatı mı genişliyor yoksa bebek aşağı baskı mı yapıyor noluyor?
Ali hoca da bebeğin iri olduğunu, normal doğumun zor olacağını söylemişti. Ama tabi ki çatın müsaitse normal doğum da yaparsın demişti. O da bu konuda çok iç açıcı konuşmamıştıAli hoca problem yok diyor sonuçta boşver kafana takma o zaman iri bebek iyidir rahat kucaklarsinbenim kız çok minik doğduğu için minik bebek problem kucaklamaya korkuyorsun bu bebemde her şey tuhafıma gider ilki minnacık bu iri
Ay simdi öyle diyince yine oyle ateşlenirsem acile gideyim o zaman. Nerden ciktiysa son haftalarda ☹Geçmiş olsun ates çok yükselirse bir acile gitmekte fayda var aslında.
Günde 4 grama kadar alabiliyorsun canım. Yani 8 tane 500 mg parol içebilirsin.Dün hafifti bugün ilk defa titredim. Öyle mi yapsam ki. Doktorlar da kadin digumcuya sor diyorlar ilaç vermiyorlar. Yoksa inat edip ilacalmayan biri degilim. Gerekiyorsa alirim da. Persembe günü doktorima kontrolüm var gec mi olur ki. Parol alinca rahatliyorum aslında ama sanirim hamileler 8 saatte bir alabiliyor demi
Evet benim de kasılmam var ama düzensiz. Ay hadi İnşallahAçılma yok canikom da yumuşama var dedinst de sancı çıkmadı bu sefer
Hadi gözün aydınn
Yok kız söylemeden doğurmam merak etmebenim minik kızlar uğraşıyordum
Benim de öyle oldu sonra nişanım geldi işte ama kasılmam da vard. Rahim doğuma hazırlanıyormuş
Suni alınca epidural alınabiliyor mu? Ah iyiyiymiş o zaman, denerim bunuBüyük ihtimalle suni sancı ile doğumu başlatacak eğer istersen dayanamam dersen epidural al ilkinde ben öyle dogurmustu
Hepimizin derdi ayrı işteKendin başlatma olayını öğrenirseniz bana da haber edin. Başlatma yayım
Suni ve epidural alınıyor ama epidural almak için önce 4 cm olması lazimSuni alınca epidural alınabiliyor mu? Ah iyiyiymiş o zaman, denerim bunu
Hepimizin derdi ayrı işte
İnşallah ikimizin de olur. Hem normal gibi hem değil gibi doğum. HayalimSuni ve epidural alınıyor ama epidural almak için önce 4 cm olması lazimyani 4 cm ve bebek tam yerlesince veriyorlar. Tabi ben ikisidne de istedim ama alamadım epidurali buna bakalim kısmetse
Öyle mi ben 8 rakamıni hatrliyorum da 8 saatt3 bir sandm. AnladmGünde 4 grama kadar alabiliyorsun canım. Yani 8 tane 500 mg parol içebilirsin.
Ay sağlıkla gelsin de varsın sezeryan olsunAli hoca da bebeğin iri olduğunu, normal doğumun zor olacağını söylemişti. Ama tabi ki çatın müsaitse normal doğum da yaparsın demişti. O da bu konuda çok iç açıcı konuşmamıştı
Valla oturdum sezaryen araştırmasına başladım. Artık üzülmeyeceğim. İz falan kalırsa da bulunur bir çaresi.
Arkadaşlar benim doğum bayramdan iki gun önce falan olacak gibi duruyor.. bebekten de 7 gün içinde sağlık ocağından kan alınıyormuş ya bayram tatili da boyle uzarsa sağlık ocağı bayramda kapalı, kanı nasıl vereceğiz süre geçmiş olmaz mı ???
Bunu ben de çok merak ediyorum ya topuk kanı vermemiz gerekecek nasıl olacak
Şaka gibi cidden yaaaa olaya bakkkkKızlar doğru düzgün hiç okuyamadım ama ben Anadolu yakasında ev buldum. 3 bine oturuyordum 8 buçuğa 2 üst katıma taşındım. Olaya bakın aynı daireye 5500 fazla vereceğimcumartesi de doğum 2 gün içinde taşınmam lazım
Aynen, bide bazıları evi kiralamak istemedi. Adam dedi ki temmuz daki zama göre ben evimin kirasını artıracağım. Bugün sana 8 bine verdim iki gün sonra 9 bin olması gerekir zarara girerim dedi. Bazı ev sahipleri de kurumsal firma kimliğimi ve maaş bordrom artı kefil istediŞaka gibi cidden yaaaa olaya bakkkk
Çok şaşırdım ve üzüldüm. En azından taşınma masrafını olmayacak ama tabi +5bin şaka gibi.Aynen, bide bazıları evi kiralamak istemedi. Adam dedi ki temmuz daki zama göre ben evimin kirasını artıracağım. Bugün sana 8 bine verdim iki gün sonra 9 bin olması gerekir zarara girerim dedi. Bazı ev sahipleri de kurumsal firma kimliğimi ve maaş bordrom artı kefil istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?