- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.226
- 63
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.441
Kızlar eviniz varsa gerçekten çok şanslısınız. Allah evi olmayan herkese hayırlısı ile ev alabilmeyi nasip etsin. Bebeklerimiz bereketleri ile gelsin, yuvamıza huzur getirsinlerÇok şaşırdım ve üzüldüm. En azından taşınma masrafını olmayacak ama tabi +5bin şaka gibi.
Hadi bakalımmEvet benim de kasılmam var ama düzensiz. Ay hadi İnşallah
Aynen canım, özel ebem varCanım özel ebe mi ayarlamıştın sen? Maşallah ne güzel ilgilenmiş
Nasıl insafsızlık yaaaa aklım almıyo, müslüman ülkeyiz bideeeeee bize bizden başka düşmana gerek yok cidden, kendimizi bitiririrzAynen, bide bazıları evi kiralamak istemedi. Adam dedi ki temmuz daki zama göre ben evimin kirasını artıracağım. Bugün sana 8 bine verdim iki gün sonra 9 bin olması gerekir zarara girerim dedi. Bazı ev sahipleri de kurumsal firma kimliğimi ve maaş bordrom artı kefil istedi
Ben de aşılarını sağlık ocağında yaptıracağım ay bu bayram arasına gelmesi de bi stres olduBeni sağlık ocağından aradılar geçen gün nasılsın diye konuştum. 1 temmuzda doğum 1 hafta sonra sağlık ocağına gitmem lazım ama yetişmez 8i arife tatilde oluyolar sanırım. Seninki bayramdan sonraya kalır dedi bana
Ama yıldızın dediğğ gibi özeller açık olur zaten onlar ilk topuk kanını alıcak ilk gün. 1 hafta sonrakini isterseniz dsağlık ocağında isterseniz özelde yapabilirsiniz dedi.. ama özeldede yaptırsan o topuk kanının değerlerini sağlık ocağına gidip kayıt yaptırıcakmışız oda bayramdan sonraya denk gelir
Ben zaten aylık aşılarını sağlık ocağına yaptırıcam
Oyyy aradaki fiyat farkına bak ya 8500 nedir kira içinKızlar doğru düzgün hiç okuyamadım ama ben Anadolu yakasında ev buldum. 3 bine oturuyordum 8 buçuğa 2 üst katıma taşındım. Olaya bakın aynı daireye 5500 fazla vereceğimcumartesi de doğum 2 gün içinde taşınmam lazım
Ben hiçbir şekilde ne doğum hikayesi ne de video izledim . Açıkcası zerre bilgim de yok ..Suni ve epidural alınıyor ama epidural almak için önce 4 cm olması lazimyani 4 cm ve bebek tam yerlesince veriyorlar. Tabi ben ikisidne de istedim ama alamadım epidurali buna bakalim kısmetse
Canim 2. De neden istemedin epidural ,birde fatk oldumu epiduralli epiduralsiz diye nasil degerlendirisinBüyük ihtimalle suni sancı ile doğumu başlatacak eğer istersen dayanamam dersen epidural al ilkinde ben öyle dogurmustum
Ama bu da olur mu şimdi, insanlık mi evsahibinin yaptığıKızlar doğru düzgün hiç okuyamadım ama ben Anadolu yakasında ev buldum. 3 bine oturuyordum 8 buçuğa 2 üst katıma taşındım. Olaya bakın aynı daireye 5500 fazla vereceğimcumartesi de doğum 2 gün içinde taşınmam lazım
Ben de istiyorum epidurali onun disinda asla doguramamSuni ve epidural alınıyor ama epidural almak için önce 4 cm olması lazimyani 4 cm ve bebek tam yerlesince veriyorlar. Tabi ben ikisidne de istedim ama alamadım epidurali buna bakalim kısmetse
Bulduğumuz en uygun daireydi durum çok kötü ama valla razı geldikAma bu da olur mu şimdi, insanlık mi evsahibinin yaptığı
Kader arkadaşım sanırım Memorial bize kurbanlık yüklediler .Hiçbir şey demiyor. Bebeğin genetiği bu sanırım. Bu hafta çok kısıtlı da beslendim ama yine de kilo almış. Ben belki son haftalarda kilo alımı yavaşlar diye düşünüyordum ama öyle olmadı.
Boyle insanlara birilerinin dur deme zamani geldi bence artik ,bu ne ya daha baştan tehdit eder gibide şöyle söyle diyo ayy nasil sinir oldu , asgari ucretle gecinen insanlar ne yiyip icsin yazik gunah beeAynen, bide bazıları evi kiralamak istemedi. Adam dedi ki temmuz daki zama göre ben evimin kirasını artıracağım. Bugün sana 8 bine verdim iki gün sonra 9 bin olması gerekir zarara girerim dedi. Bazı ev sahipleri de kurumsal firma kimliğimi ve maaş bordrom artı kefil istedi
Hayir kuzum seni doğum öncesi çıkmaya zorlayana diyorum ben. Yapılır mi bu, sen nasil tasinican, ya bir şey olsa o arada, vebali kimin boynuna. Bir orta yol bulunurdu, zam yapılırdı. Sana kıyamadım, nasıl taşınacaksın diye.Bulduğumuz en uygun daireydi durum çok kötü ama valla razı geldik
Kader arkadaşım sanırım Memorial bize kurbanlık yüklediler .
Niye bu embriyolar dana gibi oldu ya
Benim oğlan da iri .
Hoca ailevi olarak yorumladı , çünkü kayınvalidem hep kilolu doğurmuş çocuklarını.
Bende çok dikkat ediyorum yeme içmeye ama böyle gitmez yani ..
Benim hem plesanta yaşlanmam var .
Hem bebek 10 gün ilerde ..
Tamam diyelim ben 36 haftamın içindeyim , peki 10 gün ilerde olması gelişimiyle de uyumlu mu oluyor acaba .. Öyleyse sezeryana bende razıyım çünkü suni sancıyla ilgili hiç iç açıcı şeyler duymuyorum ..
Hoş sezeryan da epidural anestesi seçeneği var mı, nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Ben de almadım kızlar ya napayım alayım mı ?Kızlar ben sağma makinesi almadım ya doğum sonrası duruma göre alırım dedim ama herkes de sağım yapıyor galiba
Oy hayırlı olsun. Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsunSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Iyi maşallah bakalım bizimki kaç olacak, tansiyon ilaci ile kontrol altına alinirsa dr bayram sonuna atar mı acaba benim doğumu bilemedim2700 doğmuş
Aynen katılıyorumBizim ebeler aşıları tahlilleri takip etseler şükrediyoruz nerdee eve gelip bakacak
Bepanten in hangisi onun da çeşidi var galiba?Kızlar
Göğüs icin krem konuşuyorsunuz ya sadece 2 gün bepanten sürdüm ve geçti. Yani krem almakta kararsız kalanlar için söylüyorum büyük bisi almayın yarısından fazlası elınızde kalır.
Kabuk bağladı yara oldu göğüslerim. Sıra ile kremledım
Emzireceğim zaman temizledim güzelce. Bu sekilde atlattım.
Aynen ben de öyle duydumTamam canım haberleşiriz. Normal doğumda iğneyi vurdurtan 12 saat içersinde doğum başlarsa epidural olmaz demişti. Benim doğum epidural olucak. Cumartesi detaylı öğrenirim canım
Senin içecekleri de not aldım ama bi denemek istiyorum sallama rezene aldım ilk 3 gün icecem bakalım ablam önerdi ona fayda etmişÖyle düşünme bence. Bu arada rezenin faydasız olduğuna dair yazılar gördüm. Ayrıca bir de çocuk doktoru söyledi faydası yok diye o sebeple aldığım moms tea yi bile içmedim. Galactago diye bir damla almıştım doğumdan 2 gün önce başladim içmeye. I mom lattediye bir Vitamin almıştım onu içiyorum. Kendi çocuk doktorumuzda başka bir ilaç önerdi onu almadim bunlar var diye şimdilik. Bir de bol su içmeye çalışıyorum.
O kadar süren yok rahat ol 9 ay 10 güne gelmezse 9 ay 11. Gün sezeryan olursun zatenKiz ben civi caktim31 temmuz 11.59 dogurup kapanisi yapcam
Bilemedim ya ben de bunu düşündüm saglik ocagi kapalı olacak ve bana gebe eğitiminde üstüne basa basa dediler asıl önemli olan ilk doğduğunda değil ikinci alınan kan mutlaka verin diye sehir hastanesi çocuk acil de falan almazlar mi acaba sağlık ocağı kapalı desek? Ben özele para vermek istemiyorum şahsen bu kan için. Devletin bize verdiği imkan varkenBunu ben de çok merak ediyorum ya topuk kanı vermemiz gerekecek nasıl olacak
Devlet acilde mi canim ? Ben bize verilen ücretsiz hak varken ikinci kanı özelde paralı vermek istemiyorum açıkçası. Sağlık ocağı 4 değil 9 gün kapalı olur muhtemelen ve süre geçer bize bi ek imkan sunulmalı cidden ikinci kan alımı içinDarısı bize
Muhtemelen acilde vs verilir. Çünkü bu durumda çok kişi olacak.
Ben mutlaka vermek istiyorum canım herkesin görüşü farklı tabi . İlk alınan kan biraz yanlış çıkabilir asıl ikinci kan emzirme üzerinden 48 saat geçtikten sonra verilen doğru çıkanmis mutlaka getirilmeli dendi ama araya da bayram giriyor bilemedim ne olacak ..Canım ben kızımda sağlık ocağında tekrar topuk kanı aldırmadım çocuk doktorumuza sorduk ikinci kez bakılmalı mi diye problem çıksa ilkinde de çıkar dedi tam teşekküllü bir hastanede baktiriyoruz sonuçta İstanbul'un en iyi hastanelerinden biri sağlık ocağı topuk kanini tıp merkezine gönderiyor eşim istemedi sonucu gönderdi tekrar baktırmak istemiyoruz dedi
Ben de aynısını dedim canım özelde 9 gün tatil hiç sanmıyorum özele gidenler rahat olsun tabi 4 gün içinde doğum olursa dr tatildeyken ona da yapacak bir şey yok şansOzeller 9 gün tatil yaptirmaz resmi tatili 4 gün verir geri kalan günleri çalıştırır bir özel mağduru olaraktan iyi bilirim
Ya ben bana ücretsiz imkan verilmişse gidip araya bayram girdi diye bi de bunu 9 gün yaptılar diye gidip aynı tahlili ankara gibi pahalı bir şehirde ücretli yaptırmak istemem şahsen bunun için bize imkan verilip devlet hastanesi çocuk acil de alımları bayram tatili dönemi bence . Çünkü 9 gün tatil den dolayı sağlık ocağında ikinci topuk kanı verme süresi malesef doluyorBeni sağlık ocağından aradılar geçen gün nasılsın diye konuştum. 1 temmuzda doğum 1 hafta sonra sağlık ocağına gitmem lazım ama yetişmez 8i arife tatilde oluyolar sanırım. Seninki bayramdan sonraya kalır dedi bana
Ama yıldızın dediğğ gibi özeller açık olur zaten onlar ilk topuk kanını alıcak ilk gün. 1 hafta sonrakini isterseniz dsağlık ocağında isterseniz özelde yapabilirsiniz dedi.. ama özeldede yaptırsan o topuk kanının değerlerini sağlık ocağına gidip kayıt yaptırıcakmışız oda bayramdan sonraya denk gelir
Ben zaten aylık aşılarını sağlık ocağına yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?