Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hastanede alınan kan Sma taraması, sağlık ocağında alınan kan rutin tarama. İkisini de ihmal etme ve aldır

Arkadaşlar adaçayı kan basıncını yükseltir bu sebeplede tansiyonu yükseltir yazıyor ben zaten tansiyon ile baş ediyorum şuan. Yarın alacaktım vazgeçtim
Hastanede alınan kan Sma taraması, sağlık ocağında alınan kan rutin tarama. İkisini de ihmal etme ve aldır
Canım yanlış anladın doğum anında alınan topuk kanı zaten alınacak , doğumdan 7 gün sonra ikinci kez sağlık ocağında kan alınıyor ya bayram giriyor araya diye alınamıyor vakit geçmiş oluyor sağlık ocağıda gidip bayram denk geliyorsa özelde verin ikinci kanı diyormuş. Devletin ücretsiz hizmeti varken parayla vermek istemiyorum. Bunun için doğum bayram zamanı kncesine denk gelenlere devlet hastaneleri çocuk acilde bu ikinci kan alimi için imkan sunulmalı bence diyorum

Kalp atışı kaç çıkıyor bebegin ??

Kalp atışı kaç çıkıyor bebegin ??
120 çıkıyor problem hep 120 olması. Doktorlar 120 160 arası gidip gelmesini dalgalanma olmasını istiyormuş, sağlıklı bir gebelik ölçümü oymuş ama nst kağıtçı dümdüz çıkıyor zigzag olmuyor.

Olmaz canım bana doktorum söyledi iç diye
Ay hadi inşallah gönlüne göre olur canımm

AA anladım tamam evet. Sağlık ocağında o iş bizim gibi tarihlere sıkıntı gerçekten. Devlet hastanelerine bir sormak lazım alıyorlar mı, belki ilk Ka dan hepsine bakılır öyle bir prosedür işlenir

Neden kullanmiyorsun ki? Bebek biraz büyümüs olurdu aslında ben de izin bittikten sonra napcagimi dusunuyorum daha uzasa keske diyorum sen de kullanmıycam diyosun hayretliksin vallahi
Kullanmak istiyorum ama iş şartlarım mecbur bırakmada kullacagim üniversitedeyim bazı gorevlerim var. Eğer doğum izni engel olursa mecbur kalabilirim. İnşallah olmazda kullanirim

Bana azar azar adacayina başla, 38 dolunca her gün birer fincan iç dedi bu gün ebe.

Bulunduğun ev kaç istiyordu ki

Kullanmak istiyorum ama iş şartlarım mecbur bırakmada kullacagim üniversitedeyim bazı gorevlerim var. Eğer doğum izni engel olursa mecbur kalabilirim. İnşallah olmazda kullanirim
Insallah kullanirsin. Sonucta senin ve bebegin ihtiyaciniz olur. Dinlenmen toparlanman.gerekir. hayirlisi olsn

Sen sezeryana Bismillah de
Şaka bi yana Rabbim müjdeli haberler almayı nasip eylesin

Adacayi tansiyon yüksekliğine sebep olur yazıyor kızlar biliyorsunuz şuan tansiyon ile baş edip günde 4 ilac alıyorum adacayi tansiyonumu yükseltir mi acaba
Bence riske atma canim oyle yaziyorsa icememlisin , onun yerine bogurtlen ahudud çayı da tavsiye ediliyor

Aynı fikirdeyim , bi de Normal doğum için Epiduralli isteyince az da olsa açılman vs varsa yine suni sancı verilebiliyormuş ..
ben şuan itibariyle 35+6 yım bi de Oksapar’ı ne zaman kesecek ?
Plesanta yaşlanmasından sebep 37 bitiminde almak daha iyi bi karar falan dedi ..
türlü türlü işler ya ..
Tüp bebek süreci en basit işlemmiş , kurban olayım ben o sürece

Sezeryan Doğum da Spinal veya Epiduralin acaba nasıl farkı var ?

Ya okurken heyecanlanıyorum sonunda eve geldim deyince butun sihirii gidiyor yav

Neyse vakti zamani ne zamansa o zaman gelsin azda heycan iyi oluyor arada bekleyelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…