- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.881
Ağrı sızı olmuyor canim durduk yere. Aynen kalkarken
Ben yaptım bu gün yok gelmiyor
Ayy ben çok memnunun. Küçük anne oldu benim kizYani aslında annenin çalışma durumu çocuğa bakıcı durumu çocuğun huyu suyu hepsi etkili çok az yaş farkı yıpratır tabi de çok fazla fark olunca da pek arkadaş gibi olunmuyor.
Heee bandaj çıkınca artık başlıyosun kremeee dimi, bende alıcammm ondanAğrı sızı olmuyor canim durduk yere. Aynen kalkarken
Yatarken sağ sola dönerken oluyor.
Kremi kullanmaya başlayınca hızla yara ıyılesecek eminim.:)
Geçmiş olsun allah şifa versin inşallahHem kendi babam hemde eşimin babası hastanede yatıyor. İkiside kanser hastası, eşimin babasının hastalığını daha 1 ay önce öğrendik durumu pek iyiye gitmiyor. Babamın durumu çok daha ağır her an hayatını kaybedebilir. Yaklaşık 25 gün sonra dogumum olacak ama ilk torununu goremeyebilir
Sen bildiğin spor yapıyorsunBen nerdeyse hergün fırçalıyorum artı oğlumu klozete kaldır indir yapmaktan tuvalette doğuracağım ama gelen giden nişan vs yok sadece bolca çişim geliyor
Ellerine sağlık ben de yarın kapılara gireyim diyorum. Baya bir eğil kalk yaparımSen bildiğin spor yapıyorsun
Ben Detayli yikadim anamm belim ayriliyor şuan duvarlarindan beri fircaladim
Biz 2-3günce yaptık bütün evi paşa yerinde rahat bişi gelen giden olmadıGeceyi bekleyek hele
Ama zorlama suan cidden popomun ust kismi saga sola donermiyor felçli gibi töbeeEllerine sağlık ben de yarın kapılara gireyim diyorum. Baya bir eğil kalk yaparım
Yani diyordunuz amudada kalksan gelmeZBiz 2-3günce yaptık bütün evi paşa yerinde rahat bişi gelen giden olmadı
Merhaba evet hamileyim temmuz 20-25 gibi doğum olacak ama bugün doktora gittim kıla pek almamış canım çok sıkkınMerhaba canım, Hamilemisin yani simdi ,temmuz anasi mi olcan
Geceyi bekleyek hele
Peki duzenli beslenmismiydin , ben sabah ve aksam 1 bardak süt içiyorum ve bol meyve yiyorum 15 gunde 600 gram almisti en son birde boyle dene sütu ihmal etmeMerhaba evet hamileyim temmuz 20-25 gibi doğum olacak ama bugün doktora gittim kıla pek almamış canım çok sıkkın
Ama senin gunun baya yakın eli kulaginda ,ilk bebeginmi , ben kizimda neler neler yaptim en sonunda 2 cm acikligi basarmistimHadi bakalım bir de hamur yoğurdum üstüne pizza yapacam. sabah da bi tur çarşıyı dolaşıp geldim. Bakalım doğacak mı
EvetHeee bandaj çıkınca artık başlıyosun kremeee dimi, bende alıcammm ondan
İnşallah öyledir valla sarardı.Hay maşallahDemek ki iyi beslenmiş çocuk
Ahhaa benim hikayemin aynısıAaa bu ben. 1 hafta önce öğretmenler odasında atıp tuttum. Tüm bebek eşyalarını elden çıkardım kesinlikle 3.yü yapmayacağım diye1 hafta sonra pozitif gördüm. 3-4 aylık olana kadar okuldakilere söylemedim utancımdan
AminnnnOoooo sıkıntı başlıyo desene, inşallah daha çok yorulmassın kv gelince
Çok büyük konuşmuşuzAhhaa benim hikayemin aynısıömrümü iki çocuk için heba edemem dedim, haftasına pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?