- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.901
Ah ne güzel olurdu ama nst deyim hala. Yatış oldu.
Kontraksiyon testi yapacak. Pozitif çıkarsa sabah sezeryan, çıkmazsa muhtemelen doğum başlayabilir dedi. Sancılar var gibi ama bilemiyorum. Sabaha minik beyden resim gelir umarım
Hayırlısı olsun inşallah az kalmış o zaman vaktinde sağlıkla gelsin minnoşKızlar merhaaba bende bugun kontroldeydim . Nidicart kullanıyordum bıraktım artık . 1 cm açıklıgım var ve bebek oldukça asagıdsymış . Doktorum bayramda gelebilecegini söyledi . Şimdilik evde sancı takibi yapıcam .
Ama senin gunun baya yakın eli kulaginda ,ilk bebeginmi , ben kizimda neler neler yaptim en sonunda 2 cm acikligi basarmistim
Senin doğum çok kolay olur daha yeni 1 yıl olmuşYok ikinci hatta demiştim ya oğlan bir yaşına daha yeni girdi
O ne testi oluyo kiAh ne güzel olurdu ama nst deyim hala. Yatış oldu.
Kontraksiyon testi yapacak. Pozitif çıkarsa sabah sezeryan, çıkmazsa muhtemelen doğum başlayabilir dedi. Sancılar var gibi ama bilemiyorum. Sabaha minik beyden resim gelir umarım
Bayramda dr un olacak mı peki 4 gün mü 9 gün mü izinli?Kızlar merhaaba bende bugun kontroldeydim . Nidicart kullanıyordum bıraktım artık . 1 cm açıklıgım var ve bebek oldukça asagıdsymış . Doktorum bayramda gelebilecegini söyledi . Şimdilik evde sancı takibi yapıcam .
Bu mesajı okuyunca hissettiğim ruh halimAminnnnkarı koca geliyorlar bide bakalım ne olacak durdu durdu gol attılar güya sürpriz yapmışlar nasıl mutluyum anlatamam
Ee hadi bakalim ne zaman gelcekYok ikinci hatta demiştim ya oğlan bir yaşına daha yeni girdi
Simdi baktim netten mons pubis neymis diye benmde agrilarim orda oluyor bacakalrimla birlestigi yerdeki kemikler ozellikleBu gün tam mons pubis denilen kısımda ağrılarım var, bir de vaginada batmalar, alt kemiklerde kasıklarda dalga dalga sızlamalar. Oglan tunelin ucundaki ışığa doğru ilerliyor benceayaklarini da yukari yukari vuruyor baya kuvvetli. Basınç artışı da var. Demek ki benimki kafayı yerleştiriyor diyorum.
Durumlar nasıl varmi gelismeAh ne güzel olurdu ama nst deyim hala. Yatış oldu.
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah az kalmış o zaman vaktinde sağlıkla gelsin minnoş
Bayramda doktorum komple burda hangi gün olursa iletişimde olup hastaneye gidicez ben klinige gidiyorum ama dogum memorial de olackBayramda dr un olacak mı peki 4 gün mü 9 gün mü izinli?
Doğum yaklaşıyor demek kiSimdi baktim netten mons pubis neymis diye benmde agrilarim orda oluyor bacakalrimla birlestigi yerdeki kemikler ozellikle
Benim bandajimi hastanede çıkardılarDoktordan geliyorum bandajımı çıkarttı.
" helal olsun sana kiz. 120 lerde sancın cıktı gıkını çıkarmadın. Başkası olsa hastaneyi ayağa kaldırmıştı. Sen nasıl o sancıyı hissetmezsın hala aklım almıyor " dedi
Kim ben mi,normal yapamadım ama dedim.
" amann boşver ben de yapmadım nornal
Annem o kadar söyledi ama totomda yerinde kalsın " dedi
Ve yollarımız ayrıldı
Ben de başlayayım diyordumBen bugün 36+6 oldum kizlar haftaya da bayramdan önce dr doğuma alicam dedi diye bugün merdiven in çık squat ve hurmaya başlayacaktım, dün dr tansiyon ilacını 3 e çıkar diyince bugün tansiyonum çok şükür normale döndü küçük hiç 9 a vurmadı. Bu yüzden doğum başlatan şeyleri yapmaktan vazgeçtim bu perşembe dr a gidecektim haftaya gün verecekti dogum için ama gittiğimde "hocam tansiyonum kontrol altında 4 gün bayram izninizi beklesek de bayram sonu 14 u gibi falan gelsem olur mu " dicem kabul ederse diye hurma merdiven olayını erteledim durduk yere hizlandirmayalim süreci
Ayy insallah ya yuzduk yuzduk kuyruguna geldik valla artik yolun sonu gorunuyorDoğum yaklaşıyor demek kisıkma kendini rahat bırak, kasılma ki kolay ilerlesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?