Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizceler bende evi temizledim yarin kontrole gidicem ne olur ne olmaz diye yemek yapiyorum da bu cati agrisi bende cok artti oturup yatarken bacaklarimin kasiklarimla birlestigi yerleri cok agriyor umarim acilmam olmustur da onun isaretidir ozellikle geceleri uykudan uyandircak kadar cok agriyor yaşayan var mi

Hayırlısı olsun inşallah az kalmış o zaman vaktinde sağlıkla gelsin minnoş

O ne testi oluyo ki
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah annesini çok yormasın bebiş

Bu gün tam mons pubis denilen kısımda ağrılarım var, bir de vaginada batmalar, alt kemiklerde kasıklarda dalga dalga sızlamalar. Oglan tunelin ucundaki ışığa doğru ilerliyor bence ayaklarini da yukari yukari vuruyor baya kuvvetli. Basınç artışı da var. Demek ki benimki kafayı yerleştiriyor diyorum.

Simdi baktim netten mons pubis neymis diye benmde agrilarim orda oluyor bacakalrimla birlestigi yerdeki kemikler ozellikle

Durumlar nasıl varmi gelisme

Ben bugün 36+6 oldum kizlar haftaya da bayramdan önce dr doğuma alicam dedi diye bugün merdiven in çık squat ve hurmaya başlayacaktım, dün dr tansiyon ilacını 3 e çıkar diyince bugün tansiyonum çok şükür normale döndü küçük hiç 9 a vurmadı. Bu yüzden doğum başlatan şeyleri yapmaktan vazgeçtim bu perşembe dr a gidecektim haftaya gün verecekti dogum için ama gittiğimde "hocam tansiyonum kontrol altında 4 gün bayram izninizi beklesek de bayram sonu 14 u gibi falan gelsem olur mu " dicem kabul ederse diye hurma merdiven olayını erteledim durduk yere hizlandirmayalim süreci

Benim bandajimi hastanede çıkardılar niye ki acaba

Ben de başlayayım diyordum zaten bir kere yapınca doğum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…