Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy ben çok memnunun. Küçük anne oldu benim kiz
Araları kaç yaş? Benim büyükler 3 yaş beraber büyüdüler ilk 1-2 yıl zordu ama şimdi iyi ki diyorum mesela parkta falan bakıyorum çocuklar hep başkalarına yaklaşıyorlar oynayalım mı diye yada anne babaya yapışıyorlar bizimkilerin kimseye ihtiyacı yok. Şimdi bebekle 10 ve 7 yaş olacak araları ona da kısmetse küçük anne olacaklar bana yardım ederler daha da kolay büyür gibi geliyor bakalım yaşayıp görcez.

Benimde dün geceden beri aynı şekilde çok ağrım var bugün hep uzandım yürürken bile çok ağrıyor ve nasıl anlatsam sanki alt tarafım aşağı düşecekmiş gibi bir baskı var. Ben çok iş yaptım yoruldum diye sandım inşallah açılma falan yoktur bende

Ben kac gundur hicbir is yapmiyordum ama agri yaklasik 3 gundur var yorgunluktan oldugunu dusunmuyorum bebekler buyudugu icin olabilir yada kanala indiler ondan boyle

Ben kac gundur hicbir is yapmiyordum ama agri yaklasik 3 gundur var yorgunluktan oldugunu dusunmuyorum bebekler buyudugu icin olabilir yada kanala indiler ondan boyle
Yarın doktordan sonra haber verirmisin bana açılman falan var mı diye. Ben yorgunluğa yordum hep ama dediğin gibide olabilir ona göre randevumu erkene alayım

Bende aynıı bendee Bi tane daha yap muhabbeti yapan o kadar çok oluyordu ki hele son zamanlarda bende aslaaa diyordum hiçbir bebek eşyası bırakmadım evi yeni baştan dayadım döşedim 3.çocuğa yer yok diyordum. Hatta Allah bana vermesin gider aldırırım günahına girerim diyordum. Arkadaşlar arasında falan sürekli doğuranlara söyleniyordum neyinize güveniyorsunuz diye Hani etrafa sorsalar en son doğuracak kişi bendim zaten öğrenenler şok oldular. Bu taraflarda en fazla 2 çocuk yapıyor millet hatta çoğu kişi 1 taneyle kalıyor o yüzden baya kıro muamelesi yapanlar bile oldu yani Ama napalım olan oldu sağlıkla gelsin de artık başka bir düşüncem yok zaten fazla düşünürsem kafayı yicek gibi oluyorum yeni bir bebek bakmak bütün düzenin bozulması çok zor geliyor akışına bıraktım

Hahaha aynıyız valla. Hamilelere acıyarak bakıyordum acıma acınacak duruma düşersinin güzel bir örneğiyim hatta pandemide asla hamile olmak istemezdim iyiki öncesinde doğurup bitirmişim diyordum benim çevremde öyle 3 çocuklu şu an okulda bayan hocalardan bir ben varım

Bendeki bu şansla hocam 4 gün daha beklesek de arefeden bi gün önce değil de bayramdan bir gün sonra başlatsak doğumu desem kabul etse , tutar benim ki 4 günlük bayram izninde gelir
Ben de bayrama denk gelirse diye korkuyorum. Doktorum burda olacak mı sormadım moralim bozulmasın diye

6,5 yaş var.
Ayak işlerimi yapıyor suan

Evettttt
Değerimiz 17den 14 e düşmüş.
Allah'a şükür rahat nefes aldım yaaa.
İyi ki dün Dr izin vermemisim yatış için.
Bu aşamada ne yaptım.
Öncelikle saatte 1 emzirmeye programlandım kendimi.
E bebek ten promalt yeşil gömdüm 2 tane.
Lactamil süt besin arttırci ve güzelce yemeğimi yedim
Önce güzelce sagdim.
Bebeği uyandırıp önce göğsümde emzirmeye çalıştım koku ile uyudu.esime verdim biberonda sütu de verdim o doyururken ben kalan sütü sagdim. Ondaki bitince hemen memeye verdim. Onu da güzel 1 saat emdi yatırdım.
Sonraki de zor uyandı bayağı.
Emmek istemedi belki toktu belki yorgun.
1 saat olmuş daha uyuyali yazık dedim 30 dk da ben verdim.
Sonea kaldırdım miss gibi emdi.

Canım ben doktora goturmedim ama dün bizimkide sürekli uyudu uyanıp emmedi. Zorlaya zorlaya 5dk 10dk 15 dk ancak emmdi.v sabah biberonla verdim şimdide sagiyorum. Sagip vericem artık.
Kendi kendine mi uyanmıyor. Sen uğraşıp zorlayınca uyanıyor mu peki
Dün çok uğraştık gece. Ne yatmak bilio ne kalkmak.
Ama bugün çok iyiydi e bebekten prolmalt aldım. Lactamil süt arttiricı aldım. Evde vitamin damlası vardı süt için. Gece saatte bir emzirdim. Uzun uzun emekler ve sonuç Allah'a şükür. Bende full emmeye programlandım artık
Guzel bi lohusa kafasi yaşıyorsun aşkooo
Hemde nasıl yaaa.
Gece her saat başı uyanınca böyle oluyormuş demekki. Ama ağrım yok ya yeter bana. Sarılık da geçiyor yavaş yavaş. Bu kafa bambaşka. Bı de promal Yok canım sagdim bıberonla verdik vakla o an sağlıklı olsun da başlarım alışkanlığa diyorsun. Evet dün ebe arkadaşla konuştuk. Dedi ki sen niye gözünün açılmasını bekliyorsun o kapalı iken de emebilir. Denedim cidden gözü kapalı emdi

Bugün benim de kontrol ve nst vardı.
37+0 bugün 2900 Gr olmuş yaklaşık.

Çatı muayenesi yaptı ama sanırım 3 4 sn sürdü. Acımadı hiç.

İlk perineyi göstereyim derken saniyelik hemen baktı kolayca. Zaten başı da inmiş aşağı bayağı. Bir cm açıklık var dedi. Yüz hala bize dönük, dönmesi lazım. Hurma squat başla hatta yerleri sil çömel de dedi.

Herşey yolunda giderse bebek gelene kadar bekleyecek. Bu hafta 42. Haftada normal doğum yapmış gebesi. Ben temmuz ağustos Allah ne verdiyse bekleyeceğim gibi bir sorun olmazsa. Bekle babam bekle

Coraspirin 35. Haftada kesildi . Oksapara devam sezeryansa 48 saat önce , normal doğumsa epidural olacaksa 12 saat önce kesilmesi öneriliyor
Coraspini benimde bi karar veremedim 182bi aradı doktor randevum iptal edildi diye tekrar aldım on gündür bekliyorum cuma kadar içiyim bari insan tek karar vetemiyor tam yirminci haftamda ayrıntılı ulturason girdigimde banada 35 haftada bırak demişti geçen senede düşük olunca bırakamadım teşekkür ederim canım cevap verdigin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…