Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy hadi gozun aydin sarilik onemli ya iyi baskmissin masallah

Bende 104kg yum.Ayrıca tup bebek ve 36 yasındayım.Bunların hıcbırı normal doguramayacagımız anlamına gelmıyor.
İnsanları boyle korkutup son haftalarını endişe ve kaygı içinde gecırmelerine sebeb oluyorlar.
Sırf buyuzden son düzlükte doktor degıstırmek durumunda kaldım.
Benım fıkrım eger doguramazsam ve ogun baska komplıkasyonlar gelısırse sezeryan olma yönünde.Bebegın gelmek ıstedıgı gun mudahale edebılırler bunun ıcın gunler oncesınden randevu vermelerını dogru bulmuyorum.Bız zaten bunun için özel hastanelere dünya para vermıyomuyuz.

Soyledıklerıne %/100 katılıyorum

Evet
Bu sefer düzgün kullanıcam. Ilkinde yarım yamalak kullanmıştım o bıle işe yaramıştı.
Ayyy inşallah şimdideişe yararrrr, Hemen başlamak lazım
Aminnnn karı koca geliyorlar bide bakalım ne olacak durdu durdu gol attılar güya sürpriz yapmışlar nasıl mutluyum anlatamam
Ayyyyyy aman allahım, tamamda sen doğumdayken kp ne işi var evde kim bilir ne halde olucak rahat olmak istersen, doğumdan sonra hemen gidiceklermi bari

Simdi baktim netten mons pubis neymis diye benmde agrilarim orda oluyor bacakalrimla birlestigi yerdeki kemikler ozellikle

2 nizin dediği yere baktım intemrtte geçen ağrıyo dediğim yer bikini bölgesi önden V kısım sanırım bende çok ağrıyodu. 1-2 hafta önce yürüyemicek hale gelmiştim hatta, hastaneye bile zor gitmiştim. Ama birşey olmadı. Vucudun doğuma hazırlıyo kendini demişti doktor, şimdi geçti o ağrı, ama cidden çok ağrılıydı

İnan neyin kafası olduğunu bende merak ediyorum şu sıcakta kocamı göresim yokken birde bunlar karı koca önceden geliyorlar ben evimde rahat rahat yatıyorum hele şu sıralar gecelerin yargıcı gündüzleri uyuyorum benim annem bayramdan sonra gelecek .işe yarayan birileri olsa zaten doğumdan sonra gelirdi ev temizlenmişken doğum öncesinde gelip kalmaları şuan cinlerim tepemde gerçekten . Sanki onlarsız doğuramazmışım gibi yemin ediyorum kocam bana yeter doğumdan sonra istediğimi de söylemişken kafasına göre bilet almış bide söylmicektim ama söylim sürpriz yaptık diyo Allah kocamı benim hışmımdan korusun ne diyim bu hikayede yanan o olacak gibi duruyor ne kadar sabrederim bilmiyorum yani mutluyken huzurluyken neden anlayışsızlık yaparlar bilemiyorum .geleceğini söylemeden de temizlik bitti dimi filan dedi ağzımı aradı önce kız bu kaynanalar gelinler doğuracağı zman mı deliriyor noluyooo noluyoo bunlara bu böyle değildi gerçekten neyi kınıyosam başıma geliyor

Heee bide temizlik bittimi diye soruyo, ona göre temizlikle uğraşmasın hanfendi hazıra gelsin, geliyosa işleri yapıcak, valla ben 2 kişiye evde zor yemek yapıyorum bide düşünemiyorum evde misafir olmasını, sabah Kahvaltılarıda varrr insan tek olunca sallamasyon hazırlıyo, yani geliceklerse yük yapmıcaklar sana yardım edicek, doğumdan sonrada inşallah fazla kalmazlar ayyy ben bana misafir gelince bile bi gün öncesinden strese giriyom bide yatılı olsa düşünemem

Benım 14/9 dan asagı dusmuyor hapı gecen hafta 2 ye cıkardık.Pazartesı 3 e cıkartıcaz
Normal tansıyonun 12/7 idi.Bu yuksek tansıyon fızıksel olarak bısey hıssettırmıyor.
2haftada bır ıdrar tahlılı verıyorum.Bebegın gelısımı normal seyredıyor.Takıp edıyoruz.Az zamanımız kaldı
Diken üstündeyız hayırlısıyla saglıkla doguralım

Çok haklısınız. İşte o tedirginlik insanı yıpratıyor. İYİ Kİ yaSım dertleştim sizinle içim rahatladı. Bn normalde akışa müdahale etmeyi swven biri değilim. Zaten o yüzden se kendimi suçlu hissederim. Hee şwy olacağına varır. Çok teşekkürler...

Ah benim de aynı yerde batma var, hatta anlık bıçak sağlanır gibi oluyor. Geçmedi de bir türlü. Bir dışarı çıktım burnumdan geldi, yürümek çok çok zor. Bu kanala yerleşmesi mi demek şimdi?

Ben de bayrama denk gelirse diye korkuyorum. Doktorum burda olacak mı sormadım moralim bozulmasın diye
Benimki net yok bayram sonuna ertelemek isterim dr da tamam der şansıma da bayram da doğum başlarsa diye korkuyorum hiç ertelemeden arefeden önceki gün gitsem mi doğuma erken olir diye korkuyorum

Canım benim bebek baş aşağı ama yüzü bize dönük dr a söyledim normal doğuma engelmiş diye alttan bakmadı kanala indi mi çatı uygun mu açılma var mı bilmiyorum tabi ama bebeğin bize dönük baş aşağı durması engel değil o sancı esnasında döner dedi üstünde durmadı bile o durumun

Bana doktor öyle dedi, rahim kendini hazırlıyo bmyle ağrılar olabilir dedi, bende dedim ama yürüyemicek kadar ağrım oluyo, bildiğim sağ bacağımı kaldıramıyodummm o ağrı yüzünden Şimdi allhdan geçti ama cidden zordu o süre

Tabi doğum esnasında da dönebiliyormuş ama bu şekıde geliyor bebekler dedi. Ama böyle gelirse yada doğumda dönmezse süreci uzatıyor sezeryan oranı artıyor biraz. Bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…