- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.961
Bende bunu doktora sormuştum dogum sırasında muayenelerde çeviririz demistiTabi doğum esnasında da dönebiliyormuş ama bu şekıde geliyor bebekler dedi. Ama böyle gelirse yada doğumda dönmezse süreci uzatıyor sezeryan oranı artıyor biraz. Bakalım hayırlısı
Evet önce suni vermişlerdi çok eziyet olduğu için epidural yapın dedim 5cm açıklık vardı yaptılar sende isteyebilirsinSuni alınca epidural alınabiliyor mu? Ah iyiyiymiş o zaman, denerim bunu
Hepimizin derdi ayrı işte
Doktor doğumun hızlı olur evde bekleme dedi ama inşallah öyle olurSenin doğum çok kolay olur daha yeni 1 yıl olmuş
Yarın kapı süsümle kurabiyeler geliyor sonra istediği zaman gelsin ama kırka kalmasın daEe hadi bakalim ne zaman gelcek
Benim de sol bacak. Ne kadar sürede geçti peki?Bana doktor öyle dedi, rahim kendini hazırlıyo bmyle ağrılar olabilir dedi, bende dedim ama yürüyemicek kadar ağrım oluyo, bildiğim sağ bacağımı kaldıramıyodummm o ağrı yüzündenŞimdi allhdan geçti ama cidden zordu o süre
Bence ben de haftaya doğuracağım ama bakalım tutacak mıBenimki net yokbayram sonuna ertelemek isterim dr da tamam der şansıma da bayram da doğum başlarsa diye korkuyorum hiç ertelemeden arefeden önceki gün gitsem mi doğuma erken olir diye korkuyorum
Aynen ya niye böyle olduysa bizim şansımız. Biz hamile kaldık idari izin bitti ,24-32.hafta bitti ,yetmedi ramazan birleştirilmediSen bayramdan önce alırsın kucağına
Ramazanda 9 gün bayram izni vermediler rapor hakkımda gitti
Şimdi doğum yapıcaz tatili 9 gün yaptılar şaka gibi
Hayattaki şansım
Yatış olursa sezaryene mi alacaklar. Zaten sona gelmişsin artık doğsun da mis gibi kokla öpbizleri habersiz bırakma
Selam kızlar. O kadar sinirlerim bozuldu ki tüm gün buraya bile giremedim. Hala buralardayım. Sabah kahvaltısından beri sadece akşam sıvı beslenmeme izin verdi doktorum ondan beri hiç bir şey yemedim, çok acıktım çok sıkıldıkYazmadı ne yaptı acabassevilll
1-2 hafta sürdü vallaa sonra kendimkendine geçtiBenim de sol bacak. Ne kadar sürede geçti peki?
Açılma yoksa eve gönderse bariiii bmyle zaman geçmezSelam kızlar. O kadar sinirlerim bozuldu ki tüm gün buraya bile giremedim. Hala buralardayım. Sabah kahvaltısından beri sadece akşam sıvı beslenmeme izin verdi doktorum ondan beri hiç bir şey yemedim, çok acıktım çok sıkıldık
Sancılar da çıkıyor ama sıfır açılma. Sabah teste giricrm bakalım sonucu nasıl olacak?
Ama cidden sıkıldım. @M-elek37 durup durup yattın hastanede nasıl dayandın? ay insan kafayı yer
Eki Görüntüle 3091085
İnşallah sabaha kalmadan gece açılman olur da sağ salim alırsın kucağınaSelam kızlar. O kadar sinirlerim bozuldu ki tüm gün buraya bile giremedim. Hala buralardayım. Sabah kahvaltısından beri sadece akşam sıvı beslenmeme izin verdi doktorum ondan beri hiç bir şey yemedim, çok acıktım çok sıkıldık
Sancılar da çıkıyor ama sıfır açılma. Sabah teste giricrm bakalım sonucu nasıl olacak?
Ama cidden sıkıldım. @M-elek37 durup durup yattın hastanede nasıl dayandın? ay insan kafayı yer
2 gündür zor dayanıyorum 2 hafta çok iyi dayanmışsın1-2 hafta sürdü vallaa sonra kendimkendine geçti
Darısı başımıza canım bende deneyim bunlariEvettttt
Değerimiz 17den 14 e düşmüş.
Allah'a şükür rahat nefes aldım yaaa.
İyi ki dün Dr izin vermemisim yatış için.
Bu aşamada ne yaptım.
Öncelikle saatte 1 emzirmeye programlandım kendimi.
E bebek ten promalt yeşil gömdüm 2 tane.
Lactamil süt besin arttırci ve güzelce yemeğimi yedim
Önce güzelce sagdim.
Bebeği uyandırıp önce göğsümde emzirmeye çalıştım koku ile uyudu.esime verdim biberonda sütu de verdim o doyururken ben kalan sütü sagdim. Ondaki bitince hemen memeye verdim. Onu da güzel 1 saat emdi yatırdım.
Sonraki de zor uyandı bayağı.
Emmek istemedi belki toktu belki yorgun.
1 saat olmuş daha uyuyali yazık dedim 30 dk da ben verdim.
Sonea kaldırdım miss gibi emdi.
Dün çok uğraştık gece. Ne yatmak bilio ne kalkmak.
Ama bugün çok iyiydi e bebekten prolmalt aldım. Lactamil süt arttiricı aldım. Evde vitamin damlası vardı süt için. Gece saatte bir emzirdim. Uzun uzun emekler ve sonuç Allah'a şükür. Bende full emmeye programlandım artık
Hemde nasıl yaaa.
Gece her saat başı uyanınca böyle oluyormuş demekki. Ama ağrım yok ya yeter bana. Sarılık da geçiyor yavaş yavaş. Bu kafa bambaşka. Bı de promal
Yok canım sagdim bıberonla verdik vakla o an sağlıklı olsun da başlarım alışkanlığa diyorsun.
Evet dün ebe arkadaşla konuştuk. Dedi ki sen niye gözünün açılmasını bekliyorsun o kapalı iken de emebilir. Denedim cidden gözü kapalı emdi
Açılma yoksa eve gönderse bariiii bmyle zaman geçmez
Ben aslında doğum için yatmıyorum ya, o yüzden süreç daha sancılı doğum için olsa sıkar dişini beklersinİnşallah sabaha kalmadan gece açılman olur da sağ salim alırsın kucağına
Vallahi çok haklısın sabahtan beri hiçbir sıkıntısı olmayanın bilr psikolojisi bozulur eve göndersinler beri sadece sancıysaSelam kızlar. O kadar sinirlerim bozuldu ki tüm gün buraya bile giremedim. Hala buralardayım. Sabah kahvaltısından beri sadece akşam sıvı beslenmeme izin verdi doktorum ondan beri hiç bir şey yemedim, çok acıktım çok sıkıldık
Eki Görüntüle 3091085
Bi hafta cık idari izin kullandım sadece şimdi de vakalar artıyor dikkat edin diyorlarAynen ya niye böyle olduysa bizim şansımız. Biz hamile kaldık idari izin bitti ,24-32.hafta bitti ,yetmedi ramazan birleştirilmedi
Doğum günün kutlu olsun ❤Eğer işe dönmez evde olursam bekleyin benden.bugün dogumgunum bide dileğim bu olsun
Ayyy inşallah şimdideişe yararrrr,Hemen başlamak lazım
Ayyyyyy aman allahım, tamamda sen doğumdayken kp ne işi var evde kim bilir ne halde olucak rahat olmak istersen, doğumdan sonra hemen gidiceklermi bari
2 nizin dediği yere baktım intemrtte geçen ağrıyo dediğim yer bikini bölgesi önden V kısım sanırım bende çok ağrıyodu. 1-2 hafta önce yürüyemicek hale gelmiştim hatta, hastaneye bile zor gitmiştim. Ama birşey olmadı. Vucudun doğuma hazırlıyo kendini demişti doktor, şimdi geçti o ağrı, ama cidden çok ağrılıydı
Valla benimki kanalın ucunda bekliyodu zaten doktor öyle demişti. Dün ebe elle kontrol etti rahim ağzı yakında dedi. Bu gün de resmen o basınç değişimini hissettim. Benimki kanala meylediyor o kesinAh benim de aynı yerde batma var, hatta anlık bıçak sağlanır gibi oluyor. Geçmedi de bir türlü. Bir dışarı çıktım burnumdan geldi, yürümek çok çok zor. Bu kanala yerleşmesi mi demek şimdi?
Reklam değil aslında, normal doğumun bir hikayesi oluyor, bir süreci, anlatılacak bir durumu.Benim için önemli değil ama şimdi bir doğum fotoğrafçısının hikayesine denk geldim .Pek çok kişiyi çekiyor ama normal dogum olunca ekstra bir reklam yapma işine giriyorlar .Anne harika bir normal dogum yaptı, bir sonraki hikayede anne 1 saatte doğurdu falan gibi cümleler kullanıyor ama sezaryene geldi mi 0 alaka .Niye bu normal doğumu güç mücadelesine çeviriyorlar anlamadım. Instagrama baksan herkes 2 3 saatte doğuruyor, yürüyerek çıkıyor. sanki dogurmuyorlar başka bir şey yapıyorlar.
Ya bunlarda bir sıkıntı var ya da bizim çevremiz annelerimizin acı eşiği çok düşük
Yok canım. Bebişin kalp atışlarını takip ediyor sancıya bakmıyo bile.Vallahi çok haklısın sabahtan beri hiçbir sıkıntısı olmayanın bilr psikolojisi bozulur eve göndersinler beri sadece sancıysa
Nette olan çoğu şey abartı zaten canim.Benim için önemli değil ama şimdi bir doğum fotoğrafçısının hikayesine denk geldim .Pek çok kişiyi çekiyor ama normal dogum olunca ekstra bir reklam yapma işine giriyorlar .Anne harika bir normal dogum yaptı, bir sonraki hikayede anne 1 saatte doğurdu falan gibi cümleler kullanıyor ama sezaryene geldi mi 0 alaka .Niye bu normal doğumu güç mücadelesine çeviriyorlar anlamadım. Instagrama baksan herkes 2 3 saatte doğuruyor, yürüyerek çıkıyor. sanki dogurmuyorlar başka bir şey yapıyorlar.
Ya bunlarda bir sıkıntı var ya da bizim çevremiz annelerimizin acı eşiği çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?