Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki net yok bayram sonuna ertelemek isterim dr da tamam der şansıma da bayram da doğum başlarsa diye korkuyorum hiç ertelemeden arefeden önceki gün gitsem mi doğuma erken olir diye korkuyorum
Bence ben de haftaya doğuracağım ama bakalım tutacak mı

Sen bayramdan önce alırsın kucağına
Ramazanda 9 gün bayram izni vermediler rapor hakkımda gitti
Şimdi doğum yapıcaz tatili 9 gün yaptılar şaka gibi
Hayattaki şansım
Aynen ya niye böyle olduysa bizim şansımız. Biz hamile kaldık idari izin bitti ,24-32.hafta bitti ,yetmedi ramazan birleştirilmedi

Yatış olursa sezaryene mi alacaklar. Zaten sona gelmişsin artık doğsun da mis gibi kokla öp bizleri habersiz bırakma

Yazmadı ne yaptı acaba ssevilll
Selam kızlar. O kadar sinirlerim bozuldu ki tüm gün buraya bile giremedim. Hala buralardayım. Sabah kahvaltısından beri sadece akşam sıvı beslenmeme izin verdi doktorum ondan beri hiç bir şey yemedim, çok acıktım çok sıkıldık

Sancılar da çıkıyor ama sıfır açılma. Sabah teste giricrm bakalım sonucu nasıl olacak?

Ama cidden sıkıldım. @M-elek37 durup durup yattın hastanede nasıl dayandın? ay insan kafayı yer

Açılma yoksa eve gönderse bariiii bmyle zaman geçmez

Benim için önemli değil ama şimdi bir doğum fotoğrafçısının hikayesine denk geldim .Pek çok kişiyi çekiyor ama normal dogum olunca ekstra bir reklam yapma işine giriyorlar .Anne harika bir normal dogum yaptı, bir sonraki hikayede anne 1 saatte doğurdu falan gibi cümleler kullanıyor ama sezaryene geldi mi 0 alaka .Niye bu normal doğumu güç mücadelesine çeviriyorlar anlamadım. Instagrama baksan herkes 2 3 saatte doğuruyor, yürüyerek çıkıyor. sanki dogurmuyorlar başka bir şey yapıyorlar.
Ya bunlarda bir sıkıntı var ya da bizim çevremiz annelerimizin acı eşiği çok düşük

İnşallah sabaha kalmadan gece açılman olur da sağ salim alırsın kucağına

Darısı başımıza canım bende deneyim bunlari

Vallahi çok haklısın sabahtan beri hiçbir sıkıntısı olmayanın bilr psikolojisi bozulur eve göndersinler beri sadece sancıysa

Eğer işe dönmez evde olursam bekleyin benden. bugün dogumgunum bide dileğim bu olsun
Doğum günün kutlu olsun ❤

Valla benimki kanalın ucunda bekliyodu zaten doktor öyle demişti. Dün ebe elle kontrol etti rahim ağzı yakında dedi. Bu gün de resmen o basınç değişimini hissettim. Benimki kanala meylediyor o kesin sizler icin de durum buna yakındır, yani kanala giriyor olmasa da kafasiyla temas ediyordur asagi asagi iniyordur. Ağrı eşiğine göre herkes farkli hisseder sanırım bubhareketleri. Bir de ben ağrıları batmalari pek kafaya takmiyorum olacak gözüyle bakıyorum. Bu gün baya fazla olunca söyledim eşime falan da. Hayırlısı olsun bakalım.

Reklam değil aslında, normal doğumun bir hikayesi oluyor, bir süreci, anlatılacak bir durumu.

Sezaryen malesef o konuda daha kısıtlı. Genel olursa sıfır bilgi giriyorsun uyuyorsun ve çıkıyorsun. Spinal yada epidural olduğunda elbette anne ve bebek için doğum anı muazzam ama anneden anneye, bebekten bebeğe değişen bir durumu yok hepsi için aynı standartta..

Onlarda kendileri için, işleri için, biz bu hikayeyi yakaladık ve böyle yansıttık diyebilmek için bolca paylaşım yapıyorlar. Normal yani

Vallahi çok haklısın sabahtan beri hiçbir sıkıntısı olmayanın bilr psikolojisi bozulur eve göndersinler beri sadece sancıysa
Yok canım. Bebişin kalp atışlarını takip ediyor sancıya bakmıyo bile.
100 falan çıktı doğum olur mu diye sordum, bebeğin kalp atışları çok düşük dayanır mı bilmiyorum dedi daha çok stres oldum bu sefer.

Nette olan çoğu şey abartı zaten canim.
Nasıl bi diyalog geçti aranızda fotoğrafçı ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…