- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.981
Valla unutup doguruyorsun dogum sonrası bir daha dogurursam dedim 2. Doguruyorum 3 istemiyorum diyorum insallah hamile olmam daha da Allah isteyenlere versinCok zor bi hamilelik gecirdim daha dogum olmadan gozum korkuyor ayni seyleri yasamaktan bide dogumda zorsa imkansiz gibi benim icin 2. Cocuk
Bana da doğum başlangıcı hala bu durumdaysa bazı hareketler yaptırıyoruz dedi. İnşallah gerek kalmaz yada döner. Çünkü sezeryan oranı %50 artıyormuş bu şekilde. Doğum süreleri de uzuyormuş çok. Hayırlısı bakalım.Bende bunu doktora sormuştum dogum sırasında muayenelerde çeviririz demisti
Ayyy iyiki doğdunEğer işe dönmez evde olursam bekleyin benden.bugün dogumgunum bide dileğim bu olsun
Aynen biraz zorladı, nst den çıkmıştım bildiğin doktorun yanına zor gitmiştim2 gündür zor dayanıyorum 2 hafta çok iyi dayanmışsın
Günler yaklaşık olunca normal gözüyle bakıyorum bende artık böyle batmalar ağrılarrr yürüyememeler, benim bebeğin kafası zaten bayadır aşağıda ben bildim bileli hiç yukarı bile çıkmadı.Doğum günün kutlu olsun ❤
Valla benimki kanalın ucunda bekliyodu zaten doktor öyle demişti. Dün ebe elle kontrol etti rahim ağzı yakında dedi. Bu gün de resmen o basınç değişimini hissettim. Benimki kanala meylediyor o kesinsizler icin de durum buna yakındır, yani kanala giriyor olmasa da kafasiyla temas ediyordur asagi asagi iniyordur. Ağrı eşiğine göre herkes farkli hisseder sanırım bubhareketleri. Bir de ben ağrıları batmalari pek kafaya takmiyorum olacak gözüyle bakıyorum. Bu gün baya fazla olunca söyledim eşime falan da. Hayırlısı olsun bakalım.
Yok vallaa hiç öyle kolay doğum olan çok nadir.. günde 4-5 doğuma giriyosa anca 1 tanesi çıkar öyle, 1-2 gün sancıyla bekleyen ağrıdannn kıvranan insanlar biliyorum boşver bozma moralini bu yuzdennnnnBenim için önemli değil ama şimdi bir doğum fotoğrafçısının hikayesine denk geldim .Pek çok kişiyi çekiyor ama normal dogum olunca ekstra bir reklam yapma işine giriyorlar .Anne harika bir normal dogum yaptı, bir sonraki hikayede anne 1 saatte doğurdu falan gibi cümleler kullanıyor ama sezaryene geldi mi 0 alaka .Niye bu normal doğumu güç mücadelesine çeviriyorlar anlamadım. Instagrama baksan herkes 2 3 saatte doğuruyor, yürüyerek çıkıyor. sanki dogurmuyorlar başka bir şey yapıyorlar.
Ya bunlarda bir sıkıntı var ya da bizim çevremiz annelerimizin acı eşiği çok düşük
Böyle de söylenmez ki amaa doğurtsunlar madem. Ay ben bile stres oldumYok canım. Bebişin kalp atışlarını takip ediyor sancıya bakmıyo bile.
100 falan çıktı doğum olur mu diye sordum, bebeğin kalp atışları çok düşük dayanır mı bilmiyorum dedidaha çok stres oldum bu sefer.
Canımmm çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz 1 haftadır evimizde huzurluyuz Allah bizi birbirimize bağışladı
Ahhh çok şükür çok sevindimmmmmCanımmm çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz 1 haftadır evimizde huzurluyuz Allah bizi birbirimize bağışladı
Özlemişim ondanSen de her şeyi benden biliyorsun
Şuan pert im ayakta duramıyorum ama herşeye değer. Annem de bende yarım da ediyo bende soyuyorum biberonu ver diyor . BırakamıyorumAyy hadi gozun aydin sarilik onemli ya iyi baskmissin masallah
Bugünde güzel emsin sonra tmm artık kalkmam.Canim git uyu lutfen firsat buldukca lutfeen
Birşey sormak istersen de özelden yaz canım mutlakaDarısı başımıza canım bende deneyim bunlari
Hatta beraber oynuyorlar bence
Valla ben de doğurucam snaıyordum ama doktorun tatile gitmesi işleri bozdu
O yüzden hiç büyük konuşmuyorumAaa bu ben. 1 hafta önce öğretmenler odasında atıp tuttum. Tüm bebek eşyalarını elden çıkardım kesinlikle 3.yü yapmayacağım diye1 hafta sonra pozitif gördüm. 3-4 aylık olana kadar okuldakilere söylemedim utancımdan
Ben de aynı hissiyatlar içindeyim. O yüzden beklemedeyim. Ayrıca sezeryandan daha çok korkuyorun yalan yokSadece çabuk ayaklanmak için de değil. 39+0'da istememe rağmen hep kötü riskler sayılıp gözüm korkutularak sezaryene aldındım. Ne gerçek bir kasılma yaşadım ne nişan, su gelmesi nedir bilmiyorum. inşallah bu sefer tecrübe etmek kısmet olur.
Ayy bacak okudum konu neydi bilmiyorum ama sol bacagım deli gibi agrıyo neden bilmiyorum agrı kesici ictim. Bunun hamilelikle ilgisi yoktur kesin ama bildigin topalladım1-2 hafta sürdü vallaa sonra kendimkendine geçti
Nasıl bir test oBen aslında doğum için yatmıyorum ya, o yüzden süreç daha sancılı doğum için olsa sıkar dişini beklersinşimdi aklım testte.
Ne cektigimi bir ben bir Allah biliyorSelam kızlar. O kadar sinirlerim bozuldu ki tüm gün buraya bile giremedim. Hala buralardayım. Sabah kahvaltısından beri sadece akşam sıvı beslenmeme izin verdi doktorum ondan beri hiç bir şey yemedim, çok acıktım çok sıkıldık
Sancılar da çıkıyor ama sıfır açılma. Sabah teste giricrm bakalım sonucu nasıl olacak?
Ama cidden sıkıldım. @M-elek37 durup durup yattın hastanede nasıl dayandın? ay insan kafayı yer
Eki Görüntüle 3091085
Anasini satiyim benmki cifte gidiyor o kadar gelesi yok
Açılma olsa bari suni vs başlatırdi doğumuSelam kızlar. O kadar sinirlerim bozuldu ki tüm gün buraya bile giremedim. Hala buralardayım. Sabah kahvaltısından beri sadece akşam sıvı beslenmeme izin verdi doktorum ondan beri hiç bir şey yemedim, çok acıktım çok sıkıldık
Sancılar da çıkıyor ama sıfır açılma. Sabah teste giricrm bakalım sonucu nasıl olacak?
Ama cidden sıkıldım. @M-elek37 durup durup yattın hastanede nasıl dayandın? ay insan kafayı yer
Eki Görüntüle 3091085
Ben doktora yazdım bugünde içimde tuttum hocam ama cumartesi affetmem 10 kat merdiven çıkacağım diyeValla ben de doğurucam snaıyordum ama doktorun tatile gitmesi işleri bozduiçime içime kaçtı çocuk sanıyorum
O yüzden hiç büyük konuşmuyoruminsana ikiden sonrası imkansız gibi geliyor ama hayat bu
Ben de aynı hissiyatlar içindeyim. O yüzden beklemedeyim. Ayrıca sezeryandan daha çok korkuyorun yalan yok
Ayy ölüyorum ya valla güldümBen doktora yazdım bugünde içimde tuttum hocam ama cumartesi affetmem 10 kat merdiven çıkacağım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?