Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cok zor bi hamilelik gecirdim daha dogum olmadan gozum korkuyor ayni seyleri yasamaktan bide dogumda zorsa imkansiz gibi benim icin 2. Cocuk
Valla unutup doguruyorsun dogum sonrası bir daha dogurursam dedim 2. Doguruyorum 3 istemiyorum diyorum insallah hamile olmam daha da Allah isteyenlere versin

Bende bunu doktora sormuştum dogum sırasında muayenelerde çeviririz demisti
Bana da doğum başlangıcı hala bu durumdaysa bazı hareketler yaptırıyoruz dedi. İnşallah gerek kalmaz yada döner. Çünkü sezeryan oranı %50 artıyormuş bu şekilde. Doğum süreleri de uzuyormuş çok. Hayırlısı bakalım.

2 gündür zor dayanıyorum 2 hafta çok iyi dayanmışsın
Aynen biraz zorladı, nst den çıkmıştım bildiğin doktorun yanına zor gitmiştim
Günler yaklaşık olunca normal gözüyle bakıyorum bende artık böyle batmalar ağrılarrr yürüyememeler, benim bebeğin kafası zaten bayadır aşağıda ben bildim bileli hiç yukarı bile çıkmadı. Bide benim sezeryan olucağı için kontrolde etmiyo aşağıdan belki açıklık vardır ben farkında değilimdit

Yok vallaa hiç öyle kolay doğum olan çok nadir.. günde 4-5 doğuma giriyosa anca 1 tanesi çıkar öyle, 1-2 gün sancıyla bekleyen ağrıdannn kıvranan insanlar biliyorum boşver bozma moralini bu yuzdennnnn

Böyle de söylenmez ki amaa doğurtsunlar madem. Ay ben bile stres oldum

Sen de her şeyi benden biliyorsun
Özlemişim ondan
Ayy hadi gozun aydin sarilik onemli ya iyi baskmissin masallah
Şuan pert im ayakta duramıyorum ama herşeye değer. Annem de bende yarım da ediyo bende soyuyorum biberonu ver diyor . Bırakamıyorum
Canim git uyu lutfen firsat buldukca lutfeen
Bugünde güzel emsin sonra tmm artık kalkmam.
Darısı başımıza canım bende deneyim bunlari
Birşey sormak istersen de özelden yaz canım mutlaka

Zaten ben seni simdiye doguracan saniyordum hep beni umutlandirdiniz heycanimi kursağimda koydunuz şimdi sen @M-elek37 ve fbtl gercek dogum yapana kadar topigi terk edinnn
Valla ben de doğurucam snaıyordum ama doktorun tatile gitmesi işleri bozdu içime içime kaçtı çocuk sanıyorum
O yüzden hiç büyük konuşmuyorum insana ikiden sonrası imkansız gibi geliyor ama hayat bu
Ben de aynı hissiyatlar içindeyim. O yüzden beklemedeyim. Ayrıca sezeryandan daha çok korkuyorun yalan yok

Ne cektigimi bir ben bir Allah biliyor

Açılma olsa bari suni vs başlatırdi doğumu yarın ne testi var?

Ben doktora yazdım bugünde içimde tuttum hocam ama cumartesi affetmem 10 kat merdiven çıkacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…