- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.021
Ben öyle yapıyorum zaten
Güldürdün beni deli yaaHadi bakalım bugün de doğurmazsak kalıyor üç günben de pazar çok aktif geçiricem. Cumartesi başlayıp riske atamam
Al benden de o kadar ya. Sabah uyanamadım bir türlü sonrada bütün gün uyukladım. Neden bu kadar enerjisiz hissediyoruz? En azındna bugün de doğurmayacağım oh be diyorumdoğum olacağı gün enerjik olunuyormuş ya
Normal tansiyonun yüksek o zaman bi tık senin? Benim esimin de normali yüksektir biraz. Başkası için normal olan onun icin düşük olabiliyor.Bana hap başlatmadı sadece o gün 14 çıkmıştı ben aile hekimine bile girsem tansiyonum yükseliyo zaten telaşlı insanım. Bir de dikkat ettim tok karnına yüksek çıkıyor kilom da arttı malum zorlanıyorum demekki. Ama geneli 12-13 tü hep zaten. Yalnız düşerse fena oluyorum hap içsem ayakta duramam.
Aynen sen diyince aklıma geldi atıyım dedim yapıcak olan varsa yapsınBen öyle yapıyorum zateniç lastikleri koparıyorum
Ay bunu ben de yazacaktım 2-3 gündür bunu yaşıyorum bugün sabah yürümekte zorlandım. Kağan kocatepenin videosunu gördüm 2 sebebi varmış çatı genişleme ve bebeğin başı kanala yakın olduğundan hareketleri baskı yapıyormuş biz de bunu hissediyormuşuz. Anam ağladı, ilk defa dedim ki ben artık doğurmak istiyorumAyyy inanılır gibi değil ,
Sanki bebeğimin elinde yorgan iğnesi var ve vajinama batırdı .
Müthiş bi acıydı bu ne böyle
Yavaş yavaş batırabilirler iğneleri o zamanAy bunu ben de yazacaktım 2-3 gündür bunu yaşıyorum bugün sabah yürümekte zorlandım. Kağan kocatepenin videosunu gördüm 2 sebebi varmış çatı genişleme ve bebeğin başı kanala yakın olduğundan hareketleri baskı yapıyormuş biz de bunu hissediyormuşuz. Anam ağladı, ilk defa dedim ki ben artık doğurmak istiyorum
Canim hic acilma olmadan rahim agzi yumusamadan suni sanci veremiyolar once balon denen seyi takip 1-2 cm acilma olmasini sagliyolar daha sonra suni vermeye basliyolarArkadaşlar o batma baskı ve acı bende yaklaşık bir hafta sürdü ama şimdi geçti gayet rahatım çocuk kanaldan geri mi kaçtı acaba
Dr da haftaya doğuma alalım diyo ama alttan bakmadı daha kanal a indi mi açıklık var mı çatı uygun mu hiç haberim yok bunları kontrol etmesi gerekmez mi bilemedim inşallah cidden araya 4 gün bayram tatili giriyor tansiyon risk yaratır diye almak istiyordur beni sırf bayram izni düşünüp kafası rahat olsun diye aradan çıkarmak değildir niyeti ben yanlıs düşünüyorumdur
Şimdi özellikle deneyimlilere bir soru sormak istiyorum çok merak ettiğim;
Sancı su açılma olmadan örneğin arefeden iki gun önce gel dedi gün verdi pat diye gidip suni sancı takılınca doğum başlar mi arkadaşlar bilgisi olanlar yazar mu ? Çünkü ben önce normal denemek istiyorum dediğim için hemen sezeryan değil doğum başlatmaya çalışacak da bende hiç bi başlangıç olmadan pat diye suni sancı bir işe yarıyor mu ???
Eskiden bi araştırma okumuştum öğrenciyken hala gecerlililigi var mi bilmiyorum bi yogun bakimda camın önünde gunes alan bebeklerde sarılık görülme ihtimali daha düşük çıkıyordubu geceki kadeh uykusuz analara gelsin
Sütümüz bol olsun dedik. Ama çocuklarımız saatinde uyanık olsun demedikSarılık değerimiz çok yüksek maalesef. Dr yagis vermek istedi ama ben 2 gün güzel beslerim toplarız diye düşündüm ama kız uyanmiyor bakalm bu gece nasıl geçecek
Heyecan var tabiki
Tanıdık fotoğrafçı değil, instagramda genel paylaşmışNette olan çoğu şey abartı zaten canim.
Nasıl bi diyalog geçti aranızda fotoğrafçı ile?
Haftamız aynı ama benimki haftaya galiba37Kaldı 20 gün
Ayyyy hadi güzel haberlerini bekliyoruzHeyecan var tabikiSabah erken saatte olacak 8.30 9 gibi .çıkınca ve iyi hissedince yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?