Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Güldürdün beni deli yaa hiç o açıdan bakmadım
Midem de kötü benim. Hazimsizlik bulanti arası bir şey. Bekleme olayı psikolojimizi bozuyo bence.

Normal tansiyonun yüksek o zaman bi tık senin? Benim esimin de normali yüksektir biraz. Başkası için normal olan onun icin düşük olabiliyor.
Düşüklüğü daha tehlikeli olabilir evet.

Ayyy inanılır gibi değil ,
Sanki bebeğimin elinde yorgan iğnesi var ve vajinama batırdı .
Müthiş bi acıydı bu ne böyle
Ay bunu ben de yazacaktım 2-3 gündür bunu yaşıyorum bugün sabah yürümekte zorlandım. Kağan kocatepenin videosunu gördüm 2 sebebi varmış çatı genişleme ve bebeğin başı kanala yakın olduğundan hareketleri baskı yapıyormuş biz de bunu hissediyormuşuz. Anam ağladı, ilk defa dedim ki ben artık doğurmak istiyorum

Yavaş yavaş batırabilirler iğneleri o zaman
Ama hakikaten çok kötü bi acı ..
ben bağırdım evin içinde , dışarda olsam olduğum yerde adım atamadan beklerim

Arkadaşlar o batma baskı ve acı bende yaklaşık bir hafta sürdü ama şimdi geçti gayet rahatım çocuk kanaldan geri mi kaçtı acaba
Dr da haftaya doğuma alalım diyo ama alttan bakmadı daha kanal a indi mi açıklık var mı çatı uygun mu hiç haberim yok bunları kontrol etmesi gerekmez mi bilemedim inşallah cidden araya 4 gün bayram tatili giriyor tansiyon risk yaratır diye almak istiyordur beni sırf bayram izni düşünüp kafası rahat olsun diye aradan çıkarmak değildir niyeti ben yanlıs düşünüyorumdur

Şimdi özellikle deneyimlilere bir soru sormak istiyorum çok merak ettiğim;
Sancı su açılma olmadan örneğin arefeden iki gun önce gel dedi gün verdi pat diye gidip suni sancı takılınca doğum başlar mi arkadaşlar bilgisi olanlar yazar mu ? Çünkü ben önce normal denemek istiyorum dediğim için hemen sezeryan değil doğum başlatmaya çalışacak da bende hiç bi başlangıç olmadan pat diye suni sancı bir işe yarıyor mu ???

Canim hic acilma olmadan rahim agzi yumusamadan suni sanci veremiyolar once balon denen seyi takip 1-2 cm acilma olmasini sagliyolar daha sonra suni vermeye basliyolar

Eskiden bi araştırma okumuştum öğrenciyken hala gecerlililigi var mi bilmiyorum bi yogun bakimda camın önünde gunes alan bebeklerde sarılık görülme ihtimali daha düşük çıkıyordu

Havalarda iyiyse ellerden ayaklardan direk gunes aldirabilirsiniz altini acin coraplarini cikarin azicik hirpalar sevin yada topuklarini sikin ama anne yuregi ile yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…