Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktorunun işine asla karışmak değil niyetim ama suni sancinin ise yaramasi için belli şeyler var. Mesela bebek kafasını tam yerleştirerek buna 100dr 100 silinme diyorlar. Rahimde yumuşama olacak. Bunun yanında açılma olsa dahada iyi. Suni sancıyı hiç bir sorun yokken pat diye verince hem süreç uzuyor hem anne yıpranıyor. Hamilelik boyunca ilaç içen bir sürü tansiyon hastası var ve nornal ilerlerse son ana kadar bekleniyor. İyi düşünmek lazım doktora güven ama güzel araştırıp git. Doğumuna sahip çık lafını çok severim.

Günaydının
Dün tüm gün domutup uyumakla geçti
Bu gün güzel uyandım, nasıl dinlenmisim. Gidip kızı uyandırıp kahvalti yaptiricam. Sonra jimnastik kursuna goturucem. Öğleden sonra is yerine uğrayıp son kalan 1-2 işi toparlayacağım.
Boş oturmak bana yaramıyo kesin bilgi

O zaman yanlış ölçüm olabilir, 100 beni kıvrandırıyor iki gündür
Aşağıdan muayene etti rahim ağzın 1 cm acilmis dedi. Ama baya kıvrandım muayenede normal dogum istiyorsun buna dayanamıyorsun diye latife etti :) Nst guzel. Bebek iyi nefes alisverisi kalbi. 6si tam 40 haftam doluyor. 6sinda izne ayriliyormus doktorum. Ben de baska bir doktorla devam etmek istemiyorum eger pazartesiye kadar bir gelisme olmazsa 4unde pazartesi yatis verdi sezeryan istemedigin icin yapmiyorum dedi. Pazartesi suni sanci verecek sanirim. Normal olmazsa sezeryane dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…