- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.041
Senin doktorla imtihanın ne oldu canım. Yazdinda ben mi denk gelmedim.Günaydın herkese
Bir gece önce hiç uyumayınca dün gece bildiğin sızmışım çok güzel uyumuşum bugün daha iyiyim
Umarım benBugun dogum yapacak olan varmıydı
Ben götürmeyi düşünüyorum canımKayısı hoşafı (kompostosu) yapıp hastaneye götüren varmı
Ay benim de 9
Oooo baya çıkıyo sanclarEki Görüntüle 3091192 Eki Görüntüle 3091192 günaydın doğurur muyum acaba:)
Bende bugun yapıp yanıma alıcammBen götürmeyi düşünüyorum canım
Hissetmiyorum desemOooo baya çıkıyo sanclar
O zaman yanlış ölçüm olabilir, 100 beni kıvrandırıyor iki gündürHissetmiyorum desem
Bekliyorum bakalımAyyyy hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Doktorunun işine asla karışmak değil niyetim ama suni sancinin ise yaramasi için belli şeyler var. Mesela bebek kafasını tam yerleştirerek buna 100dr 100 silinme diyorlar. Rahimde yumuşama olacak. Bunun yanında açılma olsa dahada iyi. Suni sancıyı hiç bir sorun yokken pat diye verince hem süreç uzuyor hem anne yıpranıyor. Hamilelik boyunca ilaç içen bir sürü tansiyon hastası var ve nornal ilerlerse son ana kadar bekleniyor. İyi düşünmek lazım doktora güven ama güzel araştırıp git. Doğumuna sahip çık lafını çok severim.Arkadaşlar o batma baskı ve acı bende yaklaşık bir hafta sürdü ama şimdi geçti gayet rahatım çocuk kanaldan geri mi kaçtı acaba
Dr da haftaya doğuma alalım diyo ama alttan bakmadı daha kanal a indi mi açıklık var mı çatı uygun mu hiç haberim yok bunları kontrol etmesi gerekmez mi bilemedim inşallah cidden araya 4 gün bayram tatili giriyor tansiyon risk yaratır diye almak istiyordur beni sırf bayram izni düşünüp kafası rahat olsun diye aradan çıkarmak değildir niyeti ben yanlıs düşünüyorumdur
Şimdi özellikle deneyimlilere bir soru sormak istiyorum çok merak ettiğim;
Sancı su açılma olmadan örneğin arefeden iki gun önce gel dedi gün verdi pat diye gidip suni sancı takılınca doğum başlar mi arkadaşlar bilgisi olanlar yazar mu ? Çünkü ben önce normal denemek istiyorum dediğim için hemen sezeryan değil doğum başlatmaya çalışacak da bende hiç bi başlangıç olmadan pat diye suni sancı bir işe yarıyor mu ???
Hadi inşallah canımUmarım ben
Hadi sağlıcakla gir sağlıcakla çıkın inşallahBekliyorum bakalımserum taktılar daha almadılar
Dogurman gerekEki Görüntüle 3091192 Eki Görüntüle 3091192 günaydın doğurur muyum acaba:)
Daha zamanın var canım gelmesin aciliyeti mi var riskli bir durum falan kusura bakma yazdıysan unuttum ?Kızlar 2500gr ve 49cm olmuşuz. Nst bekliyoruz ama pek niyetli değil gelmeye galiba
Aşağıdan muayene etti rahim ağzın 1 cm acilmis dedi. Ama baya kıvrandım muayenede normal dogum istiyorsun buna dayanamıyorsun diye latife etti :) Nst guzel. Bebek iyi nefes alisverisi kalbi. 6si tam 40 haftam doluyor. 6sinda izne ayriliyormus doktorum. Ben de baska bir doktorla devam etmek istemiyorum eger pazartesiye kadar bir gelisme olmazsa 4unde pazartesi yatis verdi sezeryan istemedigin icin yapmiyorum dedi. Pazartesi suni sanci verecek sanirim. Normal olmazsa sezeryane dönecekO zaman yanlış ölçüm olabilir, 100 beni kıvrandırıyor iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?