- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.081
Bizimkiler aynı kiloda doğacak galibaKızlar 2500gr ve 49cm olmuşuz. Nst bekliyoruz ama pek niyetli değil gelmeye galiba
Cok çok geçmiş olsun canım erken fark edilmiş inşallah cuma kollarında olur kuzunSelam tatlı anneler arada girip kimler doğurdu diye bakıyorum merak etmeyin takibi ve dualarımı bırakmadım yazamasam da
kızımda hem sarılık hem enfeksiyon çıktığından kuveze aldılar eve geldikten 3 gün sonra kontrole çağırmıştı çocuk doktoru o zaman ki kan testlerinde çıktı
Allahtan çok düşük değerlerde fark edildi de hemen müdahale edildi birde doğum sonrası 300 grm kaybetmiş hepsi bir arada olunca mecbur kuveze alındı
ilk günler çok zor geçti dünden beri emzirmem için veriyorlar çok şükür bende biraz olsun sakinleştim çok şükür şimdi doğum kilosunu geçti dün doktorla görüşemedik nöbetçiymiş bugün görüşüp son durumu ne zaman çıkacağını konuşacağız İnşallah herşey olumludur da hemen evine gelir kızım yatış yapıldığında tedavinin bir hafta sürdüğünü söylemişti bir hafta cuma günü doluyor inşallah daha fazla ayrı kalmayız
Allah hepinize sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler versin
Evet son bir aydır tansiyon aletiyle geziyorum bildiğinsuyu hareketleri herşeyi iyi olduğu için yapısal olduğunu düşündüler. Benim boyu kafası herşeyi normal sadece bel çevresi geride. 3 haftaya yakın kuzum. Ben de biraz stres oldum o yüzden.
Üçümüzün günler aynı kilolar aynı galiba göbek geriden gelme durumu da aynıBizimkiler aynı kiloda doğacak galiba
Çok geçmiş olsun canim.Selam tatlı anneler arada girip kimler doğurdu diye bakıyorum merak etmeyin takibi ve dualarımı bırakmadım yazamasam da
kızımda hem sarılık hem enfeksiyon çıktığından kuveze aldılar eve geldikten 3 gün sonra kontrole çağırmıştı çocuk doktoru o zaman ki kan testlerinde çıktı
Allahtan çok düşük değerlerde fark edildi de hemen müdahale edildi birde doğum sonrası 300 grm kaybetmiş hepsi bir arada olunca mecbur kuveze alındı
ilk günler çok zor geçti dünden beri emzirmem için veriyorlar çok şükür bende biraz olsun sakinleştim çok şükür şimdi doğum kilosunu geçti dün doktorla görüşemedik nöbetçiymiş bugün görüşüp son durumu ne zaman çıkacağını konuşacağız İnşallah herşey olumludur da hemen evine gelir kızım yatış yapıldığında tedavinin bir hafta sürdüğünü söylemişti bir hafta cuma günü doluyor inşallah daha fazla ayrı kalmayız
Anca yazabiliyorum, 39+0 çok iyi bence de bayram sonunu bekleyebilirsin. Hakkında hayırlısı olsunAmin inşallah canım. Haftaya çarşamba perşembe alirsa yani bayramdan iki gun önce falan o zaman 38 haftaya yeni girecek 37+6 ya da 38+0 olacak . Bayram tatili olan 4 gunu geçirip ayın 14 u olursa 39 hafta olacak canim
Çoook geçmiş olsun. Allah hemen şifasını versin, inşallah dediğin gibi bu cuma çıkar eve geçersinizSelam tatlı anneler arada girip kimler doğurdu diye bakıyorum merak etmeyin takibi ve dualarımı bırakmadım yazamasam da
İnşallah tedavi tamamlanmış olur da çıkar canım 4 gün uzaktan gördüm 5. Gün kucağıma verilince okadar büyümüş geldi ki hiç bir bebiş annesinden ayrı kalmasınÇok geçmiş olsun canim.
2 gün kaldı cumaya ☺
İnşallah gönlüne göre olurHadi bakalım sen mi ben mi ama yarın dr gün verirse hocam alttan bakın dicem açılma rahim ağzında yumuşama bebek kanala inmesi nst sancı durumu yoksa ben bayram sonuna ertelemek istiyorum doğumu dicem tansiyon şükür ilac ile kontrol edildi gibi görünüyor hiç bir başlama olmadan suni sancı takarsa çok zor olacak bana aslında sezeryan diyor da ben normal dedim diye takacak ama belirti olmadan takarsa ebem ağlayacak bencetek korkum hoca tamam der ayın 14 üne falan erteler ben tutar bayram daki 4 gün içinde dogururum tüm hocalar da izinli görünüyor asistan giriyor galiba doğuma öyle de bi şans bendeki
Ah canım yaaa insallaj test güzel gelir bu bebisin kalbi niye yavaşmis dr bi sey demiyor mu ??
Cok güzel yazmışsın gerçekten
Bak bunu öğrendiğim iyi oldu benim dr sezeruan dan yana gibi geliyor sırf ben dedim dite suni sancıyı pat diye takacak en azından ben derim dr a hocam yumuşama yok nst sancı yok açılma yok benek kanalda değil hemen suni takmasak da balon işlemi uygulasak diye bakalım ne diyecek
Benim bir önceki bebeğim 16 haftalık kalbi durdu ufak tabi hemen suni sancı verildi alttan fitil koyuldu 8 saat suni sancı sonucu ölü doğum olmuştu ama onda hem bebek cansız olduğu için rahim kasilmasi ile kendini itmiyordu hem de çok ufakti . Şuan 3 kilo bi çocuğun hiç açılma nst de sancı rahim ağzında yumuşama kanala inme olmadan suni sancı ile doğuma alinirsa hem ben yorulurum hem bebek yorulur güçsüz kalır gibi hissediyorum son anlarda kalp atışı yavaşlar sezeryana girerim çektiğim suni sancı ile kalırım diye korkuyorum bu yüzden dr yarın gün verirse bu belirtiler var mi alttan kontrol eder misiniz dicem hiç biri yoksa bayram sonu 14 üne ertelemeyi teklif edicem sonuçta tansiuon ilacı ile çok şükür tansiyonum kontrol altında ciddi bir risk yoktur herhalde ama dr ısrarla risk var derse de doğum başlatan şeyleri deneyeyim ki haftaya kadar bari az çok başlasın doğum pat diye suni sancı almayayım diyorum dr un niyeti sezeryan di ama ben normal dedim diye suni takalım dedi inşallah sırf bayram öncesi aradan çıkarmak değildir niyetidoğum başlangıç durumum yok tansiyon da kontrol altında diye dr tamam der 14 üne atar doğumu benim şansıma da dogumum 4 günlük bayram izninde olur diye de çok korkuyorum bayram öncesi oluversem mi diye kafam aşırı karışık kuzum yaaa
Tam o noktadayızGünaydın ne kadar da kızgın kumlardan serin sulara atlamalık bir gün
Nst ye güvenmemek gerek. Sabah nst de sıfır sancıydı akşam suyum gelmişti10 güne doğururum heralde
Dimi bencede hazırlardan daha iyiiii en azından ev de yapılmış mis gibiBen yapıcaktım da unuttum ama erik hoşafı yapmıştı annem onu götürdüm öyle güzel içtim ki marketten alacağınıza ne meyvesi bulursanız çok az şekerli ya da şekersiz hoşafını yapın kızlar
Aaaa kimyon olmuyomuymuş ,hoşaf yapıp götüreyim ozaman ben hazır meyve sularından daha iyiSezeryan olacağımız için faydası olacaktır bence.. Kimyon çayı yapacaktım ama sütün tadını bozuyor dediler o yüzden hoşaf götürcem.. Mutlaka götür canım rahat olur
İnşallah miniği alırsın cuma günü sağlıklı olunda gerisi hiç önemli değiSelam tatlı anneler arada girip kimler doğurdu diye bakıyorum merak etmeyin takibi ve dualarımı bırakmadım yazamasam da
Verirler tabi niye vermesinlerKızlar hoşaf muhabbeti geçmiş ama içmemize izin verecekler mi
BaşladıAa baya sancın var canım hissetmiyo musun
Sen ne yaptın canım test ne zaman yapılacak
Güzel haberler al inşallah
Ayyy hadi sağ salim kavuşun inşallah anne bebiş
Amin inşallah ilk baştan yatış veren doktoru dövesim geldi çok kızdım ama sonra mantıklı düşününce böylesinin doğru olduğunu anlıyor insanİnşallah miniği alırsın cuma günü sağlıklı olunda gerisi hiç önemli deği
Bana doktorum doğum sonrası odama kontrole gelince söyledi kayısı suyu iç iyi gelir diye yani yasak değilVerirler tabi niye vermesinlerkayısı gaz içinde iyi hem
Geliyor gelmekte olan yehuuu en sevdigim anBaşladı
Ayrıntıları ile anlatacağımGeliyor gelmekte olan yehuuu en sevdigim an
Ben öyle karar veriyorum doğurup doğurmayacağıma hahahha ama bence gece uykuda gelecekGüldürdün beni deli yaahiç o açıdan bakmadım
Midem de kötü benim. Hazimsizlik bulanti arası bir şey. Bekleme olayı psikolojimizi bozuyo bence.
Canım sadece nst den anlaşılmaz ki vajinal muayene de gerekli yumuşama açılma var mı diye. Nst sancısız olup sonra doğuranlar varKızlar 2500gr ve 49cm olmuşuz. Nst bekliyoruz ama pek niyetli değil gelmeye galiba
Çok çok geçmiş olsun, bir an önce toparlasın minişin ve kavuşun inşallahSelam tatlı anneler arada girip kimler doğurdu diye bakıyorum merak etmeyin takibi ve dualarımı bırakmadım yazamasam da
Allah’tan doktorum öyle gereksiz ayrıntılar vermiyor şurası geri burası ileri diyeCok çok geçmiş olsun canım erken fark edilmiş inşallah cuma kollarında olur kuzun
Üçümüzün günler aynı kilolar aynı galiba göbek geriden gelme durumu da aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?