Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cok çok geçmiş olsun canım erken fark edilmiş inşallah cuma kollarında olur kuzun

Bizimkiler aynı kiloda doğacak galiba
Üçümüzün günler aynı kilolar aynı galiba göbek geriden gelme durumu da aynı

Çok geçmiş olsun canim.
2 gün kaldı cumaya ☺

Amin inşallah canım. Haftaya çarşamba perşembe alirsa yani bayramdan iki gun önce falan o zaman 38 haftaya yeni girecek 37+6 ya da 38+0 olacak . Bayram tatili olan 4 gunu geçirip ayın 14 u olursa 39 hafta olacak canim
Anca yazabiliyorum, 39+0 çok iyi bence de bayram sonunu bekleyebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun

Çoook geçmiş olsun. Allah hemen şifasını versin, inşallah dediğin gibi bu cuma çıkar eve geçersiniz

İnşallah gönlüne göre olur ilk doğum erken gelmez demek isterdim ama ben ilkini 37+1 de doğurdum
Hakkımızda en sağlıklısı ve hayırlısı olsun

Dimi bencede hazırlardan daha iyiiii en azından ev de yapılmış mis gibi
Sezeryan olacağımız için faydası olacaktır bence.. Kimyon çayı yapacaktım ama sütün tadını bozuyor dediler o yüzden hoşaf götürcem.. Mutlaka götür canım rahat olur
Aaaa kimyon olmuyomuymuş ,hoşaf yapıp götüreyim ozaman ben hazır meyve sularından daha iyi

İnşallah miniği alırsın cuma günü sağlıklı olunda gerisi hiç önemli deği

Kızlar ben dün dr'daydım. Bebiş 3700 olmuş. Bayram tatilinde doktorum yok. Normal doğum istiyordum ama bebek ne kanala girmiş, ne rahimde bir yumuşama var, ne açıklık var, ne sancı var... Hiç bir şey yok.. Bu şartlarda suni sancı da veremem sana dedi. Ben de seçenekleri sordum. Ya bekleyeceğiz ya d sezeryan dedi, bekledikçe bebek irileşecek, ilk doğumum, kanala da içmediği için zor ve uzun bir doğum olabilir diye kendimi ve bebeğimi güvende hissetmedim. O yüzden seşimle ezeryan günü almaya tercih ettik. 1 temmuzda öğlen 1 de ben de doğuruyorum yoncambenim Ekle beni de listeye. Biraz gerildim böyle sezeryana geçiş yapınca ama normal doğum esnasında bebek sıkışır korkusu yaşamaktansa böyle olması benim psikolojim açısından daha iyi diyip kendimi sakinleştiriyorum.

Güldürdün beni deli yaa hiç o açıdan bakmadım
Midem de kötü benim. Hazimsizlik bulanti arası bir şey. Bekleme olayı psikolojimizi bozuyo bence.
Ben öyle karar veriyorum doğurup doğurmayacağıma hahahha ama bence gece uykuda gelecek bugün hiç tık yok ben de ama dün bir sancı geldi regl sancısı gibi yattım geçti. Heralde rahim açılıyor mu artık neyse
Kızlar 2500gr ve 49cm olmuşuz. Nst bekliyoruz ama pek niyetli değil gelmeye galiba
Canım sadece nst den anlaşılmaz ki vajinal muayene de gerekli yumuşama açılma var mı diye. Nst sancısız olup sonra doğuranlar var

Çok çok geçmiş olsun, bir an önce toparlasın minişin ve kavuşun inşallah
Cok çok geçmiş olsun canım erken fark edilmiş inşallah cuma kollarında olur kuzun

Üçümüzün günler aynı kilolar aynı galiba göbek geriden gelme durumu da aynı
Allah’tan doktorum öyle gereksiz ayrıntılar vermiyor şurası geri burası ileri diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…