- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.121
Bende çok bisey beklemiyorumBizimkiler aynı kiloda doğacak galiba
İkinmaya basliyim mi
Bende ikisinden sonra yürüyerek çıktım. Videolarım var hatta. Dikiş çok olmazsa ki benim yoktu normal doğumda hersey doğumla bitiyor güzel yanı bu zaten. Bebeği direk ben alıp koydum emzirdim altını değiştirdim. Eve ayni gün geldimhic yatmadım. 3.gun diğer oğlumu parka çıkarıyordum. Buda normal olsun istiyorum o yüzden. En büyük sebep hiç müdahale olmadan olmasıydı doğumun doğal süreçte böyle ilerliyor ama böyle dogum yaptıran doktor çok az ne yazık ki ülkemizde.Ya bende dogumhaneden yuruyerek cıkanları gorunce ınanamıyorum.Kayınvalıdem de hep anlatır.2. Dogumundan sonra eve gıdıp banyoda ılk oglunun bezlerını yıkamıs kaynatmıs falan .Bende daha dogurmadan çatı agrısından yuruyemıyorum.Bıde dogumdan sonra o catı acılıyo kapanıyor saatler suren sancı yorgunluk ustune nasıl yuruyolar hıcbısey olmamıs gıbı hayret dogrusu
Doktorum suni sancının tek başına bi işe yaramadıgını söylüyor.Oyuzden şartlar oluşmadıysa suni sancı vermeyecegını soylemıstı
Amin amin kendi doğum günümde dogurmadim çok mutluyumDün kaç sefer yazacaktım bir türlü olmadı doğum günün kutlu olsun canım mutlu sağlıklı yıllara bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
Sana ne diyor dr doğumu öne çekelim falan diyor mu ?Benim de tansiyon dan dolayı geride hep
Sevindim doktorun normalleşmesi ne. O gün ters bir anı olnus demek. Hepimiz insanız sonuçta ama profesyonel olup gerginligini yansıtmaması gerekiyor normalde. senin gereksiz yere canın sıkıldı. Ama telefonun kırılmasi fena olmuşCanım pazartesi günü gittim doktora maşallah bu sefer Pamuk gibiydi hiç sorun çıkarmadı tarih konusunda da anlaştık 15 temmuz gece 12'yi geçtikten sonra hastaneye yatacağız 16 temmuz sabah 6'da sezeryan olacak boşu boşuna benim 3 haftamı rezil etti keyfi çok yerindeydi gayet güzel sohbet muhabbet etti boşuna gerildim üzerine bir de odasında telefonum elinden elimden düştü ekranı kırıldı olay yine bana oldu
Bide birsey diyeceğim madem müdahale edecek bayram sonu bayram öncesi zaten 40 doluyor neden bekleyeceksin 9 gün. Çok uzun değil mi? 42 olacak neredeyseİkinmaya basliyim mi
Cnım sizin için hayırlı olan neyse o olsun sağlıkla kucağına al inş dualarımız seninle ve bebişinleAyrıntıları ile anlatacağım
42 ye kadr bebegin kendi gelmesinj beklerim diyordu gecen haftalarda bakalim ne dicek bu seferBide birsey diyeceğim madem müdahale edecek bayram sonu bayram öncesi zaten 40 doluyor neden bekleyeceksin 9 gün. Çok uzun değil mi? 42 olacak neredeyse
Sen bence girersin ben sende o potansiyeli görüyorumSon bol bol muhabbetlerimi yapıyımda cumadan sonra az girebilirimeşimde annemde evde , bebiştende burayla ilgilenemem herhslde telefon elimde tutamam bayram da anca
Yok mantıklı söylediği olması gerekenden o ama bayram olunca hersey kapalı hastanede sadece nöbetçi oluyor doktor o yüzden merak ettim.42 ye kadr bebegin kendi gelmesinj beklerim diyordu gecen haftalarda bakalim ne dicek bu sefer
Bugün de doğurmadım şükürkaldı üç gün sonra doğurabiliriz
Devlet hast oldugu icin acikcasi cok net birsey soylemiyor bende araya bayram girecek diye tedirginim cunki doktor 40 haftayi geçersen kontroller 3 gunde bire dusecek demisti ama bayrama denk gelicek nasil olcak bende hic bilmiyorum keske bu hafta alsa da suni muni ne veriyosa verse dogursam biran onceYok mantıklı söylediği olması gerekenden o ama bayram olunca hersey kapalı hastanede sadece nöbetçi oluyor doktor o yüzden merak ettim.
Bence ısrarcı ol konuş bir daha. Belki muayenede açılma vs çıkar alır doğuma. Araya bayram girmese hiç sorun değil ama devlette zor biraz 3 günde kontrol.Devlet hast oldugu icin acikcasi cok net birsey soylemiyor bende araya bayram girecek diye tedirginim cunki doktor 40 haftayi geçersen kontroller 3 gunde bire dusecek demisti ama bayrama denk gelicek nasil olcak bende hic bilmiyorum keske bu hafta alsa da suni muni ne veriyosa verse dogursam biran once
Vala canım 8 temmuza verdi randevu işte haftaya cuma en son 12 gün gerideydi daha da çağırmadı 8 temmuza kadar ins daha da gerilemez en son 35+1 2570 dedi bi 2800 falan olsa bari ya ele avuca gelse bariSana ne diyor dr doğumu öne çekelim falan diyor mu ?
Sağlıklı olsunlar da emince alırlar kiloBende çok bisey beklemiyorum
MaşallahBizim gebelik fotoğrafları geldi bir tanesi size atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?