Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende ikisinden sonra yürüyerek çıktım. Videolarım var hatta. Dikiş çok olmazsa ki benim yoktu normal doğumda hersey doğumla bitiyor güzel yanı bu zaten. Bebeği direk ben alıp koydum emzirdim altını değiştirdim. Eve ayni gün geldimhic yatmadım. 3.gun diğer oğlumu parka çıkarıyordum. Buda normal olsun istiyorum o yüzden. En büyük sebep hiç müdahale olmadan olmasıydı doğumun doğal süreçte böyle ilerliyor ama böyle dogum yaptıran doktor çok az ne yazık ki ülkemizde.

Sevindim doktorun normalleşmesi ne. O gün ters bir anı olnus demek. Hepimiz insanız sonuçta ama profesyonel olup gerginligini yansıtmaması gerekiyor normalde. senin gereksiz yere canın sıkıldı. Ama telefonun kırılmasi fena olmuş

Yok mantıklı söylediği olması gerekenden o ama bayram olunca hersey kapalı hastanede sadece nöbetçi oluyor doktor o yüzden merak ettim.
Devlet hast oldugu icin acikcasi cok net birsey soylemiyor bende araya bayram girecek diye tedirginim cunki doktor 40 haftayi geçersen kontroller 3 gunde bire dusecek demisti ama bayrama denk gelicek nasil olcak bende hic bilmiyorum keske bu hafta alsa da suni muni ne veriyosa verse dogursam biran once

Bence ısrarcı ol konuş bir daha. Belki muayenede açılma vs çıkar alır doğuma. Araya bayram girmese hiç sorun değil ama devlette zor biraz 3 günde kontrol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…