Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar ikisi arasında kaldım hangisi sizce ??

Eklentiler

• Screenshot_20220629-112632_Chrome.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220629-112607_Chrome.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 43
Şimdi sizi korkutmak istemem kızçeler ama ben doğum öncesi son 1 hafta dehşet enerji dolu iken doğumun olacağı gün tüm gün uyumuştum.

Vücut doğum için enerji topluyomuş

Doktoruma hani enerjilş olacaktım tüm gün uyudum dedim oda bunun olması gereken olduğunu söyledi yani uykum var doğurmayacağım demeyin hiç hiç belli olmuyor

Ümit fakirin ekmeği bizim doktorlar yok pazara kadar durmaları lazim

Amin inşallah ilk baştan yatış veren doktoru dövesim geldi çok kızdım ama sonra mantıklı düşününce böylesinin doğru olduğunu anlıyor insan
Yani aynen sağlığı içinse yapcak bişi yok iyi olsunda Az kalmış inşallah cuma günü alırsınız minişi

Oooo aynı gün doğum yapıyoruz hee hayırlı olsun canım ekliyorum

Ya bende dogumhaneden yuruyerek cıkanları gorunce ınanamıyorum.Kayınvalıdem de hep anlatır.2. Dogumundan sonra eve gıdıp banyoda ılk oglunun bezlerını yıkamıs kaynatmıs falan .Bende daha dogurmadan çatı agrısından yuruyemıyorum.Bıde dogumdan sonra o catı acılıyo kapanıyor saatler suren sancı yorgunluk ustune nasıl yuruyolar hıcbısey olmamıs gıbı hayret dogrusu
Doktorum suni sancının tek başına bi işe yaramadıgını söylüyor.Oyuzden şartlar oluşmadıysa suni sancı vermeyecegını soylemıstı

Benim de tansiyon dan dolayı geride hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…