- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.101
Heyecanla bekliyoruzAyrıntıları ile anlatacağım
Amin canim. Enfeksiyon kan da mi çıktı?İnşallah tedavi tamamlanmış olur da çıkar canım 4 gün uzaktan gördüm 5. Gün kucağıma verilince okadar büyümüş geldi ki hiç bir bebiş annesinden ayrı kalmasın
Biz hazırız sende hazırsan show must go on babyAyrıntıları ile anlatacağım
Hadi bakalım hayirla al kucağinaBaşladı
Bende sabah yorgun kalktım dedim ohh bugünde gelmiyor.Bugün de doğurmadım şükürkaldı üç gün sonra doğurabiliriz
Kiz dur gun daha yeni basliyor ben belki dogururum bugün diye umit ediyorumBugün de doğurmadım şükürkaldı üç gün sonra doğurabiliriz
Şimdi sizi korkutmak istemem kızçeler ama ben doğum öncesi son 1 hafta dehşet enerji dolu iken doğumun olacağı gün tüm gün uyumuştum.Ben öyle karar veriyorum doğurup doğurmayacağıma hahahha ama bence gece uykuda gelecekbugün hiç tık yok ben de ama dün bir sancı geldi regl sancısı gibi yattım geçti. Heralde rahim açılıyor mu artık neyse
Canım sadece nst den anlaşılmaz ki vajinal muayene de gerekli yumuşama açılma var mı diye. Nst sancısız olup sonra doğuranlar var
Melek doğurdun doğurdun doğurmazsan haftaya sıraKiz dur gun daha yeni basliyor ben belki dogururum bugün diye umit ediyorum
Ümit fakirin ekmeği bizim doktorlar yok pazara kadar durmaları lazimŞimdi sizi korkutmak istemem kızçeler ama ben doğum öncesi son 1 hafta dehşet enerji dolu iken doğumun olacağı gün tüm gün uyumuştum.
Vücut doğum için enerji topluyomuş
Doktoruma hani enerjilş olacaktım tüm gün uyudum dedim oda bunun olması gereken olduğunu söylediyani uykum var doğurmayacağım demeyin hiç hiç belli olmuyor
DoğurursunEki Görüntüle 3091192 Eki Görüntüle 3091192 günaydın doğurur muyum acaba:)
Yani aynen sağlığı içinse yapcak bişi yok iyi olsundaAmin inşallah ilk baştan yatış veren doktoru dövesim geldi çok kızdım ama sonra mantıklı düşününce böylesinin doğru olduğunu anlıyor insan
Oooo aynı gün doğum yapıyoruz heeKızlar ben dün dr'daydım. Bebiş 3700 olmuş. Bayram tatilinde doktorum yok. Normal doğum istiyordum ama bebek ne kanala girmiş, ne rahimde bir yumuşama var, ne açıklık var, ne sancı var... Hiç bir şey yok.. Bu şartlarda suni sancı da veremem sana dedi. Ben de seçenekleri sordum. Ya bekleyeceğiz ya d sezeryan dedi, bekledikçe bebek irileşecek, ilk doğumum, kanala da içmediği için zor ve uzun bir doğum olabilir diye kendimi ve bebeğimi güvende hissetmedim. O yüzden seşimle ezeryan günü almaya tercih ettik. 1 temmuzda öğlen 1 de ben de doğuruyorumyoncambenim Ekle beni de listeye. Biraz gerildim böyle sezeryana geçiş yapınca ama normal doğum esnasında bebek sıkışır korkusu yaşamaktansa böyle olması benim psikolojim açısından daha iyi diyip kendimi sakinleştiriyorum.
Ya bende dogumhaneden yuruyerek cıkanları gorunce ınanamıyorum.Kayınvalıdem de hep anlatır.2. Dogumundan sonra eve gıdıp banyoda ılk oglunun bezlerını yıkamıs kaynatmıs falan .Bende daha dogurmadan çatı agrısından yuruyemıyorum.Bıde dogumdan sonra o catı acılıyo kapanıyor saatler suren sancı yorgunluk ustune nasıl yuruyolar hıcbısey olmamıs gıbı hayret dogrusuBenim için önemli değil ama şimdi bir doğum fotoğrafçısının hikayesine denk geldim .Pek çok kişiyi çekiyor ama normal dogum olunca ekstra bir reklam yapma işine giriyorlar .Anne harika bir normal dogum yaptı, bir sonraki hikayede anne 1 saatte doğurdu falan gibi cümleler kullanıyor ama sezaryene geldi mi 0 alaka .Niye bu normal doğumu güç mücadelesine çeviriyorlar anlamadım. Instagrama baksan herkes 2 3 saatte doğuruyor, yürüyerek çıkıyor. sanki dogurmuyorlar başka bir şey yapıyorlar.
Ya bunlarda bir sıkıntı var ya da bizim çevremiz annelerimizin acı eşiği çok düşük
Doktorum suni sancının tek başına bi işe yaramadıgını söylüyor.Oyuzden şartlar oluşmadıysa suni sancı vermeyecegını soylemıstıArkadaşlar o batma baskı ve acı bende yaklaşık bir hafta sürdü ama şimdi geçti gayet rahatım çocuk kanaldan geri mi kaçtı acaba
Dr da haftaya doğuma alalım diyo ama alttan bakmadı daha kanal a indi mi açıklık var mı çatı uygun mu hiç haberim yok bunları kontrol etmesi gerekmez mi bilemedim inşallah cidden araya 4 gün bayram tatili giriyor tansiyon risk yaratır diye almak istiyordur beni sırf bayram izni düşünüp kafası rahat olsun diye aradan çıkarmak değildir niyeti ben yanlıs düşünüyorumdur
Şimdi özellikle deneyimlilere bir soru sormak istiyorum çok merak ettiğim;
Sancı su açılma olmadan örneğin arefeden iki gun önce gel dedi gün verdi pat diye gidip suni sancı takılınca doğum başlar mi arkadaşlar bilgisi olanlar yazar mu ? Çünkü ben önce normal denemek istiyorum dediğim için hemen sezeryan değil doğum başlatmaya çalışacak da bende hiç bi başlangıç olmadan pat diye suni sancı bir işe yarıyor mu ???
Ozaman kesinnnnn hem rahatlatır bencede zorlanmayalımda gazdaBana doktorum doğum sonrası odama kontrole gelince söyledi kayısı suyu iç iyi gelir diye yani yasak değil
Benim de tansiyon dan dolayı geride hepSende tansiyon var mı canım benim kızın da tüm ölçüleri haftasından ufak bacak baş göbek hepsi geride ama göbek daha fazla geride dr tansiyon kaynaklı olabilir ama emin olamayız dedi . Tansiyonunu kontrol ediyor musun ?
Ümit fakirin ekmeği bizim doktorlar yok pazara kadar durmaları lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?