Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya Ben gerçekten çok üzüldüm tabii ki de insanız olabilir ama bunu bana yansıtmasının bir anlamı yoktu o kadar ters davranmasını çünkü biz hiçbir şekilde saygısızlık gibi şey yapmadık sadece mümkünse bizim için özel bir tarihti o tarihte istedik onun üzerine bir sürü farklı konularda da bizi çok tersledi ama bu sefer Normalde son iki haftamızda sağ Salim geçirelim sonrasında arkadaşlığımızı doktorluğunu bir daha gözden geçireceğiz telefon kötü oldu Evet ama artık doğum hediyesi belki bir telefon gelir

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin canim. Sondasın artık.
Doğumdan sonra bakarsın çaresine

Bence ısrarcı ol konuş bir daha. Belki muayenede açılma vs çıkar alır doğuma. Araya bayram girmese hiç sorun değil ama devlette zor biraz 3 günde kontrol.
Nasil yani 3 gunde kontrol valla inslalah ama umutsuzum insallah acilma olmustur

Canım çok teşekkür ederiz aslında iki gündür aklım sendeydi çok fazla girmiyorsun eskisi kadar senin doğum ne zaman belli mi planlandı mı
Evet çanım yazılarınızı okuyorum ama annemler köydeydi o yüzden sürekli elimdeydi telefon şimdi onlar geldiler bide doğum yakın temizlik falan yapılıyor 8 Temmuz dedi kilosuna takıldım 1 hafta önce 2570 bari 8 temmuza kadar alsa

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin canim. Sondasın artık.
Doğumdan sonra bakarsın çaresine
Eğer geçen seferki gibi davransaydı ayıya dayı da diyecek halim kalmamıştı ama çok uzun yıllar birlikte çalıştığımız için tanıyorum O gün yaptığının farkındaydı O yüzden bu sefer çok farklı davrandı doğumdan sonra da sadece 6 hafta sonra bir kontrol var Sonra da birbirimizi görmek zorunda değiliz zaten kazara Bir daha da doğurursam ona gitmem zaten

Kilosuna takılıp iç kendini boşu boşuna strese sokma �nan ki küçük bebekler daha savaşçı daha dinç oluyor içeride kilo almıyorsa dışarıda daha kolay kilo alır bol bol emzirirsin gerekirse mama takviyesi yaparsın 15-20 güne toparlanır

İns çanım herseyin hayırlısı

Biz de gaz olayı çok değişik. Üstten çıkarmıyor alttan çıkarıyor.
Ve sesli yapıyor kakayı. Aynı odadaysan anlıyorsun sesten kaka yaptığını
Zorttt diye yapıyor her defasında
Benim kızımda öyle dün emzirirken öyle sesli yaptı ki hemşireye bakıp ben yapmadım diyesim geldi neyse ki biliyorlar çok rahat gaz konusunda dedi hemşiresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…