- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.161
Doktor bana lavman yaparız tatlım dedi. Ben ertesi gün korkudan bir sekilde gaz cıkardımBen o gazı bi türlü çıkaramadım lavman yapıp öyle gönderdiler eve
İki kutu kayısı suyu Türk kahvesi önerdiler içtim yemek ye dediler yok en son ben WC’de oturup bekliyordum doktorum gelmiş yapamadın mı hala kız diye seslendi ona rağmen yapamadımDoktor bana lavman yaparız tatlım dedi. Ben ertesi gün korkudan bir sekilde gaz cıkardım
Kayışı meyvesuyu içtim 2 kutu
Son haftalar zaten hareketlerinde çok azalma oluyor. Herkesin öyle mi bilmiyorum. Normal imiş yaniKızlar sizin bebek hareketleriniz nasıl? Takip ediyormusunuz?
Benimki öyle çok çok hareketli değil sanki
Benim oldukça az ama Ciğer geliştirici iğne etkisidir diye düşünüyorumKızlar sizin bebek hareketleriniz nasıl? Takip ediyormusunuz?
Benimki öyle çok çok hareketli değil sanki
Pop ben biz gibi suyu sürdüm uyandin diyeEskiden bi araştırma okumuştum öğrenciyken hala gecerlililigi var mi bilmiyorum bi yogun bakimda camın önünde gunes alan bebeklerde sarılık görülme ihtimali daha düşük çıkıyordu
Havalarda iyiyse ellerden ayaklardan direk gunes aldirabilirsiniz altini acin coraplarini cikarin azicik hirpalar sevin yada topuklarini sikin ama anne yuregi ile yapmayin
Girerimde sayfalarca okuyamam listeyi yenilerimSen bence girersin ben sende o potansiyeli görüyorum
Hadi yaaaYoo giriliyor
Oooo hadi yaaa, çıkaramassam aetık naplım yapsın ağrısı çekmeyimmmm. Sanıırm gaz olmassa çıkartmıyolarBen o gazı bi türlü çıkaramadım lavman yapıp öyle gönderdiler eve
Kesinlikle sezeryan kolay bir surec degil. Emzirmek icin bile zor alıyorsun kucağına. Yan yatamıyorsun ağrı oluyor. Kucağına yastık alsan o da zor ...ben ayaklanınca sandalyede daha rahat emzirmiştim.Kızlar günaydın herkese hiç grubu takip edemiyorum artık tebrikler, ağrılar, emzirme vs çok vaktimi alıyor nacizane birkaç tavsiyem olacak sizlere kendi yaşadıklarıma göre
- 10 bebek bezi yetmiyor en az 20 götürün bence bizimki ilk gece 6kere kirletti bezini
- Depend gerçekten çok kullanışlı oluyor ilk gün ben hastaneden verdikleri hasta bezini taktım 2.gün depende geçtim hala kullanıyorum kanamam devam ediyor
- Bastırararak uterus muayenesi 2 kez yapıldı onda da zaten epiduralin etkisi geçmemişti ağrı hissetmedim
- Epidural oldum ama kateter takılmadı benim anestezi uzmanım gerek olmadığını araştırmalara göre epiduralle verilen ağrı kesicilerin diğerlerine göre etkinliğinin daha az olduğunu söyledi epidural ya da spinal iğne yapılırken hareket etmemeye çalışın ben anesteziden çok memnunum hiç baş ağrım olmadı
- Sezeryan güllük gülistanlık bir doğum değil ağrılarım var bebemin ne altını açabiliyorum ne üstünü değiştirebiliyorum anca kucağıma veriyolar emziriyorum, gittikçe her şey düzene oturuyor ama mükemmel bir doğum olmadığına kendinizi hazırlayın
- 2refakatçi odada çok çok iyi oluyor mesela eşim benimle ilgilendi yürüttü vs annem bebekle ilgilendi kv de gelmişti arada annemle dönüşümlü durdular annem de çok yorulmamış oldu böylece kv ile iyi anlaşan varsa sakın yardımları geri çevirmeyin
- Doğumdan sonra öncesine göre çok daha fazla ayaklarım bileklerim şişmeye başladı ayakta kalmaya bağlı hoca normal olduğunu söyledi size de olursa korkmayın
- Hala büyük tuvaletimi yapamadım bu da normalmiş 3 güne kadar
Yine aklıma geldikçe yazacağım böyle
Çıkarmıyorlar lavmana gerek olursa korkacak bişi yok en azından o gaz sancısı olmuyor yalnız narkoz alacaklar omuz ağrısı çok oluyor bende o narkoz illa omuzumdan çıkıyor 4 gün omzum ağrıdı dikişlerimde hiç ağrı hissetmezken omzum kopuyordu sanki 4 güne oda geçip gidiyorGirerimde sayfalarca okuyamam listeyi yenilerim
Hadi yaaa
Oooo hadi yaaa, çıkaramassam aetık naplım yapsın ağrısı çekmeyimmmm. Sanıırm gaz olmassa çıkartmıyolar
Sen genele mi döndün yoksa ?Girerimde sayfalarca okuyamam listeyi yenilerim
Hadi yaaa
Oooo hadi yaaa, çıkaramassam aetık naplım yapsın ağrısı çekmeyimmmm. Sanıırm gaz olmassa çıkartmıyolar
Aa sende dr mi oldu omuz sancısı? O nasıl bir şeydi ya.ıgne bıle kesmiyor o ağrıyı.Çıkarmıyorlar lavmana gerek olursa korkacak bişi yok en azından o gaz sancısı olmuyor yalnız narkoz alacaklar omuz ağrısı çok oluyor bende o narkoz illa omuzumdan çıkıyor 4 gün omzum ağrıdı dikişlerimde hiç ağrı hissetmezken omzum kopuyordu sanki 4 güne oda geçip gidiyor
Hadi yaaaa ne yapmak gerek acaba olmamması içinÇıkarmıyorlar lavmana gerek olursa korkacak bişi yok en azından o gaz sancısı olmuyor yalnız narkoz alacaklar omuz ağrısı çok oluyor bende o narkoz illa omuzumdan çıkıyor 4 gün omzum ağrıdı dikişlerimde hiç ağrı hissetmezken omzum kopuyordu sanki 4 güne oda geçip gidiyor
Yok yok ben spinal alıcamm kesin kararlıyımSen genele mi döndün yoksa ?
Tüh ya Cok kötü en azından çok uzak değil ama bari biraz mühlet verselerdi bu durumda size
Kayısı kompostosu götürYok yok ben spinal alıcamm kesin kararlıyımçok paniklersem sakinleştirici isticem
Geçmiş olsun 1 hafta 10 güne tamamen toparlarsin inşallah. Bebekte duzene girer. Bez 15 tane koydum bende ne olur ne olmaz diye ama hastane veriyor benim ona güvendim birazda.Kızlar günaydın herkese hiç grubu takip edemiyorum artık tebrikler, ağrılar, emzirme vs çok vaktimi alıyor nacizane birkaç tavsiyem olacak sizlere kendi yaşadıklarıma göre
- 10 bebek bezi yetmiyor en az 20 götürün bence bizimki ilk gece 6kere kirletti bezini
- Depend gerçekten çok kullanışlı oluyor ilk gün ben hastaneden verdikleri hasta bezini taktım 2.gün depende geçtim hala kullanıyorum kanamam devam ediyor
- Bastırararak uterus muayenesi 2 kez yapıldı onda da zaten epiduralin etkisi geçmemişti ağrı hissetmedim
- Epidural oldum ama kateter takılmadı benim anestezi uzmanım gerek olmadığını araştırmalara göre epiduralle verilen ağrı kesicilerin diğerlerine göre etkinliğinin daha az olduğunu söyledi epidural ya da spinal iğne yapılırken hareket etmemeye çalışın ben anesteziden çok memnunum hiç baş ağrım olmadı
- Sezeryan güllük gülistanlık bir doğum değil ağrılarım var bebemin ne altını açabiliyorum ne üstünü değiştirebiliyorum anca kucağıma veriyolar emziriyorum, gittikçe her şey düzene oturuyor ama mükemmel bir doğum olmadığına kendinizi hazırlayın
- 2refakatçi odada çok çok iyi oluyor mesela eşim benimle ilgilendi yürüttü vs annem bebekle ilgilendi kv de gelmişti arada annemle dönüşümlü durdular annem de çok yorulmamış oldu böylece kv ile iyi anlaşan varsa sakın yardımları geri çevirmeyin
- Doğumdan sonra öncesine göre çok daha fazla ayaklarım bileklerim şişmeye başladı ayakta kalmaya bağlı hoca normal olduğunu söyledi size de olursa korkmayın
- Hala büyük tuvaletimi yapamadım bu da normalmiş 3 güne kadar
Yine aklıma geldikçe yazacağım böyle
Baş ağrısı hiç yaşamadım 4 bardak kahve içtim burda konuştuğumuz gibi su ısıtıcımı kahvemi götürdümHadi yaaaa ne yapmak gerek acaba olmamması içinBazılarıda öyle etkiler ediyomuş , ya omuz ağrısı yada baş ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?