- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.181
Yok yaaa aslaaaa kimseyle görüşmedim bişi demedileryoncambenim anestezi bölümü ile görüştün mü doğum öncesi. Beni yarın çağırdılar, ay ne soracaklar merak ettim
Kayısıyı götürcem şimdi hazırlıyorummm dolaba koyıyımda azcık soğusunKayısı kompostosu götür
Petibör bisküvi
Su ısıtıcısına bişi demezlerse bende götürcemmm hep içiyiimmmmBaş ağrısı hiç yaşamadım 4 bardak kahve içtim burda konuştuğumuz gibi su ısıtıcımı kahvemi götürdüm
Yemek vermiyorlar çorba diye nazilerin yahudilere verdiğine benzer bişi veriyorlarYok yaaa aslaaaa kimseyle görüşmedim bişi demedilerDoktorum şu saatten sonra yemek yeme bile demedi
Kayısıyı götürcem şimdi hazırlıyorummm dolaba koyıyımda azcık soğusunpetibör niye
Aslında spinal olacağın için gerek yok ama aniden genele dönerse diye hazırlıklı olmakta çok fayda var. O yüzden söylüyorlar. Çünkü benim normal olduğu halde birsey yedirmediler sezeryan gerekirse diye.Bu benim doktorum cuma günü şu saatten sonra yemek yeme fln hiç bişi söylemedi he bana,Siz dediniz diye yemeden gidicem
Onu veriyorlar yemekte bileYok yaaa aslaaaa kimseyle görüşmedim bişi demedilerDoktorum şu saatten sonra yemek yeme bile demedi
Kayısıyı götürcem şimdi hazırlıyorummm dolaba koyıyımda azcık soğusunpetibör niye
Yok kim ne dicek zaten kahve öneriyorlarSu ısıtıcısına bişi demezlerse bende götürcemmm hep içiyiimmmm
Hastanede vardır belki. Bizim hastsnede kahve şu ısıtıcısı çay vs vardı.Su ısıtıcısına bişi demezlerse bende götürcemmm hep içiyiimmmm
Çorbada dışardan söylicem yaaa, tadsız tuzsuzmışYemek vermiyorlar çorba diye nazilerin yahudilere verdiğine benzer bişi veriyorlar
Özel yaaa aşağda kafemiz var fln derler diyeYok kim ne dicek zaten kahve öneriyorlar
Bize hiç bi bilgi vermiyolarkşHastanede vardır belki. Bizim hastsnede kahve şu ısıtıcısı çay vs vardı.
Eve gelince kayınvalideme anne güzel bi çorba yapalım ordakileri hafızamdan silmeliyim dedim hergün çorba yaptıkÇorbada dışardan söylicem yaaa, tadsız tuzsuzmış
Benimkide oyle son zamanlarda dr sorun gormuyor bende takmıyorum artık demekki cok uslu olacakKızlar sizin bebek hareketleriniz nasıl? Takip ediyormusunuz?
Benimki öyle çok çok hareketli değil sanki
İy getirmezlerse bi koşu gönderirirm babayıOnu veriyorlar yemekte bileçorba, komposto ve petibör gelmişti yemekte.
İyi geliyor ondan galiba.
Her hastanede var canım ama ona paramı yetişir ayrıca git al gel bence bişi demezlerÖzel yaaa aşağda kafemiz var fln derler diyeCıma sabahı valize atarım
Ben 1 hafta sıvı besleniyim sadece diyorum. Sen katılara geçtin miEve gelince kayınvalideme anne güzel bi çorba yapalım ordakileri hafızamdan silmeliyim dedim hergün çorba yaptık
Benim kanamam başladı çıkar çıkmaz belki ondan hiç parmaklanmadım hatta alttan muayene bile olmadım gebelik öncesi ve sonrasıKesinlikle sezeryan kolay bir surec degil. Emzirmek icin bile zor alıyorsun kucağına. Yan yatamıyorsun ağrı oluyor. Kucağına yastık alsan o da zor ...ben ayaklanınca sandalyede daha rahat emzirmiştim.
Refakatçi konusunda kesınlıklr 2 kişi cok iyi oluyor.
Ahh şanslısın parmak olayını hissetmedıgın icin. Kâbus gibiydi benimki cunku
Her kapı calındıgında hemşire gelıyordu parmaklamayaayyy berbat bir şey bence
Geçtim canım zaten gazımı yapmayınca tost aldırlar daha çıkmadan bende yiyorum rahatsızlık yapmadıBen 1 hafta sıvı besleniyim sadece diyorum. Sen katılara geçtin mi
Evet canım ben de ondan dolayı parmaklandım bence . Kendiliğinden olmadı kan. Parmakladıkca geldi, 6 kez yaptılar belirli aralıklarlaBenim kanamam başladı çıkar çıkmaz belki ondan hiç parmaklanmadım hatta alttan muayene bile olmadım gebelik öncesi ve sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?