Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok yaaa aslaaaa kimseyle görüşmedim bişi demediler Doktorum şu saatten sonra yemek yeme bile demedi

Kayısıyı götürcem şimdi hazırlıyorummm dolaba koyıyımda azcık soğusun petibör niye
Yemek vermiyorlar çorba diye nazilerin yahudilere verdiğine benzer bişi veriyorlar

Bu benim doktorum cuma günü şu saatten sonra yemek yeme fln hiç bişi söylemedi he bana, Siz dediniz diye yemeden gidicem
Aslında spinal olacağın için gerek yok ama aniden genele dönerse diye hazırlıklı olmakta çok fayda var. O yüzden söylüyorlar. Çünkü benim normal olduğu halde birsey yedirmediler sezeryan gerekirse diye.

Yok yaaa aslaaaa kimseyle görüşmedim bişi demediler Doktorum şu saatten sonra yemek yeme bile demedi

Kayısıyı götürcem şimdi hazırlıyorummm dolaba koyıyımda azcık soğusun petibör niye
Onu veriyorlar yemekte bile çorba, komposto ve petibör gelmişti yemekte.
İyi geliyor ondan galiba.

Benim kanamam başladı çıkar çıkmaz belki ondan hiç parmaklanmadım hatta alttan muayene bile olmadım gebelik öncesi ve sonrası

.... üşütüp daha çok ağrım olmasın diye üzerim hep örtülü ve sırt üstü yattım.
Popom isilik ve sivilce olmuş sıcaktan . Ama biraz soğuk ye anında gaz doluyor içine
Bilginiz olsun . Aşırı terledim sürekli
Omuz ağrısı da eklendi...

Bu doğum diğerinden farklıydı ağrı ve sancı olarak.

Ilkınde omuz ağrım olmadı
Kan olmadı. Kan olayı gerçi parmakladıkca oldu. Bence çok iyi oldu. Sancılı süreçti ama
Parmakladıkca kan geldi sürekli ve icin temizlenmiş oldu.

İlkiyle bunun arasındaki ortak nokta çatlak olmaması ve sütün hemen gelmesı

Benim kanamam başladı çıkar çıkmaz belki ondan hiç parmaklanmadım hatta alttan muayene bile olmadım gebelik öncesi ve sonrası
Evet canım ben de ondan dolayı parmaklandım bence . Kendiliğinden olmadı kan. Parmakladıkca geldi, 6 kez yaptılar belirli aralıklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…