Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yara olmadı ama acıyor garmastan pomat sürdüm 2 kere, masaj yapıyorum, akan sütü sürüyorum bugün de ilk defa gümüş kapak koydum bakalım yaraya dönecek mi

Evet canım ben de ondan dolayı parmaklandım bence . Kendiliğinden olmadı kan. Parmakladıkca geldi, 6 kez yaptılar belirli aralıklarla
Aslında bu iyi birsey acili ama kanama dediğin gibi içini temizliyor. Benim kanamam olduğu için karnım hemen inmiş eski haline gelmişti ikisinde de. Umarım buda öyle olur. Şuan sadece 1 catlak var oda eskiden kalma umarım böyle doğar

Yara olmadı ama acıyor garmastan pomat sürdüm 2 kere, masaj yapıyorum, akan sütü sürüyorum bugün de ilk defa gümüş kapak koydum bakalım yaraya dönecek mi
Insaallah dönmez. Ben sağımda yaptığım için korkuyorum diğerlerinde çok önlem aldim olmadı ama her seferinde yaşıyorum bu korkuyu.

Bu arada sütüm hiç artmıyor ne yapsam artmıyor hergün 30 cc çıkıyor tüm gün sağsamda
Canım bebek yanında olmadığı için normal. Sadece sağmak degil emzirmek de olmalı.

Gündüz kısa süreli uyu
Kalkınca göğüslerin hemen doluyor

Süt yapan en etkili şey uyku

Bence de iyi ki yapmışlar. Ama yaşaması kabus

Size bikaç sorum var
Bebek sol memeyi ememiyor emmek istemiyor ucunu alıyo sadece süt gelmiyo o yüzden niye anlamadım sol meme taş gibi oldu sağmaya çalıştım elle ama çok bişey çıkmadı napabilirim sizce kolostrum geldiği için mochi de işe yaramıyor
Bebek beni emzik olarak kullandığı için emzik aldım sanki bunu bekliyormuş gibi emziğe deli gibi yapıştı emziğe çok alışmaması için nasıl kullanayım ne zamana kadar kullanayım
Bir de pediatristler ebeler hemşireler vs o kadar çok ver dediler ki sarılık için emmesine rağmen dayanamadım ve biraz mama da verdim ne kadar vereyim bu mamayı az vermek istiyorum sadece 1ölçek geceleri versem yeter mi

Canım bebek yanında olmadığı için normal. Sadece sağmak degil emzirmek de olmalı.

Gündüz kısa süreli uyu
Kalkınca göğüslerin hemen doluyor

Süt yapan en etkili şey uyku
İnşallah canımya ama artmıyor bi türlü ben hemşirelere minicik bi poşet veriyorum dün akşam bi kadın 4 poşet doldurup getirmiş benim poşetimi görünce güldü o kadar zoruma gitti ki yani seninle aynı durumda olan bile seni anlamıyorsa kimse anlamaz

Bu arada sütüm hiç artmıyor ne yapsam artmıyor hergün 30 cc çıkıyor tüm gün sağsamda
Bebek gelince birden artar hiç stres yapma. Bide sağma yöntemi olarak 10 dk sağım 5 dk bekleme 10 dk sağım 5 dk bekleme ve 10 dk sağım seklindr yaparsan süt artar. Sağarak süt arttırdım hep bu en çok işe yarayandi.

Göğüs ucu suan net olmadığı ve göğüsün aşırı sert olduğu için alamıyor ve sinirleniyor
Uğraşmıyor. Göğüs ucu çıkarıcı almadın mı sen ? Pompa yok mu ? Biraz sağsan hem yumuşuyor hem ucu çıkıyor gogsun

Denicem canım bide öyle deniyeyim aventin elle olanı vardı yapamıyorum diye lansılonun elektriklisini aldım yine aynı

Kilo alımı nasıl o önemli mama için. Eğer iyiyse uyumak dinlenmek için gece 1 ölçek yeter artar.

Seni emzik gibi kullanmıyor aslında onun için çok çok erken sütü arttırmak için sürekli emmek istemesi çok normal. Sol meme içinde kolunun altından tutup sagda tuttuğun pozisyonda emzirmeyi dene çok işe yarıyor. Bebekler genelde yapıyor. Şöyle bak en kolay nasıl besleniyorsa onu seçer her zaman. Çünkü tek amacı yemek ve hayatta kalmak şuan.

Insaallah dönmez. Ben sağımda yaptığım için korkuyorum diğerlerinde çok önlem aldim olmadı ama her seferinde yaşıyorum bu korkuyu.
Ya bu yara olması allahın emri bence olmayan çok az kişi duydum bebek ememiyor ya da ucunu emiyor ağzına zorla areolayı sokuyorum baya bi denemeden sonra alıyor o yüzden haşadı çıktı memelerin ne kadar böyle gidecek ne zaman öğrenecek doğru emmeyi bu

Güldü mü ? Diyecek söz bulamadım

Zamanla hem sen emzirmeyi öğreneceksin hem o emmeyi öğrenecek. Zaten o yüzden anne bebek 40 gün kendi halinde keşfetmeli. Merak etme hepsi geçecek sonra havada kapacak memeyi

C şeklinde sadece ucunu diyorlar canım sürekli yara için çok erken aslında çok çabuk olmuş bebek doğru kavrayamadığı içinde yara oluyormuş sadece ucunu makas yapmadan C şeklinde vermeyi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…