- 22 Aralık 2019
- 189
- 730
- 53
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.221
Darısı başıma yaBende ikisinden sonra yürüyerek çıktım. Videolarım var hatta. Dikiş çok olmazsa ki benim yoktu normal doğumda hersey doğumla bitiyor güzel yanı bu zaten. Bebeği direk ben alıp koydum emzirdim altını değiştirdim. Eve ayni gün geldimhic yatmadım. 3.gun diğer oğlumu parka çıkarıyordum. Buda normal olsun istiyorum o yüzden. En büyük sebep hiç müdahale olmadan olmasıydı doğumun doğal süreçte böyle ilerliyor ama böyle dogum yaptıran doktor çok az ne yazık ki ülkemizde.
Çok ayıp. Asla bozma moralini hemşirenin ayıbı. 1 damla bile çıksa ne olacak?İnşallah canımya ama artmıyor bi türlü ben hemşirelere minicik bi poşet veriyorum dün akşam bi kadın 4 poşet doldurup getirmiş benim poşetimi görünce güldü o kadar zoruma gitti ki yani seninle aynı durumda olan bile seni anlamıyorsa kimse anlamaz
Evet bende inanamadım yüzüne baktım gördüm hiç bişi diyemedim başka bi durumda olsaydık asla susmazdım da kendi ayıbı bişi demek istemedimGüldü mü ? Diyecek söz bulamadım
Canım hemşire olsa iyi benim gibi kuvezde ki bebeğine süt getiren bi anne GülenÇok ayıp. Asla bozma moralini hemşirenin ayıbı. 1 damla bile çıksa ne olacak?
Moralini bozma mama da alıyor zaten. Eve geldiğinde durumu toparlayacaksınEvet bende inanamadım yüzüne baktım gördüm hiç bişi diyemedim başka bi durumda olsaydık asla susmazdım da kendi ayıbı bişi demek istemedim
O zaman hiç hiç önemseme. O halde senin halinden anlamıyorsa 5 kilo sütü olsa ne olacak? Mamayla bile beslenebilir önemli olan sağlıklı iyi olması.Canım hemşire olsa iyi benim gibi kuvezde ki bebeğine süt getiren bi anne Gülen
Basına gelir diye de korkmuyor embesilCanım hemşire olsa iyi benim gibi kuvezde ki bebeğine süt getiren bi anne Gülen
Ne biçim bir davranış ya o gülmek ne ? Kendide bebeğine süt getiren bir anne, en iyi seni o anlamalı ama işte bazıları böyle.. Hiç kafaya takma ben daha doğurmadım ama ebem diyor ki sadece bir çay kaşığı bile versen anne sütü, anne sütüdürİnşallah canımya ama artmıyor bi türlü ben hemşirelere minicik bi poşet veriyorum dün akşam bi kadın 4 poşet doldurup getirmiş benim poşetimi görünce güldü o kadar zoruma gitti ki yani seninle aynı durumda olan bile seni anlamıyorsa kimse anlamaz
Bende aynı kafadaydim. Hastanede sadece çorba ve yoğurt getirdiler o kadar da kötü değildi. Yoğurt çorbası. Kv ye de evde yoğurt çorbası yaptırmıştım. 2 ayrı arkadaşım daha yoğurt çorbası yapıp hastaneye getirmişlerBen 1 hafta sıvı besleniyim sadece diyorum. Sen katılara geçtin mi
Pompa ve göğüs çıkarıcım yok mochi aldım o da göğüs ucunu çıkarıyor ucu çıkarıp biraz süt çıkınca da vermeyi denedim de yine de alamadı emzirme eğitimde kolostrum geliyorken pompalar çok işe yaramaz elle sağın diyordu ama elle de beceremedimGöğüs ucu suan net olmadığı ve göğüsün aşırı sert olduğu için alamıyor ve sinirleniyor
Uğraşmıyor. Göğüs ucu çıkarıcı almadın mı sen ? Pompa yok mu ? Biraz sağsan hem yumuşuyor hem ucu çıkıyor gogsun
Evet hamile değilken de 13-9 çıkıyordu biraz kilodan da kaynaklı sanırım. Ama ben iyi hissediyorum hatta tansiyonum çok çabuk düşer benim mesela bir yara göreyim falan anında düşer ve düşünce de gözüm kararır midem bulanır kulaklarım çınlar anında hissederim yani düştüğünü.Normal tansiyonun yüksek o zaman bi tık senin? Benim esimin de normali yüksektir biraz. Başkası için normal olan onun icin düşük olabiliyor.
Düşüklüğü daha tehlikeli olabilir evet.
Canim ben galactago diye bir damla aldım. I mom latte diye de bir vitamin bunları kullanıyorum. İki göğüsten toplam 100 çıkıyor. Onların faydası mi bilmiyorum ama bol su da içiyorum.Bu arada sütüm hiç artmıyor ne yapsam artmıyor hergün 30 cc çıkıyor tüm gün sağsamda
Vala istediği kadar gülsün olmayan şeyi nerden getiririm deliler mi neler yaGüldü mü ? Diyecek söz bulamadım
Bende aynı durumdayım benim ki de sol gogsu istemiyor. Ama her emmede zorluyorum. 5 dk tutsa bile yeter. Normal sağma makinesi ile sagdim baya çıktı. Mama gece bir ölçek verdim bende. Emziği ilk 1 ay verme dedi doktor. Ama uyusun diye vermeyi denedim almadı benimkiSize bikaç sorum var
Bebek sol memeyi ememiyor emmek istemiyor ucunu alıyo sadece süt gelmiyo o yüzden niye anlamadım sol meme taş gibi oldu sağmaya çalıştım elle ama çok bişey çıkmadı napabilirim sizce kolostrum geldiği için mochi de işe yaramıyor
Bebek beni emzik olarak kullandığı için emzik aldım sanki bunu bekliyormuş gibi emziğe deli gibi yapıştı emziğe çok alışmaması için nasıl kullanayım ne zamana kadar kullanayım
Bir de pediatristler ebeler hemşireler vs o kadar çok ver dediler ki sarılık için emmesine rağmen dayanamadım ve biraz mama da verdim ne kadar vereyim bu mamayı az vermek istiyorum sadece 1ölçek geceleri versem yeter mi
Bir emzirmeyi en az 45dk sürdürmeye çalışıyorum yeterli olur değil mi süt bezlerinin gelişimi için tam uykuya geçtikten sonra da uyanmazsa 2-3 saat sonra kaldırıp emziriyorum kendisi uyanmazsaKilo alımı nasıl o önemli mama için. Eğer iyiyse uyumak dinlenmek için gece 1 ölçek yeter artar.
Seni emzik gibi kullanmıyor aslında onun için çok çok erken sütü arttırmak için sürekli emmek istemesi çok normal. Sol meme içinde kolunun altından tutup sagda tuttuğun pozisyonda emzirmeyi dene çok işe yarıyor. Bebekler genelde yapıyor. Şöyle bak en kolay nasıl besleniyorsa onu seçer her zaman. Çünkü tek amacı yemek ve hayatta kalmak şuan.
Emziği ben de vermek istemiyodum ama çok güzel aldı ya uykuya dalınca atıyor alıyorum ben de böyle idare edicem en az şekilde vererek bakalımBende aynı durumdayım benim ki de sol gogsu istemiyor. Ama her emmede zorluyorum. 5 dk tutsa bile yeter. Normal sağma makinesi ile sagdim baya çıktı. Mama gece bir ölçek verdim bende. Emziği ilk 1 ay verme dedi doktor. Ama uyusun diye vermeyi denedim almadı benimki
Aynen dikiş olucak diye, biraz büyük tuvalete çıkamamakdan fln korkuyorum belki sıvı beslenirsem sıkıntı olmaz diye düşünüdüm, gerçi benim sırtıma azcık yel gelsin rüzgar essin hemen ishal olan biriyimBende aynı kafadaydim. Hastanede sadece çorba ve yoğurt getirdiler o kadar da kötü değildi. Yoğurt çorbası. Kv ye de evde yoğurt çorbası yaptırmıştım. 2 ayrı arkadaşım daha yoğurt çorbası yapıp hastaneye getirmişlerama hepsinin içinde farklı malzeme vardı. Ben 3 gün sadece çorba içtim. Evdekiler zorladılar katı yemeye. Çünkü ggaz olayından sonra ne istersen yiyebilirsin dediler. Ben büyük tuvalete çıkmamak için korktum. Ama 3 gün çıkınca artık katı yemeye geçtim. Çorbayı daha çoğunluklu yemekle birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?