Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Darısı başıma ya

Çok ayıp. Asla bozma moralini hemşirenin ayıbı. 1 damla bile çıksa ne olacak?

Ne biçim bir davranış ya o gülmek ne ? Kendide bebeğine süt getiren bir anne, en iyi seni o anlamalı ama işte bazıları böyle.. Hiç kafaya takma ben daha doğurmadım ama ebem diyor ki sadece bir çay kaşığı bile versen anne sütü, anne sütüdür Senin sütün bebeğine yarasın, şifa olsun

Ben 1 hafta sıvı besleniyim sadece diyorum. Sen katılara geçtin mi
Bende aynı kafadaydim. Hastanede sadece çorba ve yoğurt getirdiler o kadar da kötü değildi. Yoğurt çorbası. Kv ye de evde yoğurt çorbası yaptırmıştım. 2 ayrı arkadaşım daha yoğurt çorbası yapıp hastaneye getirmişler ama hepsinin içinde farklı malzeme vardı. Ben 3 gün sadece çorba içtim. Evdekiler zorladılar katı yemeye. Çünkü ggaz olayından sonra ne istersen yiyebilirsin dediler. Ben büyük tuvalete çıkmamak için korktum. Ama 3 gün çıkınca artık katı yemeye geçtim. Çorbayı daha çoğunluklu yemekle birlikte.

Pompa ve göğüs çıkarıcım yok mochi aldım o da göğüs ucunu çıkarıyor ucu çıkarıp biraz süt çıkınca da vermeyi denedim de yine de alamadı emzirme eğitimde kolostrum geliyorken pompalar çok işe yaramaz elle sağın diyordu ama elle de beceremedim

Normal tansiyonun yüksek o zaman bi tık senin? Benim esimin de normali yüksektir biraz. Başkası için normal olan onun icin düşük olabiliyor.
Düşüklüğü daha tehlikeli olabilir evet.
Evet hamile değilken de 13-9 çıkıyordu biraz kilodan da kaynaklı sanırım. Ama ben iyi hissediyorum hatta tansiyonum çok çabuk düşer benim mesela bir yara göreyim falan anında düşer ve düşünce de gözüm kararır midem bulanır kulaklarım çınlar anında hissederim yani düştüğünü.

Bu arada sütüm hiç artmıyor ne yapsam artmıyor hergün 30 cc çıkıyor tüm gün sağsamda
Canim ben galactago diye bir damla aldım. I mom latte diye de bir vitamin bunları kullanıyorum. İki göğüsten toplam 100 çıkıyor. Onların faydası mi bilmiyorum ama bol su da içiyorum.

Bende aynı durumdayım benim ki de sol gogsu istemiyor. Ama her emmede zorluyorum. 5 dk tutsa bile yeter. Normal sağma makinesi ile sagdim baya çıktı. Mama gece bir ölçek verdim bende. Emziği ilk 1 ay verme dedi doktor. Ama uyusun diye vermeyi denedim almadı benimki

Bir emzirmeyi en az 45dk sürdürmeye çalışıyorum yeterli olur değil mi süt bezlerinin gelişimi için tam uykuya geçtikten sonra da uyanmazsa 2-3 saat sonra kaldırıp emziriyorum kendisi uyanmazsa
Sol memeyi dediğin gibi pozisyon değiştirince emdi çok şükür ya ayaklarını koltuk altına doğru uzattım iyi oldu böyle braz boşalttı pozisyon değiştireyim bundan sonra bakalım

Emziği ben de vermek istemiyodum ama çok güzel aldı ya uykuya dalınca atıyor alıyorum ben de böyle idare edicem en az şekilde vererek bakalım

Aynen dikiş olucak diye, biraz büyük tuvalete çıkamamakdan fln korkuyorum belki sıvı beslenirsem sıkıntı olmaz diye düşünüdüm, gerçi benim sırtıma azcık yel gelsin rüzgar essin hemen ishal olan biriyim korkulcak bişi yoksa baktım çıkıyorum sıkıntı yok katıya geçerim ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…