- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.241
Ay cok sevindim canımBir emzirmeyi en az 45dk sürdürmeye çalışıyorum yeterli olur değil mi süt bezlerinin gelişimi için tam uykuya geçtikten sonra da uyanmazsa 2-3 saat sonra kaldırıp emziriyorum kendisi uyanmazsa
Sol memeyi dediğin gibi pozisyon değiştirince emdi çok şükür ya ayaklarını koltuk altına doğru uzattım iyi oldu böyle braz boşalttı pozisyon değiştireyim bundan sonra bakalım
Evet canımDimi bencede hazırlardan daha iyiiii en azından ev de yapılmış mis gibi
Aaaa kimyon olmuyomuymuş ,hoşaf yapıp götüreyim ozaman ben hazır meyve sularından daha iyi
İlk gün ben de sadece sıvı beslendim dediğin gibi çorba ve sulu yoğurt gece gaz çıkınca hafif hafif başladım şu an yiyorum katı gıda ama hala büyük tuvalete çıkamadımBende aynı kafadaydim. Hastanede sadece çorba ve yoğurt getirdiler o kadar da kötü değildi. Yoğurt çorbası. Kv ye de evde yoğurt çorbası yaptırmıştım. 2 ayrı arkadaşım daha yoğurt çorbası yapıp hastaneye getirmişlerama hepsinin içinde farklı malzeme vardı. Ben 3 gün sadece çorba içtim. Evdekiler zorladılar katı yemeye. Çünkü ggaz olayından sonra ne istersen yiyebilirsin dediler. Ben büyük tuvalete çıkmamak için korktum. Ama 3 gün çıkınca artık katı yemeye geçtim. Çorbayı daha çoğunluklu yemekle birlikte.
Memeyi zor aldığı için sinirli geneldeBiraz sinirli miyiz acaba ayyyy yerim yaaa masaallah
Çok sevindim. Hep ise yarıyor bu kandırıyoruzBir emzirmeyi en az 45dk sürdürmeye çalışıyorum yeterli olur değil mi süt bezlerinin gelişimi için tam uykuya geçtikten sonra da uyanmazsa 2-3 saat sonra kaldırıp emziriyorum kendisi uyanmazsa
Sol memeyi dediğin gibi pozisyon değiştirince emdi çok şükür ya ayaklarını koltuk altına doğru uzattım iyi oldu böyle braz boşalttı pozisyon değiştireyim bundan sonra bakalım
Canım ben doğurdum bugün sabah geldi bebişListeye yazdımmmm az kaldıTemmuzun ikinci haftası geliyo hee bebiş
Aaaaaa kız kaç hafta kaç günlük doğurdun? Oksapar olayını ne yaptın sezeryan mi oldu normal mi ??Canım ben doğurdum bugün sabah geldi bebişsuyum azalmıştı sancım çıkıyordu doğuma alındım o yüzden çok şükür kavuştuk darısı sizlere olsun inşallah canım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsunCanım ben doğurdum bugün sabah geldi bebişsuyum azalmıştı sancım çıkıyordu doğuma alındım o yüzden çok şükür kavuştuk darısı sizlere olsun inşallah canım
37+3 te geldi canım oksopar sorun olmadı spinal sezeryan oldum nerdeyse 24 saate yakın zaman geçmişti iğneyi vurma zamanımın üzerindenAaaaaa kız kaç hafta kaç günlük doğurdun? Oksapar olayını ne yaptın sezeryan mi oldu normal mi ??
Çok çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallah sağlıkla büyütelim yavrulamızıAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun
Hayırlı olsun canim allah anali babali büyütmek nasip eylesin , kilosu boyu nasil ultrasonla ayni ciktimiÇok çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallah sağlıkla büyütelim yavrulamızı
Bende de tam aksi elle yapamamPompa ve göğüs çıkarıcım yok mochi aldım o da göğüs ucunu çıkarıyor ucu çıkarıp biraz süt çıkınca da vermeyi denedim de yine de alamadı emzirme eğitimde kolostrum geliyorken pompalar çok işe yaramaz elle sağın diyordu ama elle de beceremedim
Oyyyy maşallahhhhhhh böyleeeee ani haber mutlu ediyo bakkkkk, ne mutlu sana bebeğini kucağına aldın, kaç kilo boyu kaç bebişkonunCanım ben doğurdum bugün sabah geldi bebişsuyum azalmıştı sancım çıkıyordu doğuma alındım o yüzden çok şükür kavuştuk darısı sizlere olsun inşallah canım
Göğsüne sıcak uygulama yapıp tarakla tara öyle sağmayı dene Bi yerde okumuştumPompa ve göğüs çıkarıcım yok mochi aldım o da göğüs ucunu çıkarıyor ucu çıkarıp biraz süt çıkınca da vermeyi denedim de yine de alamadı emzirme eğitimde kolostrum geliyorken pompalar çok işe yaramaz elle sağın diyordu ama elle de beceremedim
Dikkat etmek lazım bende bazen fark etmiyorum bir benim de elim ayağım boşalıyor dikkat et bence yanında bir şeyler taşı dışarı çıkarken atıştırmalıkHastaneye geldim, acıkmısım hiç farkında değilim elim ayağım boşaldı bir anda
Sen doğur kız bizi bırakKiz dur gun daha yeni basliyor ben belki dogururum bugün diye umit ediyorum
Sevil ne diyosun senn korkutma beniŞimdi sizi korkutmak istemem kızçeler ama ben doğum öncesi son 1 hafta dehşet enerji dolu iken doğumun olacağı gün tüm gün uyumuştum.
Vücut doğum için enerji topluyomuş
Doktoruma hani enerjilş olacaktım tüm gün uyudum dedim oda bunun olması gereken olduğunu söylediyani uykum var doğurmayacağım demeyin hiç hiç belli olmuyor
Ben bitti sayıyorum totem yapıyorum dur karıştırmaDaha gün bitmedi saatler var hala doğurmak için zamanınız var Biz güne başladığımızda doğurmayınca o gün bitti sayıyoruz galiba
Ben de anlamam sezeryan olanlara neden kolaya kaçtın dendiğiniKesinlikle sezeryan kolay bir surec degil. Emzirmek icin bile zor alıyorsun kucağına. Yan yatamıyorsun ağrı oluyor. Kucağına yastık alsan o da zor ...ben ayaklanınca sandalyede daha rahat emzirmiştim.
Refakatçi konusunda kesınlıklr 2 kişi cok iyi oluyor.
Ahh şanslısın parmak olayını hissetmedıgın icin. Kâbus gibiydi benimki cunku
Her kapı calındıgında hemşire gelıyordu parmaklamayaayyy berbat bir şey bence
Bence mochidense pompa kullanman gerekli canım. Sağımdan önce sıcak kompres yap memelerinin nasıl yumuşadığına inanamıcaksın. Hem de sütün daha rahat akarSize bikaç sorum var
Bebek sol memeyi ememiyor emmek istemiyor ucunu alıyo sadece süt gelmiyo o yüzden niye anlamadım sol meme taş gibi oldu sağmaya çalıştım elle ama çok bişey çıkmadı napabilirim sizce kolostrum geldiği için mochi de işe yaramıyor
Bebek beni emzik olarak kullandığı için emzik aldım sanki bunu bekliyormuş gibi emziğe deli gibi yapıştı emziğe çok alışmaması için nasıl kullanayım ne zamana kadar kullanayım
Bir de pediatristler ebeler hemşireler vs o kadar çok ver dediler ki sarılık için emmesine rağmen dayanamadım ve biraz mama da verdim ne kadar vereyim bu mamayı az vermek istiyorum sadece 1ölçek geceleri versem yeter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?