Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay cok sevindim canım

İlk gün ben de sadece sıvı beslendim dediğin gibi çorba ve sulu yoğurt gece gaz çıkınca hafif hafif başladım şu an yiyorum katı gıda ama hala büyük tuvalete çıkamadım

Meme ucu yarası bazıları için olmazsa olmaz bir çile. Ben ve kardeşlerim hepimiz ayniydik. Benimkinin iyileşmesi çok uzun sürmüştü hatta. Ama kayınvalidem ve kardeşleri bu yarayı/acıyı hiç bilmemisler bu yüzden ben emzirme seanslarında ağlarken onlar bana tuhaf tuhaf bakarlardi. Gerçi mide bulantısı da yaşamamıslar, ben ilk iç ay bulantıdan yatarken kesin abarttigimi düşünüyorlardı.
Genelde annemize çekiyoruz işte...annemin yaşadıklarını en dipte yaşamışım hep:)

Çok sevindim. Hep ise yarıyor bu kandırıyoruz tabi yeterli olur. Zaten yakında bit rutini olacak şimdi en zor günler alisma

Listeye yazdımmmm az kaldı Temmuzun ikinci haftası geliyo hee bebiş
Canım ben doğurdum bugün sabah geldi bebiş suyum azalmıştı sancım çıkıyordu doğuma alındım o yüzden çok şükür kavuştuk darısı sizlere olsun inşallah canım

Canım ben doğurdum bugün sabah geldi bebiş suyum azalmıştı sancım çıkıyordu doğuma alındım o yüzden çok şükür kavuştuk darısı sizlere olsun inşallah canım
Aaaaaa kız kaç hafta kaç günlük doğurdun? Oksapar olayını ne yaptın sezeryan mi oldu normal mi ??

Aaaaaa kız kaç hafta kaç günlük doğurdun? Oksapar olayını ne yaptın sezeryan mi oldu normal mi ??
37+3 te geldi canım oksopar sorun olmadı spinal sezeryan oldum nerdeyse 24 saate yakın zaman geçmişti iğneyi vurma zamanımın üzerinden bu sürede genel anestezi yapamıyorlatmış ama belden uyuşturmada hiç sorun olmaz dedi anestezi doktoru

Bende de tam aksi elle yapamam

Oyyyy maşallahhhhhhh böyleeeee ani haber mutlu ediyo bakkkkk, ne mutlu sana bebeğini kucağına aldın, kaç kilo boyu kaç bebişkonun

Göğsüne sıcak uygulama yapıp tarakla tara öyle sağmayı dene Bi yerde okumuştum

Hastaneye geldim, acıkmısım hiç farkında değilim elim ayağım boşaldı bir anda
Dikkat etmek lazım bende bazen fark etmiyorum bir benim de elim ayağım boşalıyor dikkat et bence yanında bir şeyler taşı dışarı çıkarken atıştırmalık

Kiz dur gun daha yeni basliyor ben belki dogururum bugün diye umit ediyorum
Sen doğur kız bizi bırak
Sevil ne diyosun senn korkutma beni
Daha gün bitmedi saatler var hala doğurmak için zamanınız var Biz güne başladığımızda doğurmayınca o gün bitti sayıyoruz galiba
Ben bitti sayıyorum totem yapıyorum dur karıştırma bir de nedense doğumlar gece başlarmış gibi geliyor
Ben de anlamam sezeryan olanlara neden kolaya kaçtın dendiğini
Bence mochidense pompa kullanman gerekli canım. Sağımdan önce sıcak kompres yap memelerinin nasıl yumuşadığına inanamıcaksın. Hem de sütün daha rahat akar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…