Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dikkat etmek lazım bende bazen fark etmiyorum bir benim de elim ayağım boşalıyor dikkat et bence yanında bir şeyler taşı dışarı çıkarken atıştırmalık
9 gibi yemiştim sabah, normalde bu saate kadar ara öğün yaparım ama hastaneye hazırlan falan derken farketmemişim, sıcağa da çıkınca kötü oldum biraz

Dogum yaptım kızlar minik bir kızım oldu 48 cm 2900 gram korkulacak bir şey yok .hepsini yazacağım en ince ayrıntısına kadar
Ahh hayrli olsun canm benim Allah anali babali buyutsun kizin boyu biraz uzun ama kilolari ayni gercekten minicik ya oyuncak bebek gibiler

Evetttt …
NST’den çıktım . 24 sancı/160 kalp atımıyla ..
Bugün 36+0 ‘ım
Kılomuz diyetle 3.136 gr ..
Rahim Ağzı kapalı ..

Çatı muayenesi yapıldı .
Bi tık zorladı ama pelviks kemiği oldukça sıkı ve çatı darlığı mevcut
Plesanta Yaşlanması mevcut
Yaklaşık 10 gün vücut olarak ileride ve bu gidişle 4 kg üzeri olacağı için sezeryana karar kıldık .

Çarşamba günü tek toz ciğer geliştirici yapılacak ..
Arefe günü de bebeğim 37+2 olucak nasipse ..
Şimdi tek stresin küvez..

Canim küveze girmez niye öyle dusunuyorsunki hakkinizda hayirlisi buymus demekki 37 sonrasi kuveze alinma ihtimalide dusuyor bildgm kadari ile masAllah bebegin kilosu flanda iyi bak ben 37+6 im 2850 bebem kuveze girmedi cok sukur guzel dusun guzel olsun insAllah

Dogum yaptım kızlar minik bir kızım oldu 48 cm 2900 gram korkulacak bir şey yok .hepsini yazacağım en ince ayrıntısına kadar
Ayyyyy pozitif bi doğum hikayesi daha geliyo heeww çok mutlunoldum canımmmm bekliyoz sabırsızlıklaaaaaa , allah analı babalı büyütsün

Ayyy inşAllah ya ..
Son haftalara geldikçe yusuf yusuf oluyormuş insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…