- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.281
Ben incia aldım, kullanıyorum. Yumuşatıyor bayaaKizlar ikisi arasında kaldım hangisi sizce ??
Gözün Aydın canım sağlıkla büyüsün minnoşDogum yaptım kızlar minik bir kızım oldu 48 cm 2900 gramkorkulacak bir şey yok .hepsini yazacağım en ince ayrıntısına kadar
Ahhaa oluyor valla hastaneye gidince daha cok tutusuyosun zaten ama geciyor vallahi bebegin geciriyor hersyi bir ilk gun gerisi mis gibi hic endise etmeAyyy inşAllah ya ..
Son haftalara geldikçe yusuf yusuf oluyormuş insan
Ben sanmıyorum kuveze girceğini canım, korkma güzel düşünEvetttt …
NST’den çıktım . 24 sancı/160 kalp atımıyla ..
Bugün 36+0 ‘ım
Kılomuz diyetle 3.136 gr ..
Rahim Ağzı kapalı ..
Çatı muayenesi yapıldı .
Bi tık zorladı ama pelviks kemiği oldukça sıkı ve çatı darlığı mevcut
Plesanta Yaşlanması mevcut
Yaklaşık 10 gün vücut olarak ileride ve bu gidişle 4 kg üzeri olacağı için sezeryana karar kıldık .
Çarşamba günü tek toz ciğer geliştirici yapılacak ..
Arefe günü de bebeğim 37+2 olucak nasipse ..
Şimdi tek stresin küvez..
Hanim haniiiiim iki gunun kaldi heycanlar nasilAhhh minnoşşş
Aynı böyleyimHanim haniiiiim iki gunun kaldi heycanlar nasil
VallaSelam kizlar nasilsiniz :) sayfalari okuyamadim normal dogumculardan doguran varmi suprizzz yada sezryan olacaklardan varsa hayirli olsun
Hastanede yapılmıyor mu bu işlemler doğunca hemen? Bir de sağlık ocağına mı gidicez yaBunu ben de çok merak ediyorum ya topuk kanı vermemiz gerekecek nasıl olacak
Bizim hastanenin cafesi de divan pastanesiHer hastanede var canım ama ona paramı yetişir ayrıca git al gel bence bişi demezler
Evet canım ilk gün hastane alıyolarmış, bide bir hafta sonra alınıyomuş ister hastanede ister sağlık ocağında aldırırsın o sana kalmış. Ama özelde aldırırsan 1 hafta sonraki topuk kanını, sağlık ocağına o evrağı götürüp kayıt yaptırmam gerekiyomuş bebeğin nufus cüzdanıyla beraberHastanede yapılmıyor mu bu işlemler doğunca hemen? Bir de sağlık ocağına mı gidicez ya
Bugunde hicbir belirti yokSen doğur kız bizi bırak
Sevil ne diyosun senn korkutma beni
Ben bitti sayıyorum totem yapıyorum dur karıştırmabir de nedense doğumlar gece başlarmış gibi geliyor
Ben de anlamam sezeryan olanlara neden kolaya kaçtın dendiğini
Bence mochidense pompa kullanman gerekli canım. Sağımdan önce sıcak kompres yap memelerinin nasıl yumuşadığına inanamıcaksın. Hem de sütün daha rahat akar
Benimkide bayram tatiline geliyor bu durumda acilde mi yaptırmamız lazımEvet canım ilk gün hastane alıyolarmış, bide bir hafta sonra alınıyomuş ister hastanede ister sağlık ocağında aldırırsın o sana kalmış. Ama özelde aldırırsan 1 hafta sonraki topuk kanını, sağlık ocağına o evrağı götürüp kayıt yaptırmam gerekiyomuş bebeğin nufus cüzdanıyla beraber
Yaaa çok guzeelAynı böyleyim
Eşimle evde son gecemiz resmennnnn bugunnn bidaha asla tek olmıcazbugun evdeki tek yanlızlığımla oturuyoruz yarından sonra tempo başlıcak, hele cumaaaaaa allhım
Kalbim küt küt
Hayirdir sancisi flanmi vardi ayyy cok heycanli
Bişi denıleceğinı sanmıyorum. Cunku bazı gelen kişiler meyvesuyu da getiriyor. İçeri almıyoruz diyemezler ya :) . Ama sen yine de çantaya atÖzel yaaa aşağda kafemiz var fln derler diyeCıma sabahı valize atarım
Bana ilginc bi sekilde kahve ic dediler bi icme gaz yapar dediler napcami sasirdimÖzel yaaa aşağda kafemiz var fln derler diyeCıma sabahı valize atarım
Saol canim darisi basiniza insAllah sizde saglikla kavusun amiiiiin1bal1kaymakannesi toose E Ekbl56 kızlar bebişleriniz hayırlı olsun sağlıcakla analı babalı büyüsünler Darısı da bize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?