Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy inşAllah ya ..
Son haftalara geldikçe yusuf yusuf oluyormuş insan
Ahhaa oluyor valla hastaneye gidince daha cok tutusuyosun zaten ama geciyor vallahi bebegin geciriyor hersyi bir ilk gun gerisi mis gibi hic endise etme okadarda olsun dimi anne oluyoruz kolay degil

Ben sanmıyorum kuveze girceğini canım, korkma güzel düşün Herşeyim hayırlısıı

Hanim haniiiiim iki gunun kaldi heycanlar nasil
Aynı böyleyim

Eşimle evde son gecemiz resmennnnn bugunnn bidaha asla tek olmıcaz bugun evdeki tek yanlızlığımla oturuyoruz yarından sonra tempo başlıcak, hele cumaaaaaa allhım
Kalbim küt küt

Hastanede yapılmıyor mu bu işlemler doğunca hemen? Bir de sağlık ocağına mı gidicez ya
Evet canım ilk gün hastane alıyolarmış, bide bir hafta sonra alınıyomuş ister hastanede ister sağlık ocağında aldırırsın o sana kalmış. Ama özelde aldırırsan 1 hafta sonraki topuk kanını, sağlık ocağına o evrağı götürüp kayıt yaptırmam gerekiyomuş bebeğin nufus cüzdanıyla beraber

Bugunde hicbir belirti yok uyumaktan baska birsey yapmadim yine dogurmak hayalim

Benimkide bayram tatiline geliyor bu durumda acilde mi yaptırmamız lazım

Aynı böyleyim

Eşimle evde son gecemiz resmennnnn bugunnn bidaha asla tek olmıcaz bugun evdeki tek yanlızlığımla oturuyoruz yarından sonra tempo başlıcak, hele cumaaaaaa allhım
Kalbim küt küt
Yaaa çok guzeel az kaldi sende bizi habersiz birakma saglikla kavusun insAllah surecinde cok guzel ilerlesin amin

Özel yaaa aşağda kafemiz var fln derler diye Cıma sabahı valize atarım
Bana ilginc bi sekilde kahve ic dediler bi icme gaz yapar dediler napcami sasirdim 2 bardak ictim bilsem tam teskilat gitmez kantinden alirdim iki bardak kahve zaten

Burda biri omzuma gaz sancisi vurdu demisti oda ne olaki demistim basima geldi ilkinde yasamadgm hersyi yasadim cok sukur kiz anam o neydi eyleee vallahi sezryan oldugumu unuttum hemsire gaz sanicisi diyor omza vuran doktor ameliyathane soğugu vurmustur diyor inanin sezryan icin hic agri kesici istemedim omzuma agri vurdukca agri kesici istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…