Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bendım o talihsiz kişi canim . Ilkinde ben de yaşamadım. Bunda ne olduğunu anlayamadım valla . Ağrı kesici bile 2 saat etki ediyor resmen.
Böyle bir sancı yok. Agrı degil sancı giriyor durup durup. Eve gelınce havluyu ütüleyip koyduk omuzuma kendime geldim

Benimkide bayram tatiline geliyor bu durumda acilde mi yaptırmamız lazım
Acildede belki yaparlar, özel hastameyse onlar zaten açıktır
Yaaa çok guzeel az kaldi sende bizi habersiz birakma saglikla kavusun insAllah surecinde cok guzel ilerlesin amin
Tabikide kendime gelir gelmez anlatıcam
Hayirdir sancisi flanmi vardi ayyy cok heycanli civcüvler tek tek çatlatiyo yumurtalari
Vallaaa dünden beri hastanede sancılarını takip ediyo bakalımmm bekliyoruz
Bana ilginc bi sekilde kahve ic dediler bi icme gaz yapar dediler napcami sasirdim 2 bardak ictim bilsem tam teskilat gitmez kantinden alirdim iki bardak kahve zaten
Benim annem flnda çok içer hemde oda içmiş olur atarım çantaya kettle

Bişi denıleceğinı sanmıyorum. Cunku bazı gelen kişiler meyvesuyu da getiriyor. İçeri almıyoruz diyemezler ya :) . Ama sen yine de çantaya at
Çünkü ilk fırsatta lazım olacak
Allahdan valiizi alıyorum hemen atıcam valizeeee kahveleri keettle fln

Aynı böyleyim

Eşimle evde son gecemiz resmennnnn bugunnn bidaha asla tek olmıcaz bugun evdeki tek yanlızlığımla oturuyoruz yarından sonra tempo başlıcak, hele cumaaaaaa allhım
Kalbim küt küt
Her şey çok güzel olacak çocuksuz günlerimi hatırlamıyorum bile, sanki onunla dogmus, hep hayatimdaymis gibi

Canım hayirli uğurlu olsun yavrun dogum genel anestezi mi oldu..Bende de tansiyon problemi var genel anestezi istiyorum fakat spinal diyor dr.. Yani panik olursam yükselirse ne olcak diyorum düşürürz dio.. neden yapılmıyor genel anestezi anlamıyorum

Çok teşekkürler evet genel oldum.
Büyük ihtimalle tansiyondan dolayı yapmıyorlar galiba. Doktorun bu konuyla ilgili bısıler söylemiştir sanirim?

Kızlarcım hızlı bir güncelleme yapmaya geldim, bebişim testi geçti. Çok şükür sezeryana almıyor.
Doğumda başladı ama yavaş ilerliyoruz belki yarını bulabilir ama bu gidiş doğum gidişi dedi.

Açılmam pek yok o olsa dhaa da hızlanacak ama nst den kurtuldum şimdi bol bol yürüyorum egzersiz yapıyorum sancı dan fırsat buldukça bakalım ne zaman doğum oldu yazacağım sancılar 100 ve çok sık ama ben kıvranıyorum nasıl hissetmiyolar zerre anlamadım

Çok sevindim sevil sağlıkla gelsin. Bol bol çömelip kalp duşa gir. Geliyor yani

Çok teşekkürler evet genel oldum.
Büyük ihtimalle tansiyondan dolayı yapmıyorlar galiba. Doktorun bu konuyla ilgili bısıler söylemiştir sanirim?
Bilmiyorum canım artık genel kimse olmuyor dedi. Ya ben çok heyecanlanirsam tansiyonum 20 lere kadar çıkıyor.. çok anlaysz biri maalesef

Sağlıcakla gelsin canim.❤

Herkeste farkli oluyor demek ki sancı durumu . Ben gram hissetmedim ya doktorum şaşırdı

Kalici olmadi dimi ya benimde ayni sekilde nefesimi kesiyodu hatta oyuzden gece hic uyuyamadim ama bugun biraz daha iyim kac gun surdu senin agrin dikloron icebrlen agriyinca dedi ve dikloron kesiyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…