- 6 Ocak 2022
- 180
- -32
- 28
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.321
Yok canım kendi istemediği için yapmıyor ben yapmam genel anestezi diyor .özel lafta ama anlaysz biri sanırsamTansiyon degil mi yani nedeni? Devlet hastanesi mi?
MaşAllahPopoya pamuk kullanıyorum kızlar
2 ay daha kullanırım sanirim.. Bir kaba pamuk koydum ve içine su koydum o sekilde kullanıyorum.
Bez olarak baby turco kullanıyorum ve sık degistiriyorum altını.
2 no baby turco
Memnunum. Saymadım ama gunluk baya bez gidiyor
Hastanede ilk günün akşamı başladı. İğne yaptırdım ama etkisini göstermesi baya uzun sürdü. Sancıdan kıvrandım valla.etkısını gösterdi mi bilemıyorumKalici olmadi dimi ya benimde ayni sekilde nefesimi kesiyodu hatta oyuzden gece hic uyuyamadim ama bugun biraz daha iyim kac gun surdu senin agrin dikloron icebrlen agriyinca dedi ve dikloron kesiyor cidden
Peki kıyafet cok sık degistiriyomusun? Malum ben pek almadım ona gore gardımı alıyımPopoya pamuk kullanıyorum kızlar
2 ay daha kullanırım sanirim.. Bir kaba pamuk koydum ve içine su koydum o sekilde kullanıyorum.
Bez olarak baby turco kullanıyorum ve sık degistiriyorum altını.
2 no baby turco
Memnunum. Saymadım ama gunluk baya bez gidiyor
Çok sağol canım amin hepimiz için inşallahHayırlı olsun canim allah anali babali büyütmek nasip eylesin , kilosu boyu nasil ultrasonla ayni ciktimi
Sen gerçekten bu konuda aşırı panıksenYok canım kendi istemediği için yapmıyor ben yapmam genel anestezi diyor .özel lafta ama anlaysz biri sanırsam
3200 kilo 49 cm boy canım evet çok şükür hepimiz sağlıkla teker teker kavuşalım inşallahOyyyy maşallahhhhhhh böyleeeee ani haber mutlu ediyo bakkkkk, ne mutlu sana bebeğini kucağına aldın, kaç kilo boyu kaç bebişkonun
Hayır canım 1 tane bile yetiyor aslında . 2 takım vardı zaten 1 tanesini kullandım sadece.Peki kıyafet cok sık degistiriyomusun? Malum ben pek almadım ona gore gardımı alıyım
Amin canım çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla büyütelim inşallahGözün Aydın canım sağlıkla büyüt evladını
Ve hastanedePeki kıyafet cok sık degistiriyomusun? Malum ben pek almadım ona gore gardımı alıyım
Offffff valla sabırsızlıkla bekliyorum ciddenHer şey çok güzel olacakçocuksuz günlerimi hatırlamıyorum bile, sanki onunla dogmus, hep hayatimdaymis gibi
Başım ağrırsa napakk içeriz köşedeGötünü dogrultursan tabii ki kahveni ıcersın
Hemennn
Oyyy maşallahhhhhh i3200 kilo 49 cm boy canım evet çok şükür hepimiz sağlıkla teker teker kavuşalım inşallah
AminVayy kanki benden önce heHadi hayırlı olsun
Gözün aydın canımDogum yaptım kızlar minik bir kızım oldu 48 cm 2900 gramkorkulacak bir şey yok .hepsini yazacağım en ince ayrıntısına kadar
2 no bi tık büyük oluyor canim. Ben bilerek bu sekilde kullanıyorumMaşAllahbenimki 1 numara bezin icinde kayboluyor premuture bezi bile buyuk gelebilir yani
Canım hiç korkma kuveze girecek diye bir kural yok. Benim kız da 37+3 doğdu kuveze girmedi. Hatta kg şu da senimkinden azdiEvetttt …
NST’den çıktım . 24 sancı/160 kalp atımıyla ..
Bugün 36+0 ‘ım
Kılomuz diyetle 3.136 gr ..
Rahim Ağzı kapalı ..
Çatı muayenesi yapıldı .
Bi tık zorladı ama pelviks kemiği oldukça sıkı ve çatı darlığı mevcut
Plesanta Yaşlanması mevcut
Yaklaşık 10 gün vücut olarak ileride ve bu gidişle 4 kg üzeri olacağı için sezeryana karar kıldık .
Çarşamba günü tek toz ciğer geliştirici yapılacak ..
Arefe günü de bebeğim 37+2 olucak nasipse ..
Şimdi tek stresin küvez..
Gözün aydın canımDogum yaptım kızlar minik bir kızım oldu 48 cm 2900 gramkorkulacak bir şey yok .hepsini yazacağım en ince ayrıntısına kadar
Aynen cuma günü için bende bugunden hallettim. hazırımBugün 37+0ızkişisel temizliğimi de yaptım doğuma hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?