Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
MaşAllah benimki 1 numara bezin icinde kayboluyor premuture bezi bile buyuk gelebilir yani

Kalici olmadi dimi ya benimde ayni sekilde nefesimi kesiyodu hatta oyuzden gece hic uyuyamadim ama bugun biraz daha iyim kac gun surdu senin agrin dikloron icebrlen agriyinca dedi ve dikloron kesiyor cidden
Hastanede ilk günün akşamı başladı. İğne yaptırdım ama etkisini göstermesi baya uzun sürdü. Sancıdan kıvrandım valla.etkısını gösterdi mi bilemıyorum

Öyle hap ağrı kesicilerin ise yarayacağını düşünmüyorum çünkü iğne bıle işe yaramadı .
Kalıcı sandım korktum. Eve gelınce havluyu ütüleyip omuzuma koyduk kendime geldim o sekilde ve sıcak tuttum hep orayı.o yuzden kan ter içinde kaldım hep sıcaktan.
Ayyy o ne garip sancıydı yahu

Ütü ve havlu tek çaresi
Ağrı kesiciler hikaye

Peki kıyafet cok sık degistiriyomusun? Malum ben pek almadım ona gore gardımı alıyım

Yok canım kendi istemediği için yapmıyor ben yapmam genel anestezi diyor .özel lafta ama anlaysz biri sanırsam
Sen gerçekten bu konuda aşırı panıksen
Senin istediğini yapması lazım.

Ben muzlu süt içtim diye beni 3 e alacaktı
Bebek durmayınca mecburen 13.30 gibi ameliyata almak zorunda kaldı. Ameliyathane de anestezist spınal yapıcaz mecbur dedi. Masada şaştım kaldım
Kesinlikle istemiyorum, panik atagım var dedim
Kabul etmedim. Ve genel oldum.

Oyyyy maşallahhhhhhh böyleeeee ani haber mutlu ediyo bakkkkk, ne mutlu sana bebeğini kucağına aldın, kaç kilo boyu kaç bebişkonun
3200 kilo 49 cm boy canım evet çok şükür hepimiz sağlıkla teker teker kavuşalım inşallah

Peki kıyafet cok sık degistiriyomusun? Malum ben pek almadım ona gore gardımı alıyım
Hayır canım 1 tane bile yetiyor aslında . 2 takım vardı zaten 1 tanesini kullandım sadece.
Ama kesınlıkle orta ayarda bir battaniye şart bebeğe
Yeni doğduğu icin aşırı üşüyorlar.

Vayy kanki benden önce he Hadi hayırlı olsun
Amin doktora kalsa senden bir gün sonraya olacaktı da ben istemedim iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ki 38+1 oluyor

Canım hiç korkma kuveze girecek diye bir kural yok. Benim kız da 37+3 doğdu kuveze girmedi. Hatta kg şu da senimkinden azdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…