- 23 Ekim 2018
- 16.306
- 37.715
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.341
Aynen cuma günü için bende bugunden hallettim. hazırım
38+5 bende halettimBugün 37+0ızkişisel temizliğimi de yaptım doğuma hazırım
Haftaya gelir seninki38+5 bende halettimama bence ustune daha yaparim gibi malum gelmiyor benimki
Ben de hallettim ama bize erken sanki birazBugün 37+0ızkişisel temizliğimi de yaptım doğuma hazırım
Ben haftaya doğuracağım için halledeyim dedim Allah kısmet ederseBen de hallettim ama bize erken sanki biraz
Aynen benimki hiç de öyle denildiği gibi tosun değil boyu da 54cm ama 50cm yazan yeni doğanlar bol geldi çıkışı da zor oldu sezeryan olmasına rağmen çıktığını hissettim çocuğun kilolu bebe hiç iyi değil bence belki ağrılarım bile ondan fazlaHanı 4 kılo bebeğe iri diyorlar ya
Bence anne karnı acısından diyorlar
Yoksa 4 kılo bile fare kadar oluyorlar
Öyle tombul tombul olmuyor eger boyu kısa değilse
Ayy hadi rast getirsin rabbimKızlarcım hızlı bir güncelleme yapmaya geldim, bebişim testi geçti. Çok şükür sezeryana almıyor.
Doğumda başladı ama yavaş ilerliyoruz belki yarını bulabilir ama bu gidiş doğum gidişi dedi.
Açılmam pek yok o olsa dhaa da hızlanacak ama nst den kurtuldum şimdi bol bol yürüyorum egzersiz yapıyorum sancı dan fırsat buldukça bakalım ne zaman doğum oldu yazacağımsancılar 100 ve çok sık ama ben kıvranıyorum nasıl hissetmiyolar zerre anlamadım
O bende de yoktu ama bi başladı açılma direk 6 cmAyy hadi rast getirsin rabbim
Hani 2. Bebede 2 cm aciklik otomatik oluyordu
O sende neden olmadiki
Maşallah tosuncukKizlar doktorumun sezeryanla dogurttugu bebege bakin 5 kg var bence bu bebis
Mini mınıcık gibilerAynen benimki hiç de öyle denildiği gibi tosun değil boyu da 54cm ama 50cm yazan yeni doğanlar bol geldi çıkışı da zor oldu sezeryan olmasına rağmen çıktığını hissettim çocuğun kilolu bebe hiç iyi değil bence belki ağrılarım bile ondan fazla
Off benimki epidrual vurnavak kadar acilsin gec kalinmasin yeter diyomO bende de yoktu ama bi başladı açılma direk 6 cm
Tosun yukarda bakkMini mınıcık gibiler
Yanı öyle çok da fark olmuyormus aradaki cok küçük kilo bazı.
İlk çocuğum 48 cm
2750 g doğdu hastaneden 2650 ile cıktı . Bana gore bundan hic farkı yok
Yanı cocuk 4,5 5 kılo olmadıkça tosun sayılmaz
Kontrol edilmedi arada yoksa 4 cm’de yakalarlardıOff benimki epidrual vurnavak kadar acilsin gec kalinmasin yeter diyom
Hey maşalllah bu bildiğin 6 aylık bir bebişKizlar doktorumun sezeryanla dogurttugu bebege bakin 5 kg var bence bu bebis
Benimde bunda sanki hersey cabuk ilerleyecekmis gibi hissediyorum ilki gibi olmaz 10 saat surdu ilkiAnteplililili ama şöyle diyim 2 gibi başladı hafif sancılar 4.20 de doğdu hızlı ilerledi yani 6dan sonrası da yarım saat sürmemiştir
Ben olsam Al annesi elinden tut yürüt derdimHey maşalllah bu bildiğin 6 aylık bir bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?