- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.541
KatıliyorumKarıda bi agız var milleti haziranın son gunu doktu hastaneye
26 temmuz ama sezeryan 19Normalde tahmini doğumun neydi
Maşallahhhhh ne güzelllllKızlar süreci anlatayım ancak yazabiliyorum .Öncelikle benim anestezi doktorum geldi. Bana yapacagi her aşamayı anlattı, damar yolumu açtı. Serum verdi .Ben bir süre bekledim çünkü ameliyathanede acil hasta vardı. Sonra ameliyathanede takacaklari epidurali odada taktılar. Bir baskı hissi kızlar. Böyle elektrik çarpması gibi .Ya da uçağın ilk kalkış anında yaşadığın o baskı hissi gibi .biraz tuhaf bir his korkmayın. Ben aksine sevdim bile :) Sonra ameliyata alindim .Her şey çok hızlı oluyor. Oksijen veriyorlar .Üstünüzu ortuyorlar .siz anlamıyorsunuz. Bebeği hemen çıkarıyorlar zaten .Allahim ne harika bir his pamuk gibi maşallah. Çıkarınca hemen emzirmeye verdiler .Sadece sağ tarafimda bir ağrı oldu kızlar. Ben sandım sadece sağı kestiler .Emin olun benim bogaz enfeksiyonum daha kötüydü.
Sonrasında da çok az ağrım oldu .şimdi emzirmekle uğraşıyoruz. Ben epidurale bile basmadım.
Asla korkmayın. Hiccc zor değil. Benim canim öyle tatlıdır ki hemen ağrı kesici alırım. Allah veriyor sabrını
Kendime Maşallah diyorum .Ve asla korkmayın diyorum :)
Ahahahahhano o kadar haklı ki.Gitt doğurmaya sen doğuramadın bari ben doğurayım dedi kız
Sezeryan mi normal mi??Kizlar gelen suymus giriyorum doguma
Sende tdt 19 yazıyoda onu 26yla değiştiryim oyuzden sordum26 temmuz ama sezeryan 19
Bana araba alacaktı tuttu kendininkini degiştirdi benzin yüksek cok gezersin diyor birde ama hediye sorunca sana aldım diyorKızlar kayınpederi doğumda bilenzik gerdanlık falan yapacak olanlar var mıYada kocası doğum hediyesi yapan falan?
Benim kayınpeder diğer ikisinde para vermişti bunda da çeyrek alacakmış marifet gibi söyledi bir de bayramda kızlarıma 500 er tl veriyor buna şükür
Kocam bi çiçek alır zaten bişe almak istese de ben istemem sonuçta ben çalışmıyorum kese ortak o masrafın ucu bana da girmiş oluyor
Hani madalya gibi altınlar oluyor ya zincirle boyunlarına takıyorlar reşat mı ata mı anlamıyom da gerçi ondan aldırtayım 3.yü doğurarak madalyayı hakediyorum bence
Valla yoruldun eve gidemiyomusunnn yaaa evde bekleAhahahahhano o kadar haklı ki.asla doğuramıyorum
Normal istiyoduSezeryan mi normal mi??
Ooo süperBizim ilk torun olunca bilezik takacaklar sanırım bir de bebeğe isimli bileklik takacaklarmış
Sorma atarsa 20Senin baya varmış daha canım.
Ayy seninle bendeki bu şansBizde annemler gelinlere her doğumlarinda gerdanlık kolye bileklik yaptılar. Benim kv sagolsunlar uçak biletini bile bize aldirdilar, durumlarida fazla fazla iyi ama enterasan insanlar ne diyeyimhoş annemler banada yaptı her seferinde gelin kız ayirmadi.
Şimdi belki çeyrek takarlar bebeğe yine ama uçak bilet parasıyla kapatırlar o açığı
Yok salmadı, bebek tamamen kanalda olunca risk almak istemiyorum dediValla yoruldun eve gidemiyomusunnn yaaa evde bekle
Sen ilk hafta doğurcan ilk haftayı temmuzdan saymıyorumAşk olsun günümüz aynı beni nasıl unutursunnickim de kolay
OfffffYok salmadı, bebek tamamen kanalda olunca risk almak istemiyorum dedi
Sık dişini kuzum tez zamanda güzel haber bekliyoruz sendenYok salmadı, bebek tamamen kanalda olunca risk almak istemiyorum dedi
Bizim yarı grup Haziran annesi oldu, sizleri de Temmuz annesi olmaya beklerizAyyy istisnasız tüm sayfaları her gün okuyordum. Bugün üşendim en son sayfaya geçtim. Anam Bi baktım birileri doğuruyor. Hoooop okumadığım sayfalara geri döndüm.doğurun doğurun sıra bize geliyor.
Şansına artık belki bir anda artar açılma. Hiç yok di mi şuan?Yalanmış o Mervem ya hainler 9 ay boyunca vay ikinci şöyle rahat böyle kolay kandırdılar beni .
Doktor bile ilk doğummuş gibi yavaş ilerliyor dedi
Yaa ne güzel olurKız meleek hadi gözün aydın inanılmaz heyecanlandımzinciri kırdın
Aynı gün doğurur mutuz dersnbaşından beri 2 temmuzu da beraber seçmiştik yalnız herkes bana nişanın geldiyse doğumun başlaması gerekirdi diyor ben anlamadım. İki doktorumda ebemde belli olmaz o iş bir hafta sonra da iki hafta sonra da olur dedi.
Ah sevilim inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun bebeğine
Evrenin de bizi dinleyesi varmış amaYaa ne güzel oluryeni tarihim 4 temmuz 2 temmuz dedim dedim şimdi aman insaallah gelmez diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?