- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.561
Olur merak etme. Bide ilk doğum mesela 10 saat sürdü benim ama öyle 10 saat ağrıdan çok kötü olmuyorsun. Son 2 saat zor. 2sinde de son 2 saat zordu. Ama 2.cide birden artti diğerinde daha uzun sürede artti.Evrenin de bizi dinleyesi varmış amahalbuki 37 lerde olabileceğine hiç inancım yoktu
Beni de alın listeye :)Bir de ben
İnan çok isterim.Bizim yarı grup Haziran annesi oldu, sizleri de Temmuz annesi olmaya bekleriz
Ben de varım, olmalıyımTemmuz da bir ben bir yıldız doğurcak heralde bir de madonna var
19 una gun aldım ya askoSende tdt 19 yazıyoda onu 26yla değiştiryim oyuzden sordum
Ben burdayimda sen nerdesin
Canım ilk doğumumda gece sancım.okdu sabah Dr. Gittik 3cm açılma var dedi dogrumuydu bilmiyorum kurban bayramı arlfesiydi tatile gidecekti belki bayramda başka DR. Denk gelmesin diye beni dogurttu .. hemen doğumhane ye aldılar ve suni sancı taktılar o doğumu başlatıyor evet ve acilmayida hizlandiriyormus o şekilde doğurdum ama 5_6 cm olduğunda epidural aldım ben.. bencede normal doğumu dene gerçekten güzel bir deneyim özellikle bu ikinci daha da gizledi eşimde doğuma girdi çünküArkadaşlar o batma baskı ve acı bende yaklaşık bir hafta sürdü ama şimdi geçti gayet rahatım çocuk kanaldan geri mi kaçtı acaba
Dr da haftaya doğuma alalım diyo ama alttan bakmadı daha kanal a indi mi açıklık var mı çatı uygun mu hiç haberim yok bunları kontrol etmesi gerekmez mi bilemedim inşallah cidden araya 4 gün bayram tatili giriyor tansiyon risk yaratır diye almak istiyordur beni sırf bayram izni düşünüp kafası rahat olsun diye aradan çıkarmak değildir niyeti ben yanlıs düşünüyorumdur
Şimdi özellikle deneyimlilere bir soru sormak istiyorum çok merak ettiğim;
Sancı su açılma olmadan örneğin arefeden iki gun önce gel dedi gün verdi pat diye gidip suni sancı takılınca doğum başlar mi arkadaşlar bilgisi olanlar yazar mu ? Çünkü ben önce normal denemek istiyorum dediğim için hemen sezeryan değil doğum başlatmaya çalışacak da bende hiç bi başlangıç olmadan pat diye suni sancı bir işe yarıyor mu ???
Bana bunlarla gelin ,siradaki kim suyu seli gelen varmiBeklediğin atraksiyon geldi kızzzz
Ahh yavrumm , ne cekiyon simdi kac saattir bende doğurdu dedim simdiye , şimdi ne durumdasin halami acilmadiYalanmış o Mervem ya hainler 9 ay boyunca vay ikinci şöyle rahat böyle kolay kandırdılar beni .
Doktor bile ilk doğummuş gibi yavaş ilerliyor dedi
İyi iyi baya varmış temmuza kalanBen de varım, olmalıyımhatta temmuz 7den önce olmasın aminnn
Maşallah, gözün aydın. Sağlıcakla büyüsün inşallahKızlar süreci anlatayım ancak yazabiliyorum .Öncelikle benim anestezi doktorum geldi. Bana yapacagi her aşamayı anlattı, damar yolumu açtı. Serum verdi .Ben bir süre bekledim çünkü ameliyathanede acil hasta vardı. Sonra ameliyathanede takacaklari epidurali odada taktılar. Bir baskı hissi kızlar. Böyle elektrik çarpması gibi .Ya da uçağın ilk kalkış anında yaşadığın o baskı hissi gibi .biraz tuhaf bir his korkmayın. Ben aksine sevdim bile :) Sonra ameliyata alindim .Her şey çok hızlı oluyor. Oksijen veriyorlar .Üstünüzu ortuyorlar .siz anlamıyorsunuz. Bebeği hemen çıkarıyorlar zaten .Allahim ne harika bir his pamuk gibi maşallah. Çıkarınca hemen emzirmeye verdiler .Sadece sağ tarafimda bir ağrı oldu kızlar. Ben sandım sadece sağı kestiler .Emin olun benim bogaz enfeksiyonum daha kötüydü.
Sonrasında da çok az ağrım oldu .şimdi emzirmekle uğraşıyoruz. Ben epidurale bile basmadım.
Asla korkmayın. Hiccc zor değil. Benim canim öyle tatlıdır ki hemen ağrı kesici alırım. Allah veriyor sabrını
Kendime Maşallah diyorum .Ve asla korkmayın diyorum :)
Kiz allah canini almaya yazdim ya sonunda karı foşrdatti diyeeKız koş melek doğuruyor
Totem yap haziran daha bitmedi yarın da foşurdatırsın biriniKiz allah canini almaya yazdim ya sonunda karı foşrdatti diyee
Aslında önceden buraları dutluktu sonra biz geldik dedik haziran 2.yarısından itibaren ekşınlar başlar nitekimde öyle oldu ama ben yoklama çektim temmuza da kalan çokmuşHerkes haziranda dogurdu bura temmuz degilmi kızlar
Sen kendini kolla hele gözüme batiyorsunTotem yap haziran daha bitmedi yarın da foşurdatırsın birini
Yarın Dr gidiyom ama benden çıkmaz o ekşınSen kendini kolla hele gözüme batiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?