Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evrenin de bizi dinleyesi varmış ama halbuki 37 lerde olabileceğine hiç inancım yoktu
Olur merak etme. Bide ilk doğum mesela 10 saat sürdü benim ama öyle 10 saat ağrıdan çok kötü olmuyorsun. Son 2 saat zor. 2sinde de son 2 saat zordu. Ama 2.cide birden artti diğerinde daha uzun sürede artti.

Canım ilk doğumumda gece sancım.okdu sabah Dr. Gittik 3cm açılma var dedi dogrumuydu bilmiyorum kurban bayramı arlfesiydi tatile gidecekti belki bayramda başka DR. Denk gelmesin diye beni dogurttu .. hemen doğumhane ye aldılar ve suni sancı taktılar o doğumu başlatıyor evet ve acilmayida hizlandiriyormus o şekilde doğurdum ama 5_6 cm olduğunda epidural aldım ben.. bencede normal doğumu dene gerçekten güzel bir deneyim özellikle bu ikinci daha da gizledi eşimde doğuma girdi çünkü

Yalanmış o Mervem ya hainler 9 ay boyunca vay ikinci şöyle rahat böyle kolay kandırdılar beni .
Doktor bile ilk doğummuş gibi yavaş ilerliyor dedi
Ahh yavrumm , ne cekiyon simdi kac saattir bende doğurdu dedim simdiye , şimdi ne durumdasin halami acilmadi

Maşallah, gözün aydın. Sağlıcakla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…