Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Olur merak etme. Bide ilk doğum mesela 10 saat sürdü benim ama öyle 10 saat ağrıdan çok kötü olmuyorsun. Son 2 saat zor. 2sinde de son 2 saat zordu. Ama 2.cide birden artti diğerinde daha uzun sürede artti.
Aradığım cevap çok şükür allahıma insanlar 20 saatte 15 saatte doğurdum fln diyor ya ben de sanıyorum o kadar saat ölüyolar sancıdan

Aradığım cevap çok şükür allahıma insanlar 20 saatte 15 saatte doğurdum fln diyor ya ben de sanıyorum o kadar saat ölüyolar sancıdan
Sana şöyle söyleyeyim ilkinde 10 saat sürdü ya mesela, ben film izledim gezindim duş aldım. son 2 saat ölüyorum alın sezeryana dedim dediler nau nau açılma olmus 7 cm ne sezeryani

2.dogumda sabah nisan geldi sonra hafif adetleri gibi ağrılar oldu yok dedim bununla doğurmam normal oğlumla oynadım evi topla duş vs. Gece 12 de birden artti ama o zamana kadar hastaneye bile gitmeme gerek yok diyordum. Gece 1.45 doğdu evden 1.20 de çıkmam dışında sorun yok

İlk doğum beninkinin aynısı, ikinci doğum da benimki olsun. Sevdim bu hikayeyi ama ben bu kadar geç çıkmam galiba evden

Ahh yavrumm , ne cekiyon simdi kac saattir bende doğurdu dedim simdiye , şimdi ne durumdasin halami acilmadi
bebeğin riski var mı yok mu diye baktı dün gece, ucundan yırttık şükür. Dün gece ondan kalmıştım, bu gece eve gideyim evde çekeyim sancıları dedim, bebek kanalda olunca suni ile müdahale ettik salmak istemiyorum risk almayalım dedi salmadı.

Sancım baya sıklaştı ama 2cm olmuş açılma. Ah sabaha doğursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…