- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.581
Tahmini doğumla, sezeryan gününü ayrı yazıyorum yaaa listede19 una gun aldım ya asko
Bende ortalardayım burda kızlar dogurdukca heyacan bastı gün geçmiyorAslında önceden buraları dutluktu sonra biz geldik dedik haziran 2.yarısından itibaren ekşınlar başlar nitekimde öyle oldu ama ben yoklama çektim temmuza da kalan çokmuş
Sonra doğurmak sorun değil de bayrama denk gelirsek diye endişeliyim yarın Dr sorucam bakalım bayramda ne yapıyorBende ortalardayım burda kızlar dogurdukca heyacan bastı gün geçmiyor
Ben de öğlene pişi yaptım. Koyvergitsin.Bugun öyle tansiyonum düşünce fırına daldım poğaça yemek gibi bir hata yaptım
İçimde ejderha var sanki
Saatlerdir geçmedi
Çok fenayım ya, yemek borum inanılmaz yanıyor şu anBen de öğlene pişi yaptım. Koyvergitsin.
Bayrama gelmez bence. Bizim doktor bu hafta tatilde, bayramda buradayim dedi belki buradadır.Sonra doğurmak sorun değil de bayrama denk gelirsek diye endişeliyim yarın Dr sorucam bakalım bayramda ne yapıyor
Aradığım cevap çok şükür allahımaOlur merak etme. Bide ilk doğum mesela 10 saat sürdü benim ama öyle 10 saat ağrıdan çok kötü olmuyorsun. Son 2 saat zor. 2sinde de son 2 saat zordu. Ama 2.cide birden artti diğerinde daha uzun sürede artti.
Umarım öyle olur ya yarın belli olur bakalımBayrama gelmez bence. Bizim doktor bu hafta tatilde, bayramda buradayim dedi belki buradadır.
Al benden de o kadarBenim bebiş hıçkırıkçı olucakk kesin, hep hıçkırıyo
Sana şöyle söyleyeyim ilkinde 10 saat sürdü ya mesela, ben film izledim gezindim duş aldım.Aradığım cevap çok şükür allahımainsanlar 20 saatte 15 saatte doğurdum fln diyor ya ben de sanıyorum o kadar saat ölüyolar sancıdan
Bende de sabah 09 da suyum gelmisti aksam 20:30 a kadar sancı yoktu hastanede kaldım 20:30 dan sonra show basladıAradığım cevap çok şükür allahımainsanlar 20 saatte 15 saatte doğurdum fln diyor ya ben de sanıyorum o kadar saat ölüyolar sancıdan
İlk doğum beninkinin aynısı, ikinci doğum da benimki olsun. Sevdim bu hikayeyiSana şöyle söyleyeyim ilkinde 10 saat sürdü ya mesela, ben film izledim gezindim duş aldım.son 2 saat ölüyorum alın sezeryana dedim dediler nau nau açılma olmus 7 cm ne sezeryani
2.dogumda sabah nisan geldi sonra hafif adetleri gibi ağrılar oldu yok dedim bununla doğurmam normal oğlumla oynadım evi topla duş vs. Gece 12 de birden artti ama o zamana kadar hastaneye bile gitmeme gerek yok diyordum. Gece 1.45 doğdu evden 1.20 de çıkmam dışında sorun yok
Az önce ki muayenede 2cm dedi. Sabaha olsa keşkeŞansına artık belki bir anda artar açılma. Hiç yok di mi şuan?
Kızında nasil ilerlemisti bu sureclerAz önce ki muayenede 2cm dedi. Sabaha olsa keşke
Bayram geçse birde onbeş temmuz var eşim kesin ogün dogurursun diyorSonra doğurmak sorun değil de bayrama denk gelirsek diye endişeliyim yarın Dr sorucam bakalım bayramda ne yapıyor
bebeğin riski var mı yok mu diye baktı dün gece, ucundan yırttık şükür. Dün gece ondan kalmıştım, bu gece eve gideyim evde çekeyim sancıları dedim, bebek kanalda olunca suni ile müdahale ettik salmak istemiyorum risk almayalım dedi salmadı.Ahh yavrumm , ne cekiyon simdi kac saattir bende doğurdu dedim simdiye , şimdi ne durumdasin halami acilmadi
Bende buzlu ayran elimde geziyorum okadar gıcık ediciki çok iyi anlıyorum senıÇok fenayım ya, yemek borum inanılmaz yanıyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?