Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Birden açılıyor panik yapma germe kendini ben önceki dogumda 8 santimle gittim doktor muane ederken heyacandan bebek fırladı inşallah gine aynı olurum sanada öyle olsun kolayca

Kızim öyle doğmuştu. Gece bu saatlerde iki cm açıklık ile sabah 7 gibi dayanılmaz kısmı son birkaç saatti. Sizin de en kötüsü böyle olsun ins

Baktım bugün de doğmaya niyeti yok bu oğlanın bi tutam kurdele aldım tepsilere silikonladım. Evdeki bir siseye de mavi kolonya doldurdum kurdeleledim.kokoş havlu terlikler icime sinmedi rahat edeceğim terliğin üzerine kurdele monteledim olmus mu olmamıs mı bilemedim :)

Eklentiler

• IMG_20220629_233513.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 104

Neyseki sorun kalmamış. Gözünaydın canım..
Ben de üniversite hastanesinde doğum yaptım. Ve tüm ekipten çok memnun kaldım. Hepsi çok yardımcı oldular çok iyi baktılar..

Çevre hastanelerden çok bebek geliyordu zaten oraya küvezin içinde. Hastanede dolaşmaya çıktıkça bile görüyordum..

Çok zor anne baba için doğum yaptığın hastaneden bebeğin alınıp başka yere götürülmesi. Anne hemen ayaklanıp gidemez aklı hep oradadır..
Ben en azından ayaklanınca inip kızımı küvezde de olsa görüp doktorla konuşmuştum..

Allah ayırmasın bundan sonra. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Canım ben doğurdum bugün sabah geldi bebiş suyum azalmıştı sancım çıkıyordu doğuma alındım o yüzden çok şükür kavuştuk darısı sizlere olsun inşallah canım

Dogum yaptım kızlar minik bir kızım oldu 48 cm 2900 gram korkulacak bir şey yok .hepsini yazacağım en ince ayrıntısına kadar
Hayırlı ömürlü olsun kızlar. Sağlıklı geçecek güzel yaşları olsun inşallah

Saat 01.30 gibi yatarken şiddetli bir bel ağrım vardı heralde sabaha karşı sancılanırım dedim gece 4te kalktım normale dönmüşüm yine :) Allahım bana ve isteyenlere hayırlısıyla kolay sağlıklı normal doğum, sezeryanlara kolay toparlanmayi, hepimize anneyi ve bebeği yıpratmayan sâglıcakla tez zamanda güle oynaya evimize döneceğimiz doğumlar nasip eyle... Aminnnn....

Bu açıklık olduğunu öğrenen arkadaşlarda nişan belirtisi oluyor muda gidiyor doktora. Ya da normal kontrole gidince mi farkediliyo açılma olduğu.
Amin. Vallaha aynı durumdayım. Ölüyorum zannediyorum bi kalkıyorum bişi yok. Yediklerimi eskisi gibi sindiremiyorum da sabaha kadar onların yakması ile uğraşıyorum birde tabi çok afedersiniz gaz problemi ve kabızlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…