Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim 39+0 kontrolum vardi doktorum ağrın sancın kanaman olursa kontrolü bekleme demisti ama hicbiri olmadı. Normal kontrol günümde gidince ben seni artık doğurursun diye bekliyordum hic mi bi sikayetin yok dedi hafif adet sancisi gibi o da zorlamiyor dedim. Nişan vs yok. O zaman rahim ağzına bakalım dedi ve parmakla muayene edip 1 cm açılman var dedi.

Bn gitrim 39 da nst ye baktı dedi normal sancı görünmüyor dedi muayene etmedi. Nst uyhun normali bekleyebilirsin dedi gönderdi. Bir daha şu zaman gel demedi..

Biz bebeğin fazla kalmasını istemeyiz en gec pazartesiye kadar dogurmazsan pazartesi yatis verelim dedi. Suni sancı verecek sanırım.
Bana da öyle dedi beklemek istersen de 41 i de bulabilirsin dedi ama suni sancı ı demedi sezaryene alalım dedi beklemek istemezsen dedi. Karar ver dedi bnde yazarım hocam dedim ama daha yazmadım. Karar vermek çok zormuş onu anladım sadece

Muhtemelen o 1 cm açıklığa güvenerek suni sancı verecek. Sezeryan istesem bugün veya cuma da alırdı...suan her sey yolunda normal istiyorum dedin diye bekliyorum dedi... bilmiyorum ya afedersiniz de alttan muayeneye zarzor dayandım bir yandan da nasil normal doguracağım diye merak ediyorum

Bnde öyle düşündüm ama ameliyat daha çok korkutuyor. Çabuk iyileşemezsem diye çünkü yaralarım genelde çok geç iyileşir onunda etkisi var. Ha normalde dikiş keain olmayacak diyr de bişi yok ama bakalım. Bugün diyorum hocaya sorayım kontrole tekrar geleyim mi hocam diye ama bilemedim. Salı günü tam 40 olacağız çünkü. Şwy var mı sizce yediklerinizi sabaha karşı hala içinizde hissettiğiniz oluyor mu, bebişte de gerilme.

Bebis cok hareketli mide yanmam olmazdi dun yandı baya. Ben abartmiyorum yeme isini pek dun en son aksam 7de aksam yemegi yedim rahattim. Gece midem kazininca 4te bi bardak sütle muz yedim soylemesi ayiptir. Bence uykudan en az 3 saat once kesin yemeyi

Bnde öyleyim zaten 6 da yediğim gece midemden geliyor. Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin.

Nişan geldi heralde tıpa gibiymiş ya o tıpa açılma sesi olmasın hemen Dr sor canım

Bncede doktoruna yaz nişan gibi duruyor. Hadi bakalım hayırlı haberler...

Doktora git hemen canım, suyun boşalabilşr benim ilkinde öyle olmuştu

Nisanmidir bilmiyorum ama hadi hayırlısı olsun inşallah habersiz bırakma bizleri temmuzu istemiyor mu ateş bey acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…