Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktoruna yaz çağırır
Bencede kesin çağırcakkk
Doktora git hemen canım, suyun boşalabilşr benim ilkinde öyle olmuştu
Akıntımda biraz geldi baya bez taktım hemen yazıyım kesin çağırır
Bir gun bir gundür
Dimi doğru diyosun
Nisanmidir bilmiyorum ama hadi hayırlısı olsun inşallah habersiz bırakma bizleri temmuzu istemiyor mu ateş bey acaba
Valla istemiyo herhaldeeee ama yengeç olucak hertürlü

Sen ne durumdasın
Çok sıkıldım aktif fazdayım, 3 cm civarı sanıyorum yada bilmiyorum en son gece kontrol edilmişti. Biraz yavaş ilerliyor dinlendirildim bir kaç saattir kahvaltı falan şimdi belki biraz suni sancı ile destekleyecek.

Suni sancı için çok korkan arkadaşlar varsa benim dozum çok yüksek olmamakla birlikte beni çok üzmüyor.

Bencede kesin çağırcakkk

Dimi doğru diyosun

Evet yengeç oldu bile ateş bey belki açılmanda olur pıt diye normale alır mı seni ne dersin

Bencede kesin çağırcakkk

Dimi doğru diyosun

Aynen her türlü yengeç artık bizim bebeler bu saatten sonra
Bir an önce sağlıkla al kucağına inşallah canım dualarımız sizinle

Evet yengeç oldu bile ateş bey belki açılmanda olur pıt diye normale alır mı seni ne dersin
Sanki onu bekliyo gibi evdeyim yazmadım yazarsam kesin gel dicek, şimdi haber verdim annemlere fln gelicekler, çantamı hazırlıyorum eksikleri kahve fln koyuyorum
Aynen her türlü yengeç artık bizim bebeler bu saatten sonra

Bir an önce sağlıkla al kucağına inşallah canım dualarımız sizinle
Ayyy evettthertürlü
Nişan olabilir evet
Galiba o interntten de baktım

Ben bekliyorum biseyler bakalim ne takacak ,allah var birbirimizi severiz tek gelinim baska gelinlerde yok bunun nimetlerinden yararlaniyom valla

Sanki onu bekliyo gibi evdeyim yazmadım yazarsam kesin gel dicek, şimdi haber verdim annemlere fln gelicekler, çantamı hazırlıyorum eksikleri kahve fln koyuyorum

Ayyy evettthertürlü

Galiba o interntten de baktım
Kahve onemli tabi Ben saat 6 da kalktım hala balkondayım kahve iciyorum

Ateş bey atağa gecmis annesii
Buhun doktora git kesinlikle ve durumu bildir nişan gelmis baariz

Kızlar
Tuvalette sifon düğmesinin aynasından gördüm dötüm sivilceden kızarıklıktan ne hale gelmiş mahvolmuş

Beli sıcak tutacağım diye dötü dağıttım valla
Kuzucum senin sivilce dediğin kıl koku iltihabi olmasın geçen hafta bana da olmuştu giderek çoğalıyor belli zmasn sonra acımaya başlıyor sen bi bactroban merhemn al onu sur sabah akşam o toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…