- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.641
Şimdi gördümAh ben daha doğuramadım canım ama azaldı süreç sanırım. Çok kötü olmamakla birlikte sıkıldım
Alın beni sezeryana diyesim var
Bencede kesin çağırcakkkDoktoruna yaz çağırır
Akıntımda biraz geldi baya bez taktım hemen yazıyım kesin çağırırDoktora git hemen canım, suyun boşalabilşr benim ilkinde öyle olmuştu
Dimi doğru diyosunBir gun bir gundür
Valla istemiyo herhaldeeeeNisanmidir bilmiyorum ama hadi hayırlısı olsun inşallahhabersiz bırakma bizleri temmuzu istemiyor mu ateş bey acaba
Çok sıkıldımSen ne durumdasın
Evet yengeç oldu bile ateş beyBencede kesin çağırcakkk
Akıntımda biraz geldi baya bez taktım hemen yazıyım kesin çağırır
Dimi doğru diyosun
Valla istemiyo herhaldeeeeama yengeç olucak hertürlü
Ahh canım benim sakın ol dusunme hic bir seyi muzik falan dinle. Hersey guzel olacak minigin gelecek kollarınaAh ben daha doğuramadım canım ama azaldı süreç sanırım. Çok kötü olmamakla birlikte sıkıldım
Alın beni sezeryana diyesim var
Tecrübeli sin bana hızlandırıcı bişi söyle ve lütfen sakinleştirici müzik olmasın. Net bişiAhh canım benim sakın ol dusunme hic bir seyi muzik falan dinle. Hersey guzel olacak minigin gelecek kollarına
Plates topu falan yokmu uzerine oturup biraz hareket etsen beline sıcak su tutabilirsin. Yok kkz ne sakinlestirici muzigiTecrübeli sin bana hızlandırıcı bişi söyle ve lütfen sakinleştirici müzik olmasın. Net bişi
Aynen her türlü yengeç artık bizim bebeler bu saatten sonraBencede kesin çağırcakkk
Akıntımda biraz geldi baya bez taktım hemen yazıyım kesin çağırır
Dimi doğru diyosun
Valla istemiyo herhaldeeeeama yengeç olucak hertürlü
Bir an önce sağlıkla al kucağına inşallah canımÇok sıkıldımaktif fazdayım, 3 cm civarı sanıyorum yada bilmiyorum en son gece kontrol edilmişti. Biraz yavaş ilerliyor dinlendirildim bir kaç saattir kahvaltı falan şimdi belki biraz suni sancı ile destekleyecek.
Suni sancı için çok korkan arkadaşlar varsa benim dozum çok yüksek olmamakla birlikte beni çok üzmüyor.
Nişan olabilir evetKızlar daha demin benden böyle karnımdan tıpa acılır gibi tak diye ses geldi karnımdan, bebeğemi bişi oldu diye korktum takip ettim hareket ediyor hala.
Kalktım wcye gidiyim dedim. Hafif kanlı bi su geldi, Nişan mıdır ki bu acabaaa
Haydi bakalım bekliyoruz haberleriniNişan olabilir evet
Sanki onu bekliyo gibi evdeyim yazmadımEvet yengeç oldu bile ateş beybelki açılmanda olur pıt diye normale alır mı seni ne dersin
Ayyy evettthertürlüAynen her türlü yengeç artık bizim bebeler bu saatten sonra
Bir an önce sağlıkla al kucağına inşallah canımdualarımız sizinle
Galiba o interntten de baktımNişan olabilir evet
Ben bekliyorum biseyler bakalim ne takacak ,allah var birbirimizi severiz tek gelinim baska gelinlerde yok bunun nimetlerinden yararlaniyom vallaKızlar kayınpederi doğumda bilenzik gerdanlık falan yapacak olanlar var mıYada kocası doğum hediyesi yapan falan?
Benim kayınpeder diğer ikisinde para vermişti bunda da çeyrek alacakmış marifet gibi söyledi bir de bayramda kızlarıma 500 er tl veriyor buna şükür
Kocam bi çiçek alır zaten bişe almak istese de ben istemem sonuçta ben çalışmıyorum kese ortak o masrafın ucu bana da girmiş oluyor
Hani madalya gibi altınlar oluyor ya zincirle boyunlarına takıyorlar reşat mı ata mı anlamıyom da gerçi ondan aldırtayım 3.yü doğurarak madalyayı hakediyorum bence
Kız şimdi girdim okumadım ne olduSanki onu bekliyo gibi evdeyim yazmadımyazarsam kesin gel dicek, şimdi haber verdim annemlere fln gelicekler, çantamı hazırlıyorum eksikleri kahve fln koyuyorum
Ayyy evettthertürlü
Galiba o interntten de baktım
Kahve onemli tabiSanki onu bekliyo gibi evdeyim yazmadımyazarsam kesin gel dicek, şimdi haber verdim annemlere fln gelicekler, çantamı hazırlıyorum eksikleri kahve fln koyuyorum
Ayyy evettthertürlü
Galiba o interntten de baktım
Smd girdim diyo yatım saattir gecmis okuyon ya kızKız şimdi girdim okumadım ne oldu
Ateş bey atağa gecmis annesiiKızlar daha demin benden böyle karnımdan tıpa acılır gibi tak diye ses geldi karnımdan, bebeğemi bişi oldu diye korktum takip ettim hareket ediyor hala.
Kalktım wcye gidiyim dedim. Hafif kanlı bi su geldi, Nişan mıdır ki bu acabaaa
Kuzucum senin sivilce dediğin kıl koku iltihabi olmasın geçen hafta bana da olmuştu giderek çoğalıyor belli zmasn sonra acımaya başlıyor sen bi bactroban merhemn al onu sur sabah akşam o toparlarKızlar
Tuvalette sifon düğmesinin aynasından gördüm dötüm sivilceden kızarıklıktan ne hale gelmişmahvolmuş
Beli sıcak tutacağım diye dötü dağıttım valla
Okuyayım dedim baktım çok var son sayfa ya geçtimSmd girdim diyo yatım saattir gecmis okuyon ya kız
Nisan gelmis heralde bizde dra yaz dedikOkuyayım dedim baktım çok var son sayfa ya geçtimdirek çağırır fln demiş ne olduğunu bilmeden yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?