- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.661
Bende meraktayım
Temmuzda ilk doğuran olcam dedi nişan geldiNisan gelmis heralde bizde dra yaz dedik
Tıpa gibi sses geldide, sonra wcye gittim pembe su geldi böyle değişik, sanırım nişanKız şimdi girdim okumadım ne oldu
Bende bugun doğru düzgün uyuyamamıştım, afiyet olsun,Kahve onemli tabiBen saat 6 da kalktım hala balkondayım kahve iciyorum
Dimii yazcam bekliyom birilerin gelmesini, şuanlık bişi yok tek olmıyım eğer doktora birileri yanıma gelince yazcam, doktor çağırısa, çağormassa beklicem yarınıAteş bey atağa gecmis annesii
Buhun doktora git kesinlikle ve durumu bildir nişan gelmis baariz
Deme öyle belki 1 güncük daha beklerHaziranin son bebesi Ateş bebek olcakk
Ahh kuzum daha yazmıştı trmmuz anasi olcam 1 temmuzda dogum yapcam demisti al sama 30 haziraan hayde
Kahve siz olur mu ya Nescafe hiç içmedim hamileliğin başından beri doktordan Nescafe içme dedi zaten ama Türk kahvesi filtre kahve sürekli içtimKahve onemli tabiBen saat 6 da kalktım hala balkondayım kahve iciyorum
Sen şu depend kilottan giy git hele arabayi sele verirsin bak , ben sana diyeyimDeme öyle belki 1 güncük daha beklerbeklemezmi nişanı gelip 2 hafta doğurmayan varmış
Bencede sen niye panik oldun kiDeme öyle belki 1 güncük daha beklerbeklemezmi nişanı gelip 2 hafta doğurmayan varmış
Kız ben sezeryandan cıktıgım an teli alıp anneme wp tan yazıyodum düsün o kadar suursuzumBi melek gibi olamadım yaa, kız yazıyo bi anda ortadan kayboluyo, merak uyandırıyoben nişanım gelmiş hala lak lakdayım
Gelsinler kız az naz niyaz yapsınBencede sen niye panik oldun ki
Su gelişi olsa beklemez ama nişan herhangi bir durumun ağrın sızın yoksa bence panik olmana gerek yok annemleri aradım geliyorlar falan dedin ya acele etme bence
Konustu geneSen şu depend kilottan giy git hele arabayi sele verirsin bak , ben sana diyeyim
Efsane olmak kolay mıBi melek gibi olamadım yaa, kız yazıyo bi anda ortadan kayboluyo, merak uyandırıyoben nişanım gelmiş hala lak lakdayım
Annem dün anneannemden 10 tane depend almış gelmiş 5 tanesini valize koydum 5 tanesini de komidinde başucuma koydum gEce suyum falan gelirse bir tanesini altıma giyerim diyeSen şu depend kilottan giy git hele arabayi sele verirsin bak , ben sana diyeyim
Bu fukaraninda yüzü gülürmüKonustu geneBak dikkate al bunu
Hahha yapsın yapsın hiç öyle olmadığım için aklıma gelmedi bana gelelim deseler ben oturdum evde ben size haber veririm dedimGelsinler kız az naz niyaz yapsın
Dikkat edin bu grupta ya nisan geliyo ya su bekleyin derimAnnem dün anneannemden 10 tane depend almış gelmiş 5 tanesini valize koydum 5 tanesini de komidinde başucuma koydum gEce suyum falan gelirse bir tanesini altıma giyerim diye
Merve en İzmir'de olsan yemin ederim doğum başladı dediğin anda yanına gelirdimBu fukaraninda yüzü gülürmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?