Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız şimdi girdim okumadım ne oldu
Tıpa gibi sses geldide, sonra wcye gittim pembe su geldi böyle değişik, sanırım nişan
Kahve onemli tabi Ben saat 6 da kalktım hala balkondayım kahve iciyorum
Bende bugun doğru düzgün uyuyamamıştım, afiyet olsun, bişide içmedim yemedim bolur nolmaz diye
Ateş bey atağa gecmis annesii
Buhun doktora git kesinlikle ve durumu bildir nişan gelmis baariz
Dimii yazcam bekliyom birilerin gelmesini, şuanlık bişi yok tek olmıyım eğer doktora birileri yanıma gelince yazcam, doktor çağırısa, çağormassa beklicem yarını

Deme öyle belki 1 güncük daha beklerbeklemezmi nişanı gelip 2 hafta doğurmayan varmış
Bencede sen niye panik oldun ki
Su gelişi olsa beklemez ama nişan herhangi bir durumun ağrın sızın yoksa bence panik olmana gerek yok annemleri aradım geliyorlar falan dedin ya acele etme bence

Sen şu depend kilottan giy git hele arabayi sele verirsin bak , ben sana diyeyim
Annem dün anneannemden 10 tane depend almış gelmiş 5 tanesini valize koydum 5 tanesini de komidinde başucuma koydum gEce suyum falan gelirse bir tanesini altıma giyerim diye

Gelsinler kız az naz niyaz yapsın
Hahha yapsın yapsın hiç öyle olmadığım için aklıma gelmedi bana gelelim deseler ben oturdum evde ben size haber veririm dedim
Dün annem bendeydi her şey yolunda giderse 15 temmuz gecesi hastaneye yatacağız demiştim ya ben de gelirim gece diyor ya ne gerek var evde uyu işte sabah beşte gelirsiniz dedim kadına sinir oldu bana

Annem dün anneannemden 10 tane depend almış gelmiş 5 tanesini valize koydum 5 tanesini de komidinde başucuma koydum gEce suyum falan gelirse bir tanesini altıma giyerim diye
Dikkat edin bu grupta ya nisan geliyo ya su bekleyin derim

Ben konusuyorum da sanki hamile degilim dogurmicam oylesine gecerken ugramıs gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…