- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.681
Bir arkadaşa bakıp çıkacaktımDikkat edin bu grupta ya nisan geliyo ya su bekleyin derim
Ben konusuyorum da sanki hamile degilim dogurmicam oylesine gecerken ugramıs gibiyim
Bende oyle degilim kiz baksana 3. Olacak tek basıma doguruyorum eve geliyorum kimse yok ne ana ne baska bisey.Hahha yapsın yapsın hiç öyle olmadığım için aklıma gelmedi bana gelelim deseler ben oturdum evde ben size haber veririm dedim
Dün annem bendeydi her şey yolunda giderse 15 temmuz gecesi hastaneye yatacağız demiştim ya ben de gelirim gece diyor ya ne gerek var evde uyu işte sabah beşte gelirsiniz dedim kadına sinir oldu bana
Owww ne guzel olurdu anlik buraya bildirim yapardinMerve en İzmir'de olsan yemin ederim doğum başladı dediğin anda yanına gelirdim
Ya inan ki benim de kafam kaldırmıyor normalde sadece annem olacak yani babam kardeşim falan da gelir ama onlar erkek olduğu için çok bulaşmazlar ama tercih etme şansım olsa tek başıma olurdum oğlum zaten büyük yardımcı olur eşim de doğumdan sonraki günden itibaren neredeyse bir ayda evde olacak ne bileyim benimle kafam kalabalık kaldırmıyor açıkçasıBende oyle degilim kiz baksana 3. Olacak tek basıma doguruyorum eve geliyorum kimse yok ne ana ne baska bisey.
Kafada goturmuyor zaten insan tek olmak istiyor
Giydim zaten akıntı durmuyoki geliyoSen şu depend kilottan giy git hele arabayi sele verirsin bak , ben sana diyeyim
Yok beee ne paniği, herkes doktora yaz diyo ben bilerek yazmıyorum bekliyorum , zaten bugun bemde kalmaya geliceklerdi, sadece biraz erken çağırdımBencede sen niye panik oldun ki
Su gelişi olsa beklemez ama nişan herhangi bir durumun ağrın sızın yoksa bence panik olmana gerek yok annemleri aradım geliyorlar falan dedin ya acele etme bence
Kesin bende öyle olurumKız ben sezeryandan cıktıgım an teli alıp anneme wp tan yazıyodum düsün o kadar suursuzum
Kalk bacım ac muzik oyna napcan
Vallaa kız tam efsane yaaaaa temmuza adını altın harflerle yazdırdıEfsane olmak kolay mı
Yapardım vallahi kimse merakta kalmazdıOwww ne guzel olurdu anlik buraya bildirim yapardinmerve şuan yatti merve duan parmaklandi merve doguam girdi cikti zartti zurttu
Benim kocayıda kaldırmaz 3 gun kalır sonra onuda gonderirimYa inan ki benim de kafam kaldırmıyor normalde sadece annem olacak yani babam kardeşim falan da gelir ama onlar erkek olduğu için çok bulaşmazlar ama tercih etme şansım olsa tek başıma olurdum oğlum zaten büyük yardımcı olur eşim de doğumdan sonraki günden itibaren neredeyse bir ayda evde olacak ne bileyim benimle kafam kalabalık kaldırmıyor açıkçası
Giydim zaten akıntı durmuyoki geliyosele vericem galiba
Yok beee ne paniği, herkes doktora yaz diyo ben bilerek yazmıyorum bekliyorum , zaten bugun bemde kalmaya geliceklerdi, sadece biraz erken çağırdım
Kesin bende öyle olurum
Vallaa kız tam efsane yaaaaa temmuza adını altın harflerle yazdırdı
Dur kız 10 dk kaldı alarm calacak ve cocukları uyandırıcamO degilde ne çene varmis , yani aksama kadar konussam konhsacak karilar bu kizin kontrolu var iki susalim demiyorlar yahu çene çene ır vır vırr
Ben heyecanlandım bu ne rahatlık hafif Arıcanmı gitçen mi bişiler yapSanki onu bekliyo gibi evdeyim yazmadımyazarsam kesin gel dicek, şimdi haber verdim annemlere fln gelicekler, çantamı hazırlıyorum eksikleri kahve fln koyuyorum
Ayyy evettthertürlü
Galiba o interntten de baktım
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallahAh ben daha doğuramadım canım ama azaldı süreç sanırım. Çok kötü olmamakla birlikte sıkıldım
Alın beni sezeryana diyesim var
Yok iyi böyleBiraz daha heyecan mı katmak istiyosun
Kardeşim gelsin yazcam hemenBen heyecanlandım bu ne rahatlık hafif Arıcanmı gitçen mi bişiler yap
Hadi inşallah gittiğin gibi sağlıkla gelsinYok iyi böyle
Kardeşim gelsin yazcam hemen
Aynen ya ben heyecan yaptım resmenBen heyecanlandım bu ne rahatlık hafif Arıcanmı gitçen mi bişiler yap
Ben zaten çok heyecanlı tipim neyseki normal doğum beklemedim hemen koşardım şimdiAynen ya gen heyecan yaptım resmen
Ben ilk çocukta ufak ufak regl sancısı hissediyordum dışarda gezerkenAradığım cevap çok şükür allahımainsanlar 20 saatte 15 saatte doğurdum fln diyor ya ben de sanıyorum o kadar saat ölüyolar sancıdan
Ah ahTemmuz da bir ben bir yıldız doğurcak heralde bir de madonna var
Ben de konuşucam bugün bayram öncesi diuor dr ama hocam 14 unu beklemez mi dicemBen de yarın gün alıcam bakalım kaçı olacak 14 ü olabilir
Allah nazarlardan korusun evladını size bağışlasın bahtı güzel olsun inşallah kuzunun sağlıkla buyutKızlar süreci anlatayım ancak yazabiliyorum .Öncelikle benim anestezi doktorum geldi. Bana yapacagi her aşamayı anlattı, damar yolumu açtı. Serum verdi .Ben bir süre bekledim çünkü ameliyathanede acil hasta vardı. Sonra ameliyathanede takacaklari epidurali odada taktılar. Bir baskı hissi kızlar. Böyle elektrik çarpması gibi .Ya da uçağın ilk kalkış anında yaşadığın o baskı hissi gibi .biraz tuhaf bir his korkmayın. Ben aksine sevdim bile :) Sonra ameliyata alindim .Her şey çok hızlı oluyor. Oksijen veriyorlar .Üstünüzu ortuyorlar .siz anlamıyorsunuz. Bebeği hemen çıkarıyorlar zaten .Allahim ne harika bir his pamuk gibi maşallah. Çıkarınca hemen emzirmeye verdiler .Sadece sağ tarafimda bir ağrı oldu kızlar. Ben sandım sadece sağı kestiler .Emin olun benim bogaz enfeksiyonum daha kötüydü.
Sonrasında da çok az ağrım oldu .şimdi emzirmekle uğraşıyoruz. Ben epidurale bile basmadım.
Asla korkmayın. Hiccc zor değil. Benim canim öyle tatlıdır ki hemen ağrı kesici alırım. Allah veriyor sabrını
Kendime Maşallah diyorum .Ve asla korkmayın diyorum :)
Nerde bu melek uyandım baktım ses yokNormal istiyodu
Ama benim ne sancim var ne de 3 cm açılma beni sırf tansiyon dan tedirgin olup direk suni sancıyı almak niyetinde.. senin az da olsa bi açılma ve sancin varmış sıfır belirti ile bu suni sanci ile durduk yere dpğum başlatma süreci coook uzar gibi geliyor banaCanım ilk doğumumda gece sancım.okdu sabah Dr. Gittik 3cm açılma var dedi dogrumuydu bilmiyorum kurban bayramı arlfesiydi tatile gidecekti belki bayramda başka DR. Denk gelmesin diye beni dogurttu .. hemen doğumhane ye aldılar ve suni sancı taktılar o doğumu başlatıyor evet ve acilmayida hizlandiriyormus o şekilde doğurdum ama 5_6 cm olduğunda epidural aldım ben.. bencede normal doğumu dene gerçekten güzel bir deneyim özellikle bu ikinci daha da gizledi eşimde doğuma girdi çünkü
Dr una yazman ile birilerinin gelmesinin ne ilgisi var çıldırtma bizi dr a önden yaz gel derse tamam geliyorum de yine ailen de gelir o ara yahu zaman kaybetme aaaa bu yönetici pek rahat ayol hâlâ burada ben heyecanlandım bebek fırt edecek diyeKızlar daha demin benden böyle karnımdan tıpa acılır gibi tak diye ses geldi karnımdan, bebeğemi bişi oldu diye korktum takip ettim hareket ediyor hala.
Kalktım wcye gidiyim dedim. Hafif kanlı bi su geldi, Nişan mıdır ki bu acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?