Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende oyle degilim kiz baksana 3. Olacak tek basıma doguruyorum eve geliyorum kimse yok ne ana ne baska bisey.

Kafada goturmuyor zaten insan tek olmak istiyor

Bende oyle degilim kiz baksana 3. Olacak tek basıma doguruyorum eve geliyorum kimse yok ne ana ne baska bisey.

Kafada goturmuyor zaten insan tek olmak istiyor
Ya inan ki benim de kafam kaldırmıyor normalde sadece annem olacak yani babam kardeşim falan da gelir ama onlar erkek olduğu için çok bulaşmazlar ama tercih etme şansım olsa tek başıma olurdum oğlum zaten büyük yardımcı olur eşim de doğumdan sonraki günden itibaren neredeyse bir ayda evde olacak ne bileyim benimle kafam kalabalık kaldırmıyor açıkçası

Sen şu depend kilottan giy git hele arabayi sele verirsin bak , ben sana diyeyim
Giydim zaten akıntı durmuyoki geliyo sele vericem galiba
Bencede sen niye panik oldun ki
Su gelişi olsa beklemez ama nişan herhangi bir durumun ağrın sızın yoksa bence panik olmana gerek yok annemleri aradım geliyorlar falan dedin ya acele etme bence
Yok beee ne paniği, herkes doktora yaz diyo ben bilerek yazmıyorum bekliyorum , zaten bugun bemde kalmaya geliceklerdi, sadece biraz erken çağırdım
Kız ben sezeryandan cıktıgım an teli alıp anneme wp tan yazıyodum düsün o kadar suursuzum

Kalk bacım ac muzik oyna napcan
Kesin bende öyle olurum
Efsane olmak kolay mı
Vallaa kız tam efsane yaaaaa temmuza adını altın harflerle yazdırdı

Benim kocayıda kaldırmaz 3 gun kalır sonra onuda gonderirim

Biraz daha heyecan mı katmak istiyosun

Sanki onu bekliyo gibi evdeyim yazmadım yazarsam kesin gel dicek, şimdi haber verdim annemlere fln gelicekler, çantamı hazırlıyorum eksikleri kahve fln koyuyorum

Ayyy evettthertürlü

Galiba o interntten de baktım
Ben heyecanlandım bu ne rahatlık hafif Arıcanmı gitçen mi bişiler yap

Aradığım cevap çok şükür allahıma insanlar 20 saatte 15 saatte doğurdum fln diyor ya ben de sanıyorum o kadar saat ölüyolar sancıdan
Ben ilk çocukta ufak ufak regl sancısı hissediyordum dışarda gezerken Eve gittim duş aldım sonra baktım Nisan geldi hastaneye gitmek üzere çıktık. Saat 20.55 evden çıktık. 21 hastanedeyiz ilk büyük ve acıtan sancı orda geldi. 15dk Nst ye girdim o arada 2-3 sancı daha geldi. Doğumhaneye geçtim çocuk 21.30 da doğdu. Bende fbtl gibi dışarda doğuracaktım nerdeyse

Temmuz da bir ben bir yıldız doğurcak heralde bir de madonna var
Ah ah
Ben de yarın gün alıcam bakalım kaçı olacak 14 ü olabilir
Ben de konuşucam bugün bayram öncesi diuor dr ama hocam 14 unu beklemez mi dicem
Allah nazarlardan korusun evladını size bağışlasın bahtı güzel olsun inşallah kuzunun sağlıkla buyut
Nerde bu melek uyandım baktım ses yok
Sevil de doğuramamis hala tuh ya çok yoruldu kesin ben de ondan korkuyorum sıfır belirti ile suni takarsa böyle uzar süreç diye
Ama benim ne sancim var ne de 3 cm açılma beni sırf tansiyon dan tedirgin olup direk suni sancıyı almak niyetinde.. senin az da olsa bi açılma ve sancin varmış sıfır belirti ile bu suni sanci ile durduk yere dpğum başlatma süreci coook uzar gibi geliyor bana
Dr una yazman ile birilerinin gelmesinin ne ilgisi var çıldırtma bizi dr a önden yaz gel derse tamam geliyorum de yine ailen de gelir o ara yahu zaman kaybetme aaaa bu yönetici pek rahat ayol hâlâ burada ben heyecanlandım bebek fırt edecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…