- 23 Ekim 2018
- 16.306
- 37.720
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.701
NişannnKızlar daha demin benden böyle karnımdan tıpa acılır gibi tak diye ses geldi karnımdan, bebeğemi bişi oldu diye korktum takip ettim hareket ediyor hala.
Kalktım wcye gidiyim dedim. Hafif kanlı bi su geldi, Nişan mıdır ki bu acabaaa
Sende mi brutus ya kim doğuracak bu temmuzdaKızlar daha demin benden böyle karnımdan tıpa acılır gibi tak diye ses geldi karnımdan, bebeğemi bişi oldu diye korktum takip ettim hareket ediyor hala.
Zaten bir sen bir ben doğuracağız galiba temmuz gibi bu nedir herkesler doğuruyorNişannnbenim 2. De olmuştu ama kan değil su gelmişti o açılma sesinden sonra. Doktora koşşşş
Dayanabilirsen az daha sabır sevil. Olmadı 4 ten sonra epidural takar rahatlarsın. Zor tabiki ama az kaldı bugün kucağında olacak inşallah.Çok sıkıldımaktif fazdayım, 3 cm civarı sanıyorum yada bilmiyorum en son gece kontrol edilmişti. Biraz yavaş ilerliyor dinlendirildim bir kaç saattir kahvaltı falan şimdi belki biraz suni sancı ile destekleyecek.
Suni sancı için çok korkan arkadaşlar varsa benim dozum çok yüksek olmamakla birlikte beni çok üzmüyor.
Kese patlayinca sampanya patlar gibi bir pit sesi duyuluyormus. Suyu gelenler hikayelerinde hep anlatiyolar o sesi duyduklariji. Hayirli olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar daha demin benden böyle karnımdan tıpa acılır gibi tak diye ses geldi karnımdan, bebeğemi bişi oldu diye korktum takip ettim hareket ediyor hala.
Su gelince makbulu 8 saat icerisinde dogurmakmis.Deme öyle belki 1 güncük daha beklerbeklemezmi nişanı gelip 2 hafta doğurmayan varmış
Temmuz annesi olmanın hakkını verelimZaten bir sen bir ben doğuracağız galiba temmuz gibi bu nedir herkesler doğuruyor
Merak etmeee arıcammm şimdiAh ah
Ben de konuşucam bugün bayram öncesi diuor dr ama hocam 14 unu beklemez mi dicem
Allah nazarlardan korusun evladını size bağışlasın bahtı güzel olsun inşallah kuzunun sağlıkla buyut
Nerde bu melek uyandım baktım ses yok
Sevil de doğuramamis hala tuh ya çok yoruldu kesin ben de ondan korkuyorum sıfır belirti ile suni takarsa böyle uzar süreç diye
Ama benim ne sancim var ne de 3 cm açılma beni sırf tansiyon dan tedirgin olup direk suni sancıyı almak niyetinde.. senin az da olsa bi açılma ve sancin varmış sıfır belirti ile bu suni sanci ile durduk yere dpğum başlatma süreci coook uzar gibi geliyor bana
Dr una yazman ile birilerinin gelmesinin ne ilgisi var çıldırtma bizi dr a önden yaz gel derse tamam geliyorum de yine ailen de gelir o ara yahu zaman kaybetme aaaa bu yönetici pek rahat ayol hâlâ burada ben heyecanlandım bebek fırt edecek diye
Arıcamm şimdi hastameyiNişannnbenim 2. De olmuştu ama kan değil su gelmişti o açılma sesinden sonra. Doktora koşşşş
Valla şaka gibi bakalım gelcekmiSende mi brutus ya kim doğuracak bu temmuzda
Kese patlayinca sampanya patlar gibi bir pit sesi duyuluyormus. Suyu gelenler hikayelerinde hep anlatiyolar o sesi duyduklariji. Hayirli olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz.
Su değilde bu pembe akıntı gibi bişi, yukarda dediğin gibi pıt diye ses geldi resmen şampamya yada tıpa gibi ,sonrada pembe bi akıntı ama sulu bişi geldi 2-3 kere..Su gelince makbulu 8 saat icerisinde dogurmakmis.
Hastaneyi arıcam şimdi msjım iletilmiyoyoncambenim su gelince direkt hastaneye gitmek lazım bu sancı gibi bi şey değil ihmal etme
hastaneyi arıcam şimdi
Hafif pembemsu olabildigini de duydum. Belki suyunla beraber nisanin gelmistir. Zaten suysa durmaz anlarsin. Ay cok heyecanli.Su değilde bu pembe akıntı gibi bişi, yukarda dediğin gibi pıt diye ses geldi resmen şampamya yada tıpa gibi ,sonrada pembe bi akıntı ama sulu bişi geldi 2-3 kere.
Bende temmuzda doğururum yaZaten bir sen bir ben doğuracağız galiba temmuz gibi bu nedir herkesler doğuruyor
Yoncaa ben de araştırdım netten nişan kesin. Doktora ulaşamasan bile git bence bi muayene etsin⁸Merak etmeee arıcammm şimdi
Arıcamm şimdi hastameyi
Valla şaka gibi bakalım gelcekmi
Su değilde bu pembe akıntı gibi bişi, yukarda dediğin gibi pıt diye ses geldi resmen şampamya yada tıpa gibi ,sonrada pembe bi akıntı ama sulu bişi geldi 2-3 kere..
Hastaneyi arıcam şimdi msjım iletilmiyo
hastaneyi arıcam şimdi
Aç aç olmadı kendime bir tost yaptım karnımı doyurdum şimdi senin hikayelerini okumayı bekliyorumMerak etmeee arıcammm şimdi
Arıcamm şimdi hastameyi
Valla şaka gibi bakalım gelcekmi
Su değilde bu pembe akıntı gibi bişi, yukarda dediğin gibi pıt diye ses geldi resmen şampamya yada tıpa gibi ,sonrada pembe bi akıntı ama sulu bişi geldi 2-3 kere..
Hastaneyi arıcam şimdi msjım iletilmiyo
hastaneyi arıcam şimdi
Valla değişik bi duyguymuş, ben Görmeden anlamadan doğururum diyodum, nişanı görmekde nasip olduHafif pembemsu olabildigini de duydum. Belki suyunla beraber nisanin gelmistir. Zaten suysa durmaz anlarsin. Ay cok heyecanli.
Şimdi iletildi msjım cvp yazar artık gel yada gelme diyeYoncaa ben de araştırdım netten nişan kesin. Doktora ulaşamasan bile git bence bi muayene etsin
Benim alttaki bilgilere bak, tam bunu anlatıyor
Hhhhhhahahahaa baknyaaaaAç aç olmadı kendime bir tost yaptım karnımı doyurdum şimdi senin hikayelerini okumayı bekliyorum
Sen ve benSende mi brutus ya kim doğuracak bu temmuzda
Ya bende ilkinde 41 hafta normal doğum olması için bekledim ne Ağrı ne sancı ne açılma ne su ne nişan hiçbir şey gelmedi 41 hafta sonunda sezeryan oldum o yüzden çok merak ediyorum Su gelişi nişan nasıl oluyor Eğer abisine benzerse bunda da sabah gidip kuzu kuzu sezeryan olacağım yine anlamayacağım O yüzden siz böyle yazınca ben de heyecanlanıyorum sizi heyecanla takip ediyorumValla değişik bi duyguymuş, ben Görmeden anlamadan doğururum diyodum, nişanı görmekde nasip oldu
Şimdi iletildi msjım cvp yazar artık gel yada gelme diyebencede nişan
Hhhhhhahahahaa baknyaaaaafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?