Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nişannn benim 2. De olmuştu ama kan değil su gelmişti o açılma sesinden sonra. Doktora koşşşş

Sende mi brutus ya kim doğuracak bu temmuzda

Dayanabilirsen az daha sabır sevil. Olmadı 4 ten sonra epidural takar rahatlarsın. Zor tabiki ama az kaldı bugün kucağında olacak inşallah.

Kese patlayinca sampanya patlar gibi bir pit sesi duyuluyormus. Suyu gelenler hikayelerinde hep anlatiyolar o sesi duyduklariji. Hayirli olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Günaydıınnnnn Ay ne güzel heyecanla başladık güne

yoncambenim koş kız ne olur ne olmaz git hastaneye dr'a başka numaradan ulaş

ssevilll kıyamam uzadı süreç ama sonuca odaklan inşallah az kaldı sonra mis kokulu kucağında

@M-elek37 Ses ver bacımmmm. Dualarım senleydi. Doğurdum iyiyiz yaz rahatlayalım ☺

Merak etmeee arıcammm şimdi
Nişannn benim 2. De olmuştu ama kan değil su gelmişti o açılma sesinden sonra. Doktora koşşşş
Arıcamm şimdi hastameyi
Sende mi brutus ya kim doğuracak bu temmuzda
Valla şaka gibi bakalım gelcekmi
Kese patlayinca sampanya patlar gibi bir pit sesi duyuluyormus. Suyu gelenler hikayelerinde hep anlatiyolar o sesi duyduklariji. Hayirli olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Su gelince makbulu 8 saat icerisinde dogurmakmis.
Su değilde bu pembe akıntı gibi bişi, yukarda dediğin gibi pıt diye ses geldi resmen şampamya yada tıpa gibi ,sonrada pembe bi akıntı ama sulu bişi geldi 2-3 kere..
yoncambenim su gelince direkt hastaneye gitmek lazım bu sancı gibi bi şey değil ihmal etme
Hastaneyi arıcam şimdi msjım iletilmiyo
yoncambenim koş kız ne olur ne olmaz git hastaneye dr'a başka numaradan ulaş

[
hastaneyi arıcam şimdi

Su değilde bu pembe akıntı gibi bişi, yukarda dediğin gibi pıt diye ses geldi resmen şampamya yada tıpa gibi ,sonrada pembe bi akıntı ama sulu bişi geldi 2-3 kere.
Hafif pembemsu olabildigini de duydum. Belki suyunla beraber nisanin gelmistir. Zaten suysa durmaz anlarsin. Ay cok heyecanli.

Yoncaa ben de araştırdım netten nişan kesin. Doktora ulaşamasan bile git bence bi muayene etsin

Benim alttaki bilgilere bak, tam bunu anlatıyor

Aç aç olmadı kendime bir tost yaptım karnımı doyurdum şimdi senin hikayelerini okumayı bekliyorum

Hafif pembemsu olabildigini de duydum. Belki suyunla beraber nisanin gelmistir. Zaten suysa durmaz anlarsin. Ay cok heyecanli.
Valla değişik bi duyguymuş, ben Görmeden anlamadan doğururum diyodum, nişanı görmekde nasip oldu
Yoncaa ben de araştırdım netten nişan kesin. Doktora ulaşamasan bile git bence bi muayene etsin

Benim alttaki bilgilere bak, tam bunu anlatıyor
Şimdi iletildi msjım cvp yazar artık gel yada gelme diye bencede nişan
Aç aç olmadı kendime bir tost yaptım karnımı doyurdum şimdi senin hikayelerini okumayı bekliyorum
Hhhhhhahahahaa baknyaaaa afiyet olsun

Valla değişik bi duyguymuş, ben Görmeden anlamadan doğururum diyodum, nişanı görmekde nasip oldu

Şimdi iletildi msjım cvp yazar artık gel yada gelme diye bencede nişan

Hhhhhhahahahaa baknyaaaa afiyet olsun
Ya bende ilkinde 41 hafta normal doğum olması için bekledim ne Ağrı ne sancı ne açılma ne su ne nişan hiçbir şey gelmedi 41 hafta sonunda sezeryan oldum o yüzden çok merak ediyorum Su gelişi nişan nasıl oluyor Eğer abisine benzerse bunda da sabah gidip kuzu kuzu sezeryan olacağım yine anlamayacağım O yüzden siz böyle yazınca ben de heyecanlanıyorum sizi heyecanla takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…