Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yani gerçekden tıpa sesi sabahdan beri araştırdım acaba nişanmı diye, cidden o tıpa sesini ve sulu pembe kanı görüyosun değişikkk bişiymiş en azından bunu görmede varmış allahdan ağrım sızım yok

Büyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Her sabah ayrı bir aksiyon iki uyutmuyorsunuz he

Oldun mu Haziran annesi
Hadi sağlıcakla gelsin

Kızlar günaydın . Doktor benim bebegin oldukca asagıda oldugunu söylemişti . Bebefin asagıda olması hareketleri azalttırmı dün geceden bu sbaha böyle 1-2 hafif hareket dışında hareket hissedemedim . Sizce normal mi ?

Kanala yerleştikten sonra azalıyormuş. Ama hareket az olunca doktorla haberleşmekte fayda var. Bilemezsin sonucta neden azaldığını.

Sende mi brutus ya kim doğuracak bu temmuzda
Ben tabiki
Kese patlayinca sampanya patlar gibi bir pit sesi duyuluyormus. Suyu gelenler hikayelerinde hep anlatiyolar o sesi duyduklariji. Hayirli olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz.
Aynen öyle bi ses cikiyor ilkinde nst de patladı suyum pat diye ses geldi sancılar oturunca anladom direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…