- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.721
Ay hadi inşallah sağlıkla al kucağına bir şey yememiştin değil mi açtın Eğer ameliyathane falan müsaitse hemen alırlar gider gitmezBüyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Yani gerçekden tıpa sesi sabahdan beri araştırdım acaba nişanmı diye, cidden o tıpa sesini ve sulu pembe kanı görüyosun değişikkk bişiymişYa bende ilkinde 41 hafta normal doğum olması için bekledim ne Ağrı ne sancı ne açılma ne su ne nişan hiçbir şey gelmedi 41 hafta sonunda sezeryan oldum o yüzden çok merak ediyorum Su gelişi nişan nasıl oluyor Eğer abisine benzerse bunda da sabah gidip kuzu kuzu sezeryan olacağım yine anlamayacağım O yüzden siz böyle yazınca ben de heyecanlanıyorum sizi heyecanla takip ediyorum
Haber veririm canımAyyy hadi hayırlısı canım durumları yaz bize sürekliyoncambenim
Kızlar @M-elek37ssevilll dualarım sizinle minnoşlar gelse artık kollarınıza
Hadi hayırlı haberlerle inşallah canım sağlıkla gelsin Ateş beyBüyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Her sabah ayrı bir aksiyon iki uyutmuyorsunuz heBüyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Şaka gibi yaaaa cidden haziran olcamHer sabah ayrı bir aksiyon iki uyutmuyorsunuz he
Oldun mu Haziran annesi
Hadi sağlıcakla gelsin
Yonca doguruyor musun yoksaKızlar daha demin benden böyle karnımdan tıpa acılır gibi tak diye ses geldi karnımdan, bebeğemi bişi oldu diye korktum takip ettim hareket ediyor hala.
Kalktım wcye gidiyim dedim. Hafif kanlı bi su geldi, Nişan mıdır ki bu acabaaa
Ilık duş ve yürüyüş imkan varsa kesinlikle faydası olur.Tecrübeli sin bana hızlandırıcı bişi söyle ve lütfen sakinleştirici müzik olmasın. Net bişi
Aksiyon istiyordun al sana aksiyonAteş bey atağa gecmis annesii
Buhun doktora git kesinlikle ve durumu bildir nişan gelmis baariz
Kanala yerleştikten sonra azalıyormuş. Ama hareket az olunca doktorla haberleşmekte fayda var. Bilemezsin sonucta neden azaldığını.Kızlar günaydın . Doktor benim bebegin oldukca asagıda oldugunu söylemişti . Bebefin asagıda olması hareketleri azalttırmı dün geceden bu sbaha böyle 1-2 hafif hareket dışında hareket hissedemedim . Sizce normal mi ?
Elveda yoncaBüyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Ben tabikiSende mi brutus ya kim doğuracak bu temmuzda
Aynen öyle bi ses cikiyor ilkinde nst de patladı suyum pat diye ses geldi sancılar oturunca anladom direkKese patlayinca sampanya patlar gibi bir pit sesi duyuluyormus. Suyu gelenler hikayelerinde hep anlatiyolar o sesi duyduklariji. Hayirli olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz.
Teşekkürler haklısınız büraz daha takip edip doktora yazacagımKanala yerleştikten sonra azalıyormuş. Ama hareket az olunca doktorla haberleşmekte fayda var. Bilemezsin sonucta neden azaldığını.
Nts bakılsın en azındanTeşekkürler haklısınız büraz daha takip edip doktora yazacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?