Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Büyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Yaaaa yonca kuşum demek zaman geldi ateş bey Haziran bebesi olmak istedi hemde son günü sağlıkla al kucağına hiç korkma korkacak bişey yok missler gibi doğumunu yapıp bebişini kucağına alıp geleceksin bizleri habersiz bırakma şansın bol olsun ağrısız sizisiz hiç anlamadan insallah

Gerçekden sezeryan olmasada bu zamanda gelicekmiş bebiş akşama resmen kucağımda inşallah
yoncambenim da yattıgı yerden nişanı getirdi valla Benim totom bir koltuk yuzu gormuyor hic bir halt yok

Wer is the Adalet
Cidden heee bildiğin yattığım yerden geldi
Hadi bakalım sağlıkla Ateş beyi al kucağına bize de vakit bulunca yaz
Aminnn inşallah almaya gidiyorum yazıcammm ameliyattan çıkınca

Gerçekden sezeryan olmasada bu zamanda gelicekmiş bebiş akşama resmen kucağımda inşallah

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişin kplay bir doğum olsun inşallah

Amin inşallah canımmm Dediğin gibi olur inşallah akşamaaaa kucağımda bebeğim

Gördüğümüz gibi doktorlar bebeğin gelmesini bekliyor önce ona gore tarih veriyorlar.
En azından sütüm gelir nornal doğum başladığı için. Ama niye akŞam?

Amin inşallah canımmm Dediğin gibi olur inşallah akşamaaaa kucağımda bebeğim
Kaçta alacak belli mi açlık tokluk ne durumda bugün burda olmazsan doğum çıkışı ınstagram'dan taciz mesajlarına maruz kalabilirsin

Gördüğümüz gibi doktorlar bebeğin gelmesini bekliyor önce ona gore tarih veriyorlar.
En azından sütüm gelir nornal doğum başladığı için. Ama niye akŞam?
Cidden yaaaaa resmennn bebeğim mesai saatleri içinde geliyo veeee anlıyolar yani yarım doğuma giricektim resmen bugun geliyo
Kaçta alacak belli mi açlık tokluk ne durumda bugün burda olmazsan doğum çıkışı ınstagram'dan taciz mesajlarına maruz kalabilirsin
Hahahahaha açımmm sabah 6bıçukda geldi zaten nişan, gece uykumuda aldım misss gibi gidiyorum

Hadi bakalım inşallah bekletmeden alır güzel kuzum

yoncambenim ya az önce aklımdan geçtin,dedim yarın bebişi geliyoooo
ama o da ne bugün geliyomuş minik beyimiz
son durum ne peki,görüştün mü doktorla
Sağlıcakla al kucağına inşallahhh
Görüştüm gel yatışını yap alalım dedi gidicem 5-10 dk ya hastaneye
Hastanede misin
Niye akşam olacakmış doğum?
Yok akşam olmıcak, gel yatışını yaptır alalım hemen dedi. Ben gidemedim daha eşimi bekliyorum Büyük ihtimalle 12 gibi fln alırlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…