- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.741
Bir bu eksiktiİlk maymun çiçeği vakamız da açıklandı hadi bakalım
Hadi bakalım sağlıkla Ateş beyi al kucağına bize de vakit bulunca yazBüyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
yoncambenim da yattıgı yerden nişanı getirdi valla Benim totom bir koltuk yuzu gormuyor hic bir halt yok
Wer is the Adalet
Bunlar civi cakmıslar benceben nisan sancı getirdim ama bir işe yaradimi
BilmemKuzucum senin sivilce dediğin kıl koku iltihabi olmasın geçen hafta bana da olmuştu giderek çoğalıyor belli zmasn sonra acımaya başlıyor sen bi bactroban merhemn al onu sur sabah akşam o toparlar
Yaaaa yonca kuşum demek zaman geldi ateş bey Haziran bebesi olmak istedi hemde son günü sağlıkla al kucağına hiç korkma korkacak bişey yok missler gibi doğumunu yapıp bebişini kucağına alıp geleceksin bizleri habersiz bırakma şansın bol olsun ağrısız sizisiz hiç anlamadan insallahBüyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Gerçekden sezeryan olmasada bu zamanda gelicekmiş bebiş akşama resmen kucağımda inşallahyoncambenim hadi hayırlısı olsun, sağ salim al kucağına inşallah ❤ bak sezaryen olmasan da bu günlerde gelecekmiş demek ki doğmaya gelmeye hazır annesi yine kendi seçti zamanını, akşama kucağında inşallah
Cidden heee bildiğin yattığım yerden geldiyoncambenim da yattıgı yerden nişanı getirdi valla Benim totom bir koltuk yuzu gormuyor hic bir halt yok
Wer is the Adalet
Aminnn inşallah almaya gidiyorumHadi bakalım sağlıkla Ateş beyi al kucağına bize de vakit bulunca yaz
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişinGerçekden sezeryan olmasada bu zamanda gelicekmiş bebiş akşama resmen kucağımda inşallah
Cidden heee bildiğin yattığım yerden geldi
Aminnn inşallah almaya gidiyorumyazıcammm ameliyattan çıkınca
Amin inşallah canımmmYaaaa yonca kuşum demek zaman geldi ateş bey Haziran bebesi olmak istedi hemde son günü sağlıkla al kucağına hiç korkma korkacak bişey yok missler gibi doğumunu yapıp bebişini kucağına alıp geleceksin bizleri habersiz bırakma şansın bol olsun ağrısız sizisiz hiç anlamadan insallah
Amin inşaşlahŞimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişinkplay bir doğum olsun inşallah
Gördüğümüz gibi doktorlar bebeğin gelmesini bekliyor önceGerçekden sezeryan olmasada bu zamanda gelicekmiş bebiş akşama resmen kucağımda inşallah
Cidden heee bildiğin yattığım yerden geldi
Aminnn inşallah almaya gidiyorumyazıcammm ameliyattan çıkınca
Kaçta alacak belli mi açlık tokluk ne durumda bugün burda olmazsan doğum çıkışı ınstagram'dan taciz mesajlarına maruz kalabilirsinAmin inşallah canımmmDediğin gibi olur inşallah akşamaaaa kucağımda bebeğim
Cidden yaaaaa resmennn bebeğim mesai saatleri içinde geliyoGördüğümüz gibi doktorlar bebeğin gelmesini bekliyor önceona gore tarih veriyorlar.
En azından sütüm gelir nornal doğum başladığı için. Ama niye akŞam?
Hahahahaha açımmm sabah 6bıçukda geldi zaten nişan, gece uykumuda aldım misss gibi gidiyorumKaçta alacak belli mi açlık tokluk ne durumda bugün burda olmazsan doğum çıkışı ınstagram'dan taciz mesajlarına maruz kalabilirsin
Hastanede misinCidden yaaaaa resmennn bebeğim mesai saatleri içinde geliyoveeee anlıyolar yani yarım doğuma giricektim resmen bugun geliyo
Hahahahaha açımmm sabah 6bıçukda geldi zaten nişan, gece uykumuda aldım misss gibi gidiyorum
Hadi bakalım inşallah bekletmeden alır güzel kuzumCidden yaaaaa resmennn bebeğim mesai saatleri içinde geliyoveeee anlıyolar yani yarım doğuma giricektim resmen bugun geliyo
Hahahahaha açımmm sabah 6bıçukda geldi zaten nişan, gece uykumuda aldım misss gibi gidiyorum
Görüştüm gel yatışını yap alalım dediyoncambenim ya az önce aklımdan geçtin,dedim yarın bebişi geliyoooo
ama o da ne bugün geliyomuş minik beyimiz
son durum ne peki,görüştün mü doktorla
Sağlıcakla al kucağına inşallahhh
Yok akşam olmıcak, gel yatışını yaptır alalım hemen dedi. Ben gidemedim daha eşimi bekliyorumHastanede misin
Niye akşam olacakmış doğum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?