- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.761
6:30 degil di kız daha erken geldiCidden yaaaaa resmennn bebeğim mesai saatleri içinde geliyoveeee anlıyolar yani yarım doğuma giricektim resmen bugun geliyo
Hahahahaha açımmm sabah 6bıçukda geldi zaten nişan, gece uykumuda aldım misss gibi gidiyorum
Yok asko olsa biz dogururdukNst den selam kızlar
Benim sancı hep 17 ilâ 20 çıkardı bugün 38 ilâ 46 arası gidip geliyor bu umarım doğum yakın demektir bilgim yok ama
Kız gitseneGörüştüm gel yatışını yap alalım dedigidicem 5-10 dk ya hastaneye
Yok akşam olmıcak, gel yatışını yaptır alalım hemen dedi. Ben gidemedim daha eşimi bekliyorumBüyük ihtimalle 12 gibi fln alırlar beni
Dr da bayram öncesi alalım diyo azcık sancı falan çıksa bari haftaya pat diye suni sancıyı takarsa sancı açılma olmadan anam ağlar iki gün sürer doğumYok asko olsa biz dogururdukbeklemeye dewamke
Aynen bknzDr da bayram öncesi alalım diyo azcık sancı falan çıksa bari haftaya pat diye suni sancıyı takarsa sancı açılma olmadan anam ağlar iki gün sürer doğum
Benim de başladı iki gündür. Ama birşeyler içince meyve yiyince geçti. Ayaklar midemde çoğu zaman, baskı yapıyor haliyle.Çok fenayım ya, yemek borum inanılmaz yanıyor şu an
Ben de bundan korkuyorum. 2 gündür banyo falan sürtüyorum, bugün yer sileceğim. Hurma falan... azıcık belirti olsun diyeDr da bayram öncesi alalım diyo azcık sancı falan çıksa bari haftaya pat diye suni sancıyı takarsa sancı açılma olmadan anam ağlar iki gün sürer doğum
Evet güzel mayalanmış, iyi yedim.Ah ah okoku sendenmi geldiydı çok canım çekti yaptım yedim tansiyon mu dersin şuan ayran elimde mide yanması dedin
Sancıyı hafifletmek icindi galiba serum. Bana doktor beklerken öyle yapmıştı:)Kız gitseneBana serum falan vermislerdi icinde ne vardı bilmiyorum onlar bittikten sonra sezeryana girmistim. Yani 12 de girmezsin doguma
Ayyy yoncacmmm hayrlısı olur inşallah hakkınzda sağlıkla paşanı al gell stres yapma böyle daha güzel yarın olmak bilmezdi sana şmdiBüyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Unuttum inan ki iki tane takmıslardı ama sancım yoktu yahu ne biliyimSancıyı hafifletmek icindi galiba serum. Bana doktor beklerken öyle yapmıştı:)
Ben de hissetmedim ağrıcı ama yine de taktılar. Genel olara takıyorlar galiba beklerkenUnuttum inan ki iki tane takmıslardı ama sancım yoktu yahu ne biliyim
Yine yaparlarsa dikkat edicem
Napıyo minnak iyi elini melini cek at ya istaha getir bizi
Hadi hayırlısı olsun. Darısı başımıza.Kizlaaar
Parmaklandim nihayet 3 cm acikligim varmışama sanci 30 ile 50 arasinda cikti normal dedi eve gidiyrosun squat ,hurma, esneme hareketleri ve beline sicak su ver dedi
Ben uzerimi giyerkende eşime 1..2 gune gelir bebek esyalarini hazirlayin demiş
Çok heyecanlı geliyor resmen. Bizi habersiz bırakmaGörüştüm gel yatışını yap alalım dedigidicem 5-10 dk ya hastaneye
Yok akşam olmıcak, gel yatışını yaptır alalım hemen dedi. Ben gidemedim daha eşimi bekliyorumBüyük ihtimalle 12 gibi fln alırlar beni
Ben 39 cm doğurdum kafasıyla dikiş bile yok hiç takilma ama doğsun diye yap elinden geleniBu arada bebiş 3.600 gram olmuş kafa ölcusu 39 cikti offf nasil pirtlatcamve boynunda sanki kordon gördük emin degilim ama onune gelmiste olabilir dedi 2 gun omce baya kuduruktu onda dolandi kesin sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?