Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
6:30 degil di kız daha erken geldi

Kız gitsene Bana serum falan vermislerdi icinde ne vardı bilmiyorum onlar bittikten sonra sezeryana girmistim. Yani 12 de girmezsin doguma

Dr da bayram öncesi alalım diyo azcık sancı falan çıksa bari haftaya pat diye suni sancıyı takarsa sancı açılma olmadan anam ağlar iki gün sürer doğum
Ben de bundan korkuyorum. 2 gündür banyo falan sürtüyorum, bugün yer sileceğim. Hurma falan... azıcık belirti olsun diye

Büyük ihtimalle nişandır, beklemez sen gel yatışını yapalım dedi doktor bugun alalım dedi. Hazırlanıyom ben gitmeye elveda
Ayyy yoncacmmm hayrlısı olur inşallah hakkınzda sağlıkla paşanı al gell stres yapma böyle daha güzel yarın olmak bilmezdi sana şmdi hayrlsyla sağlıkla kucagına al inşallah dualrımz seninle

Unuttum inan ki iki tane takmıslardı ama sancım yoktu yahu ne biliyim

Yine yaparlarsa dikkat edicem

Napıyo minnak iyi elini melini cek at ya istaha getir bizi
Ben de hissetmedim ağrıcı ama yine de taktılar. Genel olara takıyorlar galiba beklerken napsın emzirdim beşikte gözler acik etrafı izliyor. Ablası da rahat bırakmıyor hic gözleri acik gördüğünde

Hadi hayırlısı olsun. Darısı başımıza.

ssevilll hareket beklerken yoncambenim atağa geçti. Geceden sabah olaylara bak. Güzel haberler bekliyoruz ikinizden de.

Çok heyecanlı geliyor resmen. Bizi habersiz bırakma

Bu arada bebiş 3.600 gram olmuş kafa ölcusu 39 cikti offf nasil pirtlatcam ve boynunda sanki kordon gördük emin degilim ama onune gelmiste olabilir dedi 2 gun omce baya kuduruktu onda dolandi kesin sıpam
Ben 39 cm doğurdum kafasıyla dikiş bile yok hiç takilma ama doğsun diye yap elinden geleni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…