- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.781
MasallahBen de hissetmedim ağrıcı ama yine de taktılar. Genel olara takıyorlar galiba beklerkennapsın emzirdim beşikte gözler acik etrafı izliyor. Ablası da rahat bırakmıyor hic gözleri acik gördüğünde
Ayy hadi insallahKizlaaar
Parmaklandim nihayet 3 cm acikligim varmışama sanci 30 ile 50 arasinda cikti normal dedi eve gidiyrosun squat ,hurma, esneme hareketleri ve beline sicak su ver dedi
Ben uzerimi giyerkende eşime 1..2 gune gelir bebek esyalarini hazirlayin demiş
Al sana actionKizlaaar
Parmaklandim nihayet 3 cm acikligim varmışama sanci 30 ile 50 arasinda cikti normal dedi eve gidiyrosun squat ,hurma, esneme hareketleri ve beline sicak su ver dedi
Bı anda pirtlar ne olduğunu anlamazsın bileBu arada bebiş 3.600 gram olmuş kafa ölcusu 39 cikti offf nasil pirtlatcamve boynunda sanki kordon gördük emin degilim ama onune gelmiste olabilir dedi 2 gun omce baya kuduruktu onda dolandi kesin sıpam
Sakin ol canım druna guven insallah sorunsuz alırsın bebegini kucagınaKizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Sağlıkla gelsinKizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Hayırlısı olsun yıldız kısmet rahat ol sağlıkla al kucağına.Kizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Yurumede zorluk sık wcye gitme istegi legen kemikleri acıması.Bebesi kanalda olan arkadaşlar. Bı bakın hele. Anladınız mı kanala girdiğini? Bunun bı belirtisi vs var mi
6:30 degil di kız daha erken geldi
Kız gitseneBana serum falan vermislerdi icinde ne vardı bilmiyorum onlar bittikten sonra sezeryana girmistim. Yani 12 de girmezsin doguma
Ayyy yoncacmmm hayrlısı olur inşallah hakkınzda sağlıkla paşanı al gell stres yapma böyle daha güzel yarın olmak bilmezdi sana şmdihayrlsyla sağlıkla kucagına al inşallah dualrımz seninle
Hadi hayırlısı olsun. Darısı başımıza.
@ssevilll hareket beklerkenyoncambenim atağa geçti. Geceden sabah olaylara bak. Güzel haberler bekliyoruz ikinizden de.
Çok heyecanlı geliyor resmen. Bizi habersiz bırakma
Sana şöyle söyleyeyim ilkinde 10 saat sürdü ya mesela, ben film izledim gezindim duş aldım.son 2 saat ölüyorum alın sezeryana dedim dediler nau nau açılma olmus 7 cm ne sezeryani
2.dogumda sabah nisan geldi sonra hafif adetleri gibi ağrılar oldu yok dedim bununla doğurmam normal oğlumla oynadım evi topla duş vs. Gece 12 de birden artti ama o zamana kadar hastaneye bile gitmeme gerek yok diyordum. Gece 1.45 doğdu evden 1.20 de çıkmam dışında sorun yok
Bende de sabah 09 da suyum gelmisti aksam 20:30 a kadar sancı yoktu hastanede kaldım 20:30 dan sonra show basladı
Oy hadi ağzınız bal yesin kızlarBen ilk çocukta ufak ufak regl sancısı hissediyordum dışarda gezerkenEve gittim duş aldım sonra baktım Nisan geldi hastaneye gitmek üzere çıktık. Saat 20.55 evden çıktık. 21 hastanedeyiz ilk büyük ve acıtan sancı orda geldi. 15dk Nst ye girdim o arada 2-3 sancı daha geldi. Doğumhaneye geçtim çocuk 21.30 da doğdu. Bende fbtl gibi dışarda doğuracaktım nerdeyse
Beni unutamazsın benceSende mi brutus ya kim doğuracak bu temmuzda
Sorduktan sonra netten baktım. Mesanede baskı ve sık idrara çıkma dışında belirtim yokYurumede zorluk sık wcye gitme istegi legen kemikleri acıması.
geliyo gelmekte olan demek kiii:))kolay bir doğum olsun,sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah:))Kizlaaar
Bnm doğumu başlatmak için alttan bi ilac koymuslardi hemen başlamıştı sıfır sanci ile 8 saatte doğurdum kendini sartlayacaksan beni örnek al 2 3 günü alma pozitif gönderin evrene pozitifDr da bayram öncesi alalım diyo azcık sancı falan çıksa bari haftaya pat diye suni sancıyı takarsa sancı açılma olmadan anam ağlar iki gün sürer doğum
aa noluyo bugün böyle ben şokk,art arda doğum haberleriKizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Ayarlarlar elbet ya,hakkaten ne düşündüysen geldi başınaAklıma gelen başıma geldi şaka gibi yaaaaa, odalar dolu yaaaa resmen hasta kabulde bekliyorım
Nst girdim sancımda çıkıyo
Yonca pırt diye pırtlatacaksın biraz beklesen haAklıma gelen başıma geldi şaka gibi yaaaaa, odalar dolu yaaaa resmen hasta kabulde bekliyorım
Nst girdim sancımda çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?