Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy hadi insallah

Depar attınız he

Al sana action annen yetişecek mi bari

Bu arada bebiş 3.600 gram olmuş kafa ölcusu 39 cikti offf nasil pirtlatcam ve boynunda sanki kordon gördük emin degilim ama onune gelmiste olabilir dedi 2 gun omce baya kuduruktu onda dolandi kesin sıpam
Bı anda pirtlar ne olduğunu anlamazsın bile ölçüler net bilgi vermiyor bilirsin

Kizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Sağlıkla gelsin sezaryen olsun, normal olsun. Önemli olan ikinizin de iyi olmasi

6:30 degil di kız daha erken geldi

Kız gitsene Bana serum falan vermislerdi icinde ne vardı bilmiyorum onlar bittikten sonra sezeryana girmistim. Yani 12 de girmezsin doguma

Ayyy yoncacmmm hayrlısı olur inşallah hakkınzda sağlıkla paşanı al gell stres yapma böyle daha güzel yarın olmak bilmezdi sana şmdi hayrlsyla sağlıkla kucagına al inşallah dualrımz seninle

Hadi hayırlısı olsun. Darısı başımıza.

@ssevilll hareket beklerken yoncambenim atağa geçti. Geceden sabah olaylara bak. Güzel haberler bekliyoruz ikinizden de.

Çok heyecanlı geliyor resmen. Bizi habersiz bırakma

Geldim hastanedeyim bekliyorum

Bende de sabah 09 da suyum gelmisti aksam 20:30 a kadar sancı yoktu hastanede kaldım 20:30 dan sonra show basladı

Oy hadi ağzınız bal yesin kızlar aklım almıyordu şu işi
Sende mi brutus ya kim doğuracak bu temmuzda
Beni unutamazsın bence ama bugün yine bacaklarım ağrıyor nişan geldiği gün de böyle olmuştu. Kemiklerim sızlıyor resmen.

geliyo gelmekte olan demek kiii:))kolay bir doğum olsun,sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah:))

ya bu arada senin takvimin daha önde değil miydi

Dr da bayram öncesi alalım diyo azcık sancı falan çıksa bari haftaya pat diye suni sancıyı takarsa sancı açılma olmadan anam ağlar iki gün sürer doğum
Bnm doğumu başlatmak için alttan bi ilac koymuslardi hemen başlamıştı sıfır sanci ile 8 saatte doğurdum kendini sartlayacaksan beni örnek al 2 3 günü alma pozitif gönderin evrene pozitif

Kizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
aa noluyo bugün böyle ben şokk,art arda doğum haberleri
sezaryene karar verildi sanırım,hakkında hayırlısı olsun ,sen ve bebek iyi ol da farketmez
sağlıcakla al kucağına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…