- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.801
Çok geçmiş olsun canım.Kızım yarın çıkıyor çok şükür kan kültürü sonucu bekliyorduk iyi gelmiş enfeksiyonu bitmiş sarılığı 8 e düşmüş çok zor bi süreçti geçti gitti inşallah
Sağlıkla doğuraydın bir an evvel aklım sizde kaldıAklıma gelen başıma geldi şaka gibi yaaaaa, odalar dolu yaaaa resmen hasta kabulde bekliyorım
Nst girdim sancımda çıkıyo
Kalbim kadar temiz çıkmadı düzensiz sancılar var ama en yükseği 70lerde
Yok anam sen veKalbim kadar temiz çıkmadı düzensiz sancılar var ama en yükseği 70lerdedoktor önemsemedi acaba kalbim mi temiz değil
Gozın aydın canımKızım yarın çıkıyor çok şükür kan kültürü sonucu bekliyorduk iyi gelmiş enfeksiyonu bitmiş sarılığı 8 e düşmüş çok zor bi süreçti geçti gitti inşallah
Küçük kedicikMaşallah kokla benim içinde gıdısından
Sence ben pazartesi dogurumuyum beklermi ya 2 buçuk la 3 cm gibi bi açılma var diyor, hafta sonu olmasinBen 39 cm doğurdum kafasıyla dikiş bile yok hiç takilma ama doğsun diye yap elinden geleni
Ay kudurtmasanaaaaa yaaaa
bekler bence oglum da da vardı tam gununde dogmustu o yuzden sizden umudum yokSence ben pazartesi dogurumuyum beklermi ya 2 buçuk la 3 cm gibi bi açılma var diyor, hafta sonu olmasin
Aradim pazar gunu aksam uzeri gelcez dedi pazartesi sabahta doltora ucucaz buyuk ihtimal yaticam hasyaneyeAl sana actionannen yetişecek mi bari
Ayy insallah canimBı anda pirtlar ne olduğunu anlamazsın bileölçüler net bilgi vermiyor bilirsin
Bence pazartesiyi bekler benim 2 cümle hala bekliyorSence ben pazartesi dogurumuyum beklermi ya 2 buçuk la 3 cm gibi bi açılma var diyor, hafta sonu olmasin
Pazatesi hastaneye yaticam suni alcam o zamana kadar dursa yeter banabekler bence oglum da da vardı tam gununde dogmustu o yuzden sizden umudum yok
Kacıncı haftadasın len takvim mi degisiyo surekli anlamadım kiAradim pazar gunu aksam uzeri gelcez dedi pazartesi sabahta doltora ucucaz buyuk ihtimal yaticam hasyaneyetabi hafta sonu dogmazsa
Popo yemenize az kaldıAy kudurtmasanaaaaa yaaaa
Şimdi kanli akinti geliyor ama muayene ettim gelebilri demisti kivami artar yafa kana donersede bekleme gel demistiBence pazartesiyi bekler benim 2 cümle hala bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?