- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.821
Durur durur rahat olPazatesi hastaneye yaticam suni alcam o zamana kadar dursa yeter bana
37+6 şuanKacıncı haftadasın len takvim mi degisiyo surekli anlamadım ki
Muayeneden gelir evet olmadı doğar bugün zamanı zatenŞimdi kanli akinti geliyor ama muayene ettim gelebilri demisti kivami artar yafa kana donersede bekleme gel demisti
Hem de bal küpümmmmm miiissss
Çekik gözlü çaki kızimız masallah ne datluuu
Pazartesi olsun lutfen lutfen bebem ananı dinle bakMuayeneden gelir evet olmadı doğar bugün zamanı zaten
Yok dinlemesin sana action lazımPazartesi olsun lutfen lutfen bebem ananı dinle bak
Kiz sus deliiYok dinlemesin sana action lazım
Ananı çağırdın mı geldi mi ananSence ben pazartesi dogurumuyum beklermi ya 2 buçuk la 3 cm gibi bi açılma var diyor, hafta sonu olmasin
Çaki konusunda yanılmış olabilirm. gaz donemi başlamadıÇekik gözlü çaki kızimız masallah ne datluuumaşallah maşallah masallah
Anam ankaraya gidiyor simdi pazar gunu ikindi vakti burda olurlar insallahAnanı çağırdın mı geldi mi anan
Anam.gunun bereketimidir nedirKizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Evet canım ben oynadim biraz takvimlegeliyo gelmekte olan demek kiii:))kolay bir doğum olsun,sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah:))
ya bu arada senin takvimin daha önde değil miydi
Benim doğum yaptığım zaman 37+637+6 şuan
Evet canım ben oynadim biraz takvimle
Şuan 37+6 yim net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?