- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.841
Merveeee sende miii brütüsAnam.gunun bereketimidir nedir
Hadi saglicakla gelsin endişelenme vakti zamani gelmiş saglikla al kucagina
Demekki belirtiler icin ideal bi haftaBenim doğum yaptığım zaman 37+6
Canim vallahi topun agzindayiz bekliyoz simdilikMerveeee sende miii brütüsAyyy herkes tek tek gdiyoo bende sakinim sözde gördükçe strese giriyrmm bekler inşallah minnoşş hayrlsyla anasını üzmeden gelsin
Kanala yaklaşmış, çatı muayenesinde söyledi Dr.Bebesi kanalda olan arkadaşlar. Bı bakın hele. Anladınız mı kanala girdiğini? Bunun bı belirtisi vs var mi
Aynen canim , sen normalmi istiyorsun bi baksin uygunsa beklersin bayrama kalabilir amaAnladim canim.Aramızda 3 gün var o zaman normaldebakalım benim doktor da pazartesi çatı muayenesi yapar artık diye düşünüyorum.Bayrama denk gelmesi biraz sıkıntı iste ama en güzel vakitte gelsinler insallah
Gel sen normal doğum yap, herşey hazırAklıma gelen başıma geldi şaka gibi yaaaaa, odalar dolu yaaaa resmen hasta kabulde bekliyorım
Nst girdim sancımda çıkıyo
Bence uzun sürdü doğumu falan. Doğur bebeğe bak derken ondan gelemediKiz bu melek niye gelmedi ya iyice meraklandim cidden
Umarim hersey yolundadirda bebege vakit ayirmaktan yazmiyordur
Öyledir ya ilk doğum ya anca kendini toplıyodurKiz bu melek niye gelmedi ya iyice meraklandim cidden
Ben de tam bunu yazacaktım.Kiz bu melek niye gelmedi ya iyice meraklandim cidden
Canım hakkınızda hayırlısı, 37+1de doğmuştu oğlum bebek iyidir merak etme. Doğum şekli konusunda da moralini bozma hangisi en sağlıklı en hayırlı olacaksa öyle olsun diye dua etKizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Ooo normal doğum bekliyorum sendenAklıma gelen başıma geldi şaka gibi yaaaaa, odalar dolu yaaaa resmen hasta kabulde bekliyorım
Nst girdim sancımda çıkıyo
Yerimmm ama yeriiiiimmm
Çaki konusunda yanılmış olabilirm. gaz donemi başlamadı
Anlayamadım suan.cunku aşırı sakinya da hala kendini anne karnında sanıyor.
Bilemiyorum
Bence çok ideal bir kafa yapısı. Bir süre böyle gitseler bence gayet iyi.Çaki konusunda yanılmış olabilirm. gaz donemi başlamadı
Anlayamadım suan.cunku aşırı sakinya da hala kendini anne karnında sanıyor.
Bilemiyorum
Şaşkınım biraz ondan. Yoksa benim de temennim o yöndeBence çok ideal bir kafa yapısı. Bir süre böyle gitseler bence gayet iyi.
Bence uzun sürdü doğumu falan. Doğur bebeğe bak derken ondan gelemedi
Öyledir ya ilk doğum ya anca kendini toplıyodur
Inşallah kizlar bekleyelim yazar elbetBen de tam bunu yazacaktım.
Umarım iyidir
Demistim ya önceden bir arkadaş geze geze 4 cm açıkla vaktinde doğurdu diye. Sadece biraz daha dikkat et, yat hatta. Hafta sonunu atlatırAradim pazar gunu aksam uzeri gelcez dedi pazartesi sabahta doltora ucucaz buyuk ihtimal yaticam hasyaneyetabi hafta sonu dogmazsa
Pazartesi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?