Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merveeee sende miii brütüs Ayyy herkes tek tek gdiyoo bende sakinim sözde gördükçe strese giriyrmm bekler inşallah minnoşş hayrlsyla anasını üzmeden gelsin
Canim vallahi topun agzindayiz bekliyoz simdilik
Pazartesi hastaneye yaticam suni verilcek sonra epidural alcam insallah

Bebesi kanalda olan arkadaşlar. Bı bakın hele. Anladınız mı kanala girdiğini? Bunun bı belirtisi vs var mi
Kanala yaklaşmış, çatı muayenesinde söyledi Dr.

Altta baskı hissi var arada ama tek tarafta sadece solda. İki tarafta da hissetmem lazım ama daha tık yok. Dr sol dizin yerdeyken sağ bacağı esnet dedi ama yapıyorum solda hala. Yani yürürken baskı hissi sanırım tam ifade ediyor. :)

Anladim canim.Aramızda 3 gün var o zaman normaldebakalım benim doktor da pazartesi çatı muayenesi yapar artık diye düşünüyorum.Bayrama denk gelmesi biraz sıkıntı iste ama en güzel vakitte gelsinler insallah
Aynen canim , sen normalmi istiyorsun bi baksin uygunsa beklersin bayrama kalabilir ama

Kizlar nst kalp atışı düşük çıkmış suyum az bebek kanala yaklaşmış dr haftaya değil hemen yatış verdi dua edin nolur önce suni sancı bebek dayanmaz kalbi yorulursun sezeryab
Canım hakkınızda hayırlısı, 37+1de doğmuştu oğlum bebek iyidir merak etme. Doğum şekli konusunda da moralini bozma hangisi en sağlıklı en hayırlı olacaksa öyle olsun diye dua et güzel haberlerini bekliyoruz
Aklıma gelen başıma geldi şaka gibi yaaaaa, odalar dolu yaaaa resmen hasta kabulde bekliyorım
Nst girdim sancımda çıkıyo
Ooo normal doğum bekliyorum senden
Yerimmm ama yeriiiiimmm

Helloooo
Bğ doğurdum diyemeyen ben yine güncelleme yapmaya geldim. Sıcak banyo egzersiz squat vs 4 cm olduk sonunda. Sanırım biraz daha ilerleme olunca epidural olabileceğim oldukça sancım var çok dermansız kaldım artık.

Bugün olacak bu iş inanıyorum dedi ay gerçekten olsun ama artık bebek kokusuna ihtiyacım var. Bide hormonların tavan yaptı sanırım durup durup ağlıyorum bunu yaşayan var mı? Sabah kızım geldi gitti giderken ağladım tutamadım kendimi oda üzüldü kıyamam

Aradim pazar gunu aksam uzeri gelcez dedi pazartesi sabahta doltora ucucaz buyuk ihtimal yaticam hasyaneye tabi hafta sonu dogmazsa
Demistim ya önceden bir arkadaş geze geze 4 cm açıkla vaktinde doğurdu diye. Sadece biraz daha dikkat et, yat hatta. Hafta sonunu atlatır sonucta bizimki ikinci doğum olacağı için 2cm aciklik bile normal
Konu karşı tarafa akıl vermek olunca nasıl da sakinim. Burayı okudkca her gece dokuz doğurur oldum

Ayy bir gün giremedim neler olmuş yoncambenim bu gün doğum yapacaktı sağ salim alırsın inşaallah bebeğini kucağına
Melek de doğum yapmış inşaallah o da sağ salim kavuşmuştur bebeğine

Başka neler kaçırdım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…