Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy insallah pazartesi gunu dogurayim sagsalim su haftasonunuda atlatayim hayirlisndan

Şimdi kanli akinti geliyor ama muayene ettim gelebilri demisti kivami artar yafa kana donersede bekleme gel demisti
Muayene sonrası benim de oldu. İki gün sürdü. Az azdı ve rengi de koyu kahve kırmızı gibiydi. İki günün sonunda normal akıntıya döndu

Dr da bayram öncesi alalım diyo azcık sancı falan çıksa bari haftaya pat diye suni sancıyı takarsa sancı açılma olmadan anam ağlar iki gün sürer doğum
Bnm doğumu başlatmak için alttan bi ilac koymuslardi hemen başlamıştı sıfır sanci ile 8 saatte doğurdum kendini sartlayacaksan beni örnek al 2 3 günü alma pozitif gönderin evrene pozitif

Ben de tam seni soracaktım hadi inşaallah kolay bi şekilde ilerler artık bundan sonrası

Yok yok ins kanalda değil o zaman benim. Baskı yok, yürümede sıkıntı da yok. Sadece hareketleri aşağıda gibi geliyor bir de mesanede baskı okudukça kendimi dinliyorum ondan hep

Ben bugün bir hamile yatış için belgelerini dolduruyordu ona bakarken gözyaşım pıt

Hadi hayırlısı ile doğur artık çok yoruldun

Ben okurken ağladım şimdi çok normal. Sonu güzel gelecek. Kızınız bir dahaki gelişine kardeşini sevecek ve çok kısa bir zaman sonra olacak bu. 4cm sonrası kolay oluyur bence

Duygusallık çok normal ama bunu oksitosin için kullanmaya çalış. Önünde bebeği anımsatan bir eşya yada fotoğraf tut yada temin et. Sesli konuş, gelmene az kaldı yakında benimlesin diye. Evet bunları yaparken ağlarsın ama oksitosin de salgılarsın ve açılmalar hızlanır inşallah.

Şu durumda telefon ve çevreyi de bırakıp biraz daha kendine odaklan bence. Biraz konsantrasyon işi gibi bu süreç. Eşin öpücükler kondursun sana. Sonra masal bitince bize anlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…