- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.861
Ayy insallah pazartesi gunu dogurayim sagsalim su haftasonunuda atlatayim hayirlisndanDemistim ya önceden bir arkadaş geze geze 4 cm açıkla vaktinde doğurdu diye. Sadece biraz daha dikkat et, yat hatta. Hafta sonunu atlatırsonucta bizimki ikinci doğum olacağı için 2cm aciklik bile normal
Konu karşı tarafa akıl vermek olunca nasıl da sakinim. Burayı okudkca her gece dokuz doğurur oldum
HasTanede topuk kanı alındığı için bayma kalırsan bayram tatili dönüşü gelirsin dedi sağlık ocağıHastanede yapılmıyor mu bu işlemler doğunca hemen? Bir de sağlık ocağına mı gidicez ya
Muayene sonrası benim de oldu. İki gün sürdü. Az azdı ve rengi de koyu kahve kırmızı gibiydi. İki günün sonunda normal akıntıya dönduŞimdi kanli akinti geliyor ama muayene ettim gelebilri demisti kivami artar yafa kana donersede bekleme gel demisti
Bnm doğumu başlatmak için alttan bi ilac koymuslardi hemen başlamıştı sıfır sanci ile 8 saatte doğurdum kendini sartlayacaksan beni örnek al 2 3 günü alma pozitif gönderin evrene pozitifDr da bayram öncesi alalım diyo azcık sancı falan çıksa bari haftaya pat diye suni sancıyı takarsa sancı açılma olmadan anam ağlar iki gün sürer doğum
Kız 100 ya sancın seninAklıma gelen başıma geldi şaka gibi yaaaaa, odalar dolu yaaaa resmen hasta kabulde bekliyorım
Nst girdim sancımda çıkıyo
Belirtiler varPazartesi inşallah
Ben de tam seni soracaktım hadi inşaallah kolay bi şekilde ilerler artık bundan sonrasıHelloooo
Bğ doğurdum diyemeyen ben yine güncelleme yapmaya geldim. Sıcak banyo egzersiz squat vs 4 cm olduk sonunda. Sanırım biraz daha ilerleme olunca epidural olabileceğim oldukça sancım var çok dermansız kaldım artık.
Bugün olacak bu iş inanıyorum dedi ay gerçekten olsun ama artık bebek kokusuna ihtiyacım var. Bide hormonların tavan yaptı sanırım durup durup ağlıyorum bunu yaşayan var mı? Sabah kızım geldi gitti giderken ağladım tutamadım kendimi oda üzüldü kıyamam
Yok yok ins kanalda değil o zaman benim. Baskı yok, yürümede sıkıntı da yok. Sadece hareketleri aşağıda gibi geliyor bir de mesanede baskıKanala yaklaşmış, çatı muayenesinde söyledi Dr.
Altta baskı hissi var arada ama tek tarafta sadece solda. İki tarafta da hissetmem lazım ama daha tık yok. Dr sol dizin yerdeyken sağ bacağı esnet dedi ama yapıyorum solda hala. Yani yürürken baskı hissi sanırım tam ifade ediyor. :)
Aaaaa sen de mi doğuruyorsunAyy insallah pazartesi gunu dogurayim sagsalim su haftasonunuda atlatayim hayirlisndan
Ben bugün bir hamile yatış için belgelerini dolduruyordu ona bakarken gözyaşım pıtHelloooo
Bğ doğurdum diyemeyen ben yine güncelleme yapmaya geldim. Sıcak banyo egzersiz squat vs 4 cm olduk sonunda. Sanırım biraz daha ilerleme olunca epidural olabileceğim oldukça sancım var çok dermansız kaldım artık.
Bugün olacak bu iş inanıyorum dedi ay gerçekten olsun ama artık bebek kokusuna ihtiyacım var. Bide hormonların tavan yaptı sanırım durup durup ağlıyorum bunu yaşayan var mı? Sabah kızım geldi gitti giderken ağladım tutamadım kendimi oda üzüldü kıyamam
Ben okurken ağladım şimdiHelloooo
Dualarımız hep hep sizinleAyy insallah pazartesi gunu dogurayim sagsalim su haftasonunuda atlatayim hayirlisndan
Duygusallık çok normal ama bunu oksitosin için kullanmaya çalış. Önünde bebeği anımsatan bir eşya yada fotoğraf tut yada temin et. Sesli konuş, gelmene az kaldı yakında benimlesin diye. Evet bunları yaparken ağlarsın ama oksitosin de salgılarsın ve açılmalar hızlanır inşallah.Helloooo
Lenn yürü gitBelirtiler var
Pazartesiyi unut
Pazartesiden önce olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?