Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allahım 4de yıkadım uyudu saat 9 oldu 2 kere sadece emzirdim geri uyudu, yıkamak harika bişiymiş çocuk mayışıyo resmen
Bende sendenim 5 de yıkadık bir kere emzirdim şimdi uyandı artık sabaha karşı kaçta uyur Allah bilir nobetciyim yine bu gece yıkamak süper oluyor hele birde kaka yaptıysa mışıl mışıl uyuyorlar

Bizimkide 4.900 falan gelmesi lazim 4 temmuzda gidecegiz bakalim ne diycek

İki göğüsümden çıkan süt bu yaaa Şaka gibiiii
Ama canım bebeğin çektiği sütle makinenin sagdigi süt asla bir değil bebek daha güçlü çekiyor makinede bitiyor mesela beş dakika sonra gelmemeye başlıyor ama oğlum 20 dakika emiyor bırakırken ağzında süt dolu oluyor demekki bebeğin çekmesi çok daha fazla o yüzden biberona bakıp yetersiz diye sakın düşünme

Bizim salı günü ilk kontrolumuz vardı sarılık çok az yüzünde vardı değeri bakmaya gerek yok dedi ama cuma tekrar bakalım dedi. Akşam uykusundan ne yaptiysak uyandiramayinca ve dikkatli bakınca sarılığınin ilerlediğini gördük . Doktorunu aradım, bir önceki beslemede tahmini ne kadar verdin dedi . ( Çok süt verirsem sarılığı geçer mantığıyla 60 CC enjektorle bide memeleri emzirmistim) doktor, bu verdiginle 3 saat uyur zaten ,miktarı azalt sikligi 2 saate indir dedi.(toplam 40 CC verdim bir önceki beslemede )Şimdi öyle yaptım bakalim kendi uyanmaya yeltenecek mi ?
Yani sürekli çok veriyorsan uyanmamasi normalmiş .
Hiç stres olma, kızlarimiz hissediyor her şeyi emin ol .

Üzüntüden sütüm azalmasın diye sabahtan beri sağıyorum. Sağarken meditasyon müziği açıyorum, arka planda insanin beynine rahatlatıcı mesajlar gönderiyor sonra fotoğraflarına bakiyorum, ama en büyük konsantrasyon artışını hayal ederken yaşıyorum hani meme aranma hareketi var ya, o dudaklar böyle yamuluyo yumuluyo dil kıpır kıpır meme arıyo benimki bir de ses çıkarıyor aranırken kedi gibi mırıl mırıl bir kaç saniyeliğine bu düşüncelere dalarsam eğer daha 3 gün önce doğum yapmiş olmama rağmen süt fışkırarak akıyor. Ama endişelere kapılınca tık yok, acıyo da bir de.
Ben bunlari tahmin edemediğimden yanımda manuel tekli el pompasıyla gelmiştim. Şöyle bir yöntem izliyorum, boştaki elimle memeyi kavrayip sıkıyorum önce ki meme boşluğundaki süt kanallara geçsin. Hemen ardından pompayi tutan elimle yavaş ama kuvvetli sekilde pompaliyorum. Bu iki hareketi düzene sokup ritmik yapınca sanki elektrikli pompa gibi etki ediyo çok güzel süt çıkıyor. Benimle benzer şeyler yasayan ya da sütü az olanlara loş ortam, rahatlatıcı müzik, bolca bebiş fotosu videosu, bebek yanındaysa ten tene temas ve son olarak bolca hayal tavsiye ediyorum ağlamaklı kısma pek girmemek lazım, sütü kaçırıyor kesin bilgi

Harikasin vallahi tebrik ediyorum. Kızlar atpazi örnek alın. Evrene de hep olumlu mesaj gönderin. Hepimize örnek olsun.

Ya bizimki baya dik duruyor artık sürekli kıpır kıpır birde eli ayağı hiç durmuyor koysam durur sanki ama zararlı mıdır şimdiden bilemedim internettede hiç bir şey yazmıyor

Bence tekrar tıka acısı çıkmasın. Ben gündüz yıkadım. 3 saat uyudu. Şimdi tekrar yıkadım emiyor bakalım ne zaman uyuyacak
Vallaaa hala uyuyo 4den beri şuan 4.emzirdim arada mama verdim yeri uyuyo sanırım sabahlatıcsk beni ama böyle uyucaksaaa ben cidden hep yıkarım
Canım tamamen bosalmazsa tekrar dolmuyor. Ama benim ki tüm gün emince sagacak vakit zor buluyorum. Şimdi emiyor bakalım uyuyunca sagicam.
Heee bilmiyodum valla bayadır sağmıyorum sadece emziriyodum. Acıkcası artık emziriyosam 3 saat sonra mama veriyorum 1 mama 1 emzirme şeklindeeee
Bende sendenim 5 de yıkadık bir kere emzirdim şimdi uyandı artık sabaha karşı kaçta uyur Allah bilir nobetciyim yine bu gece yıkamak süper oluyor hele birde kaka yaptıysa mışıl mışıl uyuyorlar
Ooo daha 1 keremi emzirdin, ben bu saate kadar 2 kere emzirp 2 kere mama verdim uysnıyo veriyorum uyuyo geri şuanda uyudu ama gece bencede uyancak gibi gündüz uyurken uyumayı denedim ama yok gece uykusu gibi olmuyo
Bizimkide 4.900 falan gelmesi lazim 4 temmuzda gidecegiz bakalim ne diycek
Ayyy hadi inşallah
Bende dediğin gibi ağzında süt görüyorum yada ucunu sıktığımda sütün geldiğinide görüyorummm şuan sadece tek göğüsümü emzirebiliyorum sağı kabul etmiyo arada canı isterse Artık onuda sağop vericem mecbur oda böyle az geliyo onun çektği gibi olmuyo ..
benim annemin ilk günler çok gelirmiş ama sonradan 40. Gününde sütü kendiliğinden gidermiş. Acaba onamı benzedim , benimde ilk 3 gün mastit gibi oldum çok geldi yıkandı süt kanallarım. Ozman 200 cc çıkarıyodum ozman çocukda az içiyodu dolaba yedekliyodum hatta, şimdi bi azaldı , bebekde çok içmeye başladı. Kenara atmayı bırak, yetmiyo mama veriyorum. İnşallah annem gibi olmam

Kızlar bebekten gaz çıkarmak zorunlu mu?
Mesela demin emzirdim, yarım saat uğraştım, çıkmadı, sonra da hiç kusmadan misler gibi uyudu.
Yani böyle durumlar da normal mi?
Çoğu zaman çıkaramıyorum. Zaten uğraşıyorum uğraşıyorum çıkmıyor.Mukemmel annelik diye bir şey yok .o internetteki şeylere çok takılma.onlara kalsa 5 dakikada bir gaz çıkarmalısın

Benimki uyudu şimdi , süt sağiyorum.
Ben çok sagmiyorum ya çünkü bu sefer de on süt çok birikiyor. Cocugun ihtiyacından fazla süt üretmiş oluyorum ya da uzun süre uyuduğu zamanlar oluyor o zaman çok süt üretimi olduğundan goguslerim çok şişiyor aşırı tazyikli geliyor. Zaten tek göğüs emziriyoruz birinde biterse diğerini veririm bir dahaki sefere o göğüs daha çok üretir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…