Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tam 1 saat olmus bir de öncesi var, ancak uyudu
Başlıcam gazına
Bizimkinin de gaz sancısı başlama saati bu saatler artık.oglene kadar mücadele şuan memede koparacak gibi cekistiriyor gaz geldikçe hirslaniyor bağırıyor benim nöbet başladı sayılır şurada uyuduğum 3 saat oda iki kez emzirdim

Bakalim.bizi nasil bi süreç bekliyor ,doktor gerekeni soyler galiba birde ne zaman iyileşti tam olarak

Göz merhemi gibi bir şey vermişti pansuman için. Birkaç gün onu sürdük. Doktor çıkınca iyi ki şimdi yaptırmışsınız yapışıklık oluşmaya başlamış demişti.
Yani erkek kolay kız zor diye bir şey yok. Pipiye de arada sıvama yapmak falan gerekiyor. Biz tecrübesizdik tabi. İnsan yaşayarak öğreniyor

Her doktorun yöntemi farklı sünnette. Bazı doktorlar direk bez bağlatıyor. Biz niye o kadar uğraştık o zaman diyorum duyunca

Tam olarak ne zaman iyileşti hatırlamıyorum ama ben 10-15 gün dikkat ettim.

Cok uzun emmeside iyi degil sicakta dedigin gibi ama 10 dk da neki az emiyo işte

Kiloda önce ben tartiliyorum sonra ogkani kucagima alip tekrar tartiliyorum
700 gram almis olarak hesapliyorum ne kadar dogru cıkar bilmiyom

Biz de hep öyle tartıyoruz

Öyle Düşünme olumlu düşün. Emmedigi göğsünü düzenli sağ. Ben gece 23 gibi yıkadım 24e doğru uyudu. Gece 2 kere biberonla süt verdim hiç uyanmadan 5.30 a kadar uyudu. O vakitte sonra yanıma aldim . Yatarak emdi. Ama göğüsler sabah baya dolu bosaltamiyor. Şimdi sagiyorum. Ben her gün 1 tane buzluğa birde gece içmesi için dolaba koyuyorum.

Her sağımdan önce 1 bardak su, her sağımdan sonra 1 bardak su.
Çalışma mekanizması şu: meme boşalınca beyne sinyal yolluyo ben boşum yavrumun süre ihtiyacı var anlaminda. Beyin hormonlara bir emir çakıyor 'çalışın bebek süt bekliyor' diye. Süt yapımı uyarılıyor. Ama meme boşalmazsa giden mesaj şu, bebek emmiyor fazla süte ihtiyaç yok. Süt yeterli. O yüzden vücut gereksiz enerji harcamamak için süt yapma işine girmiyor.
Hiçbir şey yapmadığı halde sütleri şakır şakır gelenleri sorarsan onlar da şanslı anneler, genetik

Peki sadece anne sütüyle tosun olan bebelere ne demelı
Boğum boğum tosunluktan bahsedıyorum

Kızlar ben evde çok sıkıldım Ne zaman gezmelere başladınız siz ya da başladınız mı? Akşam çocukları eşimle parka gönderdim sende gel diyorlar üzülüyorum. Lohusa gece dışarı çıkmaz derler en azından 20 gün gündüz de gezme derler burada.

Ben birkaç kere çıktım. Dönüşü biraz kötü oluyor gibi
Dün çok fena oldum mesela aksam serininde çıktığım halde
Eve geliyorum sanki elim ayağım tutmuyor, bir uyku hali, tansiyon düşmüş gibi bir his
Ölçüyorum düşmemiş aslında
Ama çok yoruyor dışarı çıkmak
İşte o zaman komşu teyzelerin sen kırklı kadınsın dışarıda ne işin var demelerine inanıyorum

Bu benim eltim dana gibi oluyor bebekleri emerken sağmaktan falan da haberi yok hayatında pompa ile süt sağıldığını köydeki ineklerde görmüştür

Kaşınmasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…