- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #79.961
30 cc sonra doymadıkça 60 cc yaptım benKızlar siz ilk günlerde ek mama ne kadar veriyordunuz
Kim demiş uyuyoruzAyyy ne güzel tüm anneler uyuyoooo
Nazar değmesin
.
.
Keşke bende uyusam
Emzirmeye devamAyyy ne güzel tüm anneler uyuyoooo
Nazar değmesin
.
.
Keşke bende uyusam
Tam 1 saat olmus bir de öncesi var, ancak uyuduKim demiş uyuyoruz
Bizimkinin de gaz sancısı başlama saati bu saatler artık.oglene kadar mücadele şuan memede koparacak gibi cekistiriyor gaz geldikçe hirslaniyor bağırıyor benim nöbet başladı sayılır şurada uyuduğum 3 saat oda iki kez emzirdimTam 1 saat olmus bir de öncesi var, ancak uyudu
Başlıcam gazına
Bakalim.bizi nasil bi süreç bekliyor ,doktor gerekeni soyler galibabirde ne zaman iyileşti tam olarak
Cok uzun emmeside iyi degil sicakta dedigin gibi ama 10 dk da neki az emiyo işte
Kiloda önce ben tartiliyorum sonra ogkani kucagima alip tekrar tartiliyorum
700 gram almis olarak hesapliyorum ne kadar dogru cıkar bilmiyom
Bazen bana da oluyor normal canimİki göğüsümden çıkan süt bu yaaaŞaka gibiiii
Benim bildiğim yok ben onada başvurmadim daha 600 tl benimde 3.diye.İşte alamıyorum doğru emekli sandığı benim.fbtl sen baska bir şeye başvurdum mu? Bende edevlette doğum parası görünüyor 400 TL. Bizim alacağımız başka bir şey var mı
Öyle Düşünme olumlu düşün. Emmedigi göğsünü düzenli sağ. Ben gece 23 gibi yıkadım 24e doğru uyudu. Gece 2 kere biberonla süt verdim hiç uyanmadan 5.30 a kadar uyudu. O vakitte sonra yanıma aldim . Yatarak emdi. Ama göğüsler sabah baya dolu bosaltamiyor. Şimdi sagiyorum. Ben her gün 1 tane buzluğa birde gece içmesi için dolaba koyuyorum.Vallaaa hala uyuyo 4den beri şuan 4.emzirdim arada mama verdim yeri uyuyo sanırım sabahlatıcsk beniama böyle uyucaksaaa ben cidden hep yıkarım
Heee bilmiyodum valla bayadır sağmıyorum sadece emziriyodum. Acıkcası artık emziriyosam 3 saat sonra mama veriyorum 1 mama 1 emzirme şeklindeeee
Ooo daha 1 keremi emzirdin, ben bu saate kadar 2 kere emzirp 2 kere mama verdimuysnıyo veriyorum uyuyo geri şuanda uyudu ama gece bencede uyancak gibi gündüz uyurken uyumayı denedim ama yok gece uykusu gibi olmuyo
Ayyy hadi inşallah
Bende dediğin gibi ağzında süt görüyorum yada ucunu sıktığımda sütün geldiğinide görüyorummm şuan sadece tek göğüsümü emzirebiliyorum sağı kabul etmiyo arada canı isterseArtık onuda sağop vericem mecbur oda böyle az geliyo onun çektği gibi olmuyo ..
benim annemin ilk günler çok gelirmiş ama sonradan 40. Gününde sütü kendiliğinden gidermiş. Acaba onamı benzedim , benimde ilk 3 gün mastit gibi oldum çok geldi yıkandı süt kanallarım. Ozman 200 cc çıkarıyodum ozman çocukda az içiyodu dolaba yedekliyodum hatta, şimdi bi azaldı , bebekde çok içmeye başladı. Kenara atmayı bırak, yetmiyo mama veriyorum. İnşallah annem gibi olmam
Çok normal. bazen 30 çıkıyor ikisinden.İki göğüsümden çıkan süt bu yaaaŞaka gibiiii
Her sağımdan önce 1 bardak su, her sağımdan sonra 1 bardak su.Hadi yaaaa moralim bozulmuştu benimde
Aaaa boşalmasımı gerekiyo. Solu boşalttım kalmadı şimdi sağı yapıyorum ozman öyle diyosan bende öyle yapıyım hemen doluyomu, boşalttıkdan sonra bişi yiyio içiyomusum olsun dolsun diye
Peki sadece anne sütüyle tosun olan bebelere ne demelıHer sağımdan önce 1 bardak su, her sağımdan sonra 1 bardak su.
Çalışma mekanizması şu: meme boşalınca beyne sinyal yolluyo ben boşum yavrumun süre ihtiyacı var anlaminda. Beyin hormonlara bir emir çakıyor 'çalışın bebek süt bekliyor' diye. Süt yapımı uyarılıyor. Ama meme boşalmazsa giden mesaj şu, bebek emmiyor fazla süte ihtiyaç yok. Süt yeterli. O yüzden vücut gereksiz enerji harcamamak için süt yapma işine girmiyor.
Hiçbir şey yapmadığı halde sütleri şakır şakır gelenleri sorarsanonlar da şanslı anneler, genetik
Ben birkaç kere çıktım. Dönüşü biraz kötü oluyor gibiKızlar ben evde çok sıkıldımNe zaman gezmelere başladınız siz ya da başladınız mı? Akşam çocukları eşimle parka gönderdim sende gel diyorlar üzülüyorum. Lohusa gece dışarı çıkmaz derler en azından 20 gün gündüz de gezme derler burada.
Maşallah de kıçını kaşı dilini ısırİlk defa aralıksız 4saat uyuduk
Allahımm gece uykusu ne güzel şeymiş unutmuşuz
Bu benim eltim dana gibi oluyor bebekleri emerken sağmaktan falan da haberi yok hayatında pompa ile süt sağıldığını köydeki ineklerde görmüştürHer sağımdan önce 1 bardak su, her sağımdan sonra 1 bardak su.
Çalışma mekanizması şu: meme boşalınca beyne sinyal yolluyo ben boşum yavrumun süre ihtiyacı var anlaminda. Beyin hormonlara bir emir çakıyor 'çalışın bebek süt bekliyor' diye. Süt yapımı uyarılıyor. Ama meme boşalmazsa giden mesaj şu, bebek emmiyor fazla süte ihtiyaç yok. Süt yeterli. O yüzden vücut gereksiz enerji harcamamak için süt yapma işine girmiyor.
Hiçbir şey yapmadığı halde sütleri şakır şakır gelenleri sorarsanonlar da şanslı anneler, genetik
Kaşınmasam mıBen birkaç kere çıktım. Dönüşü biraz kötü oluyor gibi
Dün çok fena oldum mesela aksam serininde çıktığım halde
Eve geliyorum sanki elim ayağım tutmuyor, bir uyku hali, tansiyon düşmüş gibi bir his
Ölçüyorum düşmemiş aslında
Ama çok yoruyor dışarı çıkmak
İşte o zaman komşu teyzelerin sen kırklı kadınsın dışarıda ne işin var demelerine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?