- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #79.981
Sütün gelene kadar mama takviyesi yap yoksa sarılık olur bnmki öyle oldu sütüm gelmedi başta. 30 ml yap ne kadarını alırsa ona göre ayarlarsnCanım daha dün doğum yaptım sütüm inmedi tam o yüzden sordum
Bende uyandıramıyorum sarılık için uyandırmam lazım ama olmuyor uyanmıyorBenim bebeğim hep böyle. Sarılık için uyandırmam lazım ama uyanmıyor. 3-4 saatte zor uyanıyor. Bıraksam 6 saat de uyur.
Bize doktorumuz bebeğin kilosuna göre hesapladı bir öğünde 60cc alması lazım toplam diye ona göre ilerliyoruzKızlar siz ilk günlerde ek mama ne kadar veriyordunuz
Bende uyandıramıyorum sarılık için uyandırmam lazım ama olmuyor uyanmıyor
Benimde aynısı. Mesela emiyor bakınıyor alt değişme ee uyumuyor ne yapsam kucakta olmuyor her anda. Sürekli bu kısır döngü halinde 5 6 saat geçiyor bazen. Bazende bir uyuyor zor uyanıyor emmeye. Daha düzenleri yok ondan diyorum. 2 ay civarı belli olur uyku saatleri daha kolay olur umarım.Kızlar sizin bebekleriniz hep uyuyor mu ? uyudu diyelim sonra uyumadı. Ne yapıyorsunuz. Avuturken zorlanıyorum Ben. Bu çocuk ya çok uyuyor ya az uyuyor .şimdi iyi uyudu mesela .uyanınca uyumayabilir.
Aaahic beklemedim attım kendimi sokağaKızlar ben evde çok sıkıldımNe zaman gezmelere başladınız siz ya da başladınız mı? Akşam çocukları eşimle parka gönderdim sende gel diyorlar üzülüyorum. Lohusa gece dışarı çıkmaz derler en azından 20 gün gündüz de gezme derler burada.
3/5 gün daha bekle bence :)Kaşınmasam mı
Canım uyandiramiyorsan biberonla uyanmadan ver. bizde uyanmıyor diye bıraktık gözüne kadar sarardı. Sonra biberonla süt ya da mama verip takip ederek toparladık.Bende uyandıramıyorum sarılık için uyandırmam lazım ama olmuyor uyanmıyor
Aynı durumdayım. Bir de gaz ekleniyor. Avutmak içim full kucak, çok ağlayınca memeye alıyorum emmese bile ağzında sakinliyor. Zor ama şu uyku olayıKızlar sizin bebekleriniz hep uyuyor mu ? uyudu diyelim sonra uyumadı. Ne yapıyorsunuz. Avuturken zorlanıyorum Ben. Bu çocuk ya çok uyuyor ya az uyuyor .şimdi iyi uyudu mesela .uyanınca uyumayabilir.
Sallanan beşikKızlar sizin bebekleriniz hep uyuyor mu ? uyudu diyelim sonra uyumadı. Ne yapıyorsunuz. Avuturken zorlanıyorum Ben. Bu çocuk ya çok uyuyor ya az uyuyor .şimdi iyi uyudu mesela .uyanınca uyumayabilir.
Bence çıkılabilir, evde daha çok bunalıyor insan. Ya da ben öyleyimKızlar ben evde çok sıkıldımNe zaman gezmelere başladınız siz ya da başladınız mı? Akşam çocukları eşimle parka gönderdim sende gel diyorlar üzülüyorum. Lohusa gece dışarı çıkmaz derler en azından 20 gün gündüz de gezme derler burada.
Olmaz hatta iyi bile olur. Ne kadar erken o kadar iyi. Bende 2 hafta içinde yaptıracağım. İkisinde de hemen oldu çok kolay oldu.Kizlar belediyemiz sunnet etkinligi başlatmış onumuzdeki hafta icin bosluk varmis suan 28 gunluguz yaptirsam bir sorun olurmu
Uyumayinca sürekli emmek ya da memede durmak istiyor. Başka hiç bir türlü avunmiyorKızlar sizin bebekleriniz hep uyuyor mu ? uyudu diyelim sonra uyumadı. Ne yapıyorsunuz. Avuturken zorlanıyorum Ben. Bu çocuk ya çok uyuyor ya az uyuyor .şimdi iyi uyudu mesela .uyanınca uyumayabilir.
Aaahic beklemedim attım kendimi sokağaat bebeği arabaya çık
3/5 gün daha bekle bence :)
Bence çıkılabilir, evde daha çok bunalıyor insan. Ya da ben öyleyim
Benim yapıştırma dikiş alınma olmadıKızlar hepinizin eriyen dikiş miydi ya bi ben mi maruz kalıcam bu dikiş aldırma olayınaAldırdıysanız kaçıncı gün gittiniz benim yarın 9.gün olcak. İnşallah sorun yoktur ben asla bakamıyorum bandaj var zaten hemşire açınca aboww iltihap olmuş şişmiş vs dicek diye korkuyorum valla
Bir de kıl tüy olayı var bandajın altına yapabileceğim bişey yok zaten görünen yerleri hallederim
Korse kullananlar kaçıncı gün başladınız ben dikiş alınmadan kullanmak istemedim bende çıtçıtlı body ve yüksel bel kilot modellerinde korse var ama onlar olur mu lohusalık dönemi için özellikle bir korse lazım mı bilemedim diğerlerinde kullanmadım çok sıcak basıyordu ama bunda daha iyi gibiyim kullanırım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?