Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende uyandıramıyorum sarılık için uyandırmam lazım ama olmuyor uyanmıyor
E c e canlar Surrender taktiği ıslak mendili yüzüne boynuma sürün, altını açın, hava sıcak ellerinizi ıslatın bacaklarına koyun, poposunu yıkayın. Gözler kapalı olsa bile emebiliyorlar şapsikler. Hepsi geçecek ama biraz sabır. Ve kimseyi dinlemeyin her bebek aynı değil maalesef. Herşey yoluna giriyor ama biraz zaman alıyor. Hergun farklı atraksiyon

Kızlar sizin bebekleriniz hep uyuyor mu ? uyudu diyelim sonra uyumadı. Ne yapıyorsunuz. Avuturken zorlanıyorum Ben. Bu çocuk ya çok uyuyor ya az uyuyor .şimdi iyi uyudu mesela .uyanınca uyumayabilir.

Kızlar sizin bebekleriniz hep uyuyor mu ? uyudu diyelim sonra uyumadı. Ne yapıyorsunuz. Avuturken zorlanıyorum Ben. Bu çocuk ya çok uyuyor ya az uyuyor .şimdi iyi uyudu mesela .uyanınca uyumayabilir.
Benimde aynısı. Mesela emiyor bakınıyor alt değişme ee uyumuyor ne yapsam kucakta olmuyor her anda. Sürekli bu kısır döngü halinde 5 6 saat geçiyor bazen. Bazende bir uyuyor zor uyanıyor emmeye. Daha düzenleri yok ondan diyorum. 2 ay civarı belli olur uyku saatleri daha kolay olur umarım.

Kizlar belediyemiz sunnet etkinligi başlatmış onumuzdeki hafta icin bosluk varmis suan 28 gunluguz yaptirsam bir sorun olurmu

Aaahic beklemedim attım kendimi sokağa at bebeği arabaya çık

Aynı durumdayım. Bir de gaz ekleniyor. Avutmak içim full kucak, çok ağlayınca memeye alıyorum emmese bile ağzında sakinliyor. Zor ama şu uyku olayı

Sallanan beşik
Fön sesi veya piş pişşşş veya beşiğin kendi müziği. Sonunda da tekrar uyuyor zaten

Gözleri acik oluyor ama eninde sonunda uyuyor mecburen

Bence çıkılabilir, evde daha çok bunalıyor insan. Ya da ben öyleyim

Uyumayinca sürekli emmek ya da memede durmak istiyor. Başka hiç bir türlü avunmiyor
Dolayısı ile süresi kucağımda ve memede. Ya emiyor ya da emerken uyuyor ya da öyle memede duruyor. Uykusunun çoğu da memede. Misal şu an kucağımda memede uyuyor bırakırsam uyanır o sebeple boyle oturuyorum.

Aaahic beklemedim attım kendimi sokağa at bebeği arabaya çık

3/5 gün daha bekle bence :)

Bence çıkılabilir, evde daha çok bunalıyor insan. Ya da ben öyleyim

Daha dikişler alınmadı yarın alınacak işin kötüsü hala acıyor yarın o ip çıkarken acır diye çok korkuyorum
Yarın ayaklarımı da göstercem dr a sol ayak aldı başını gidiyor aşırı şiş belki bir iğnesi ilacı vardır.
Bebişin göbeği de düşmek bilmedi diğerleri 1 haftalıkken düşmüştü bunun hiç niyeti yok gibi.
Dikişlerim biraz toparlansın ayaklarım düzelsin bebeğin göbeği derken 20 günlük olcaz zaten bu gidişle
Sonra beni kimse tutamaz Allahın izniyle

Kızlar hepinizin eriyen dikiş miydi ya bi ben mi maruz kalıcam bu dikiş aldırma olayına Aldırdıysanız kaçıncı gün gittiniz benim yarın 9.gün olcak. İnşallah sorun yoktur ben asla bakamıyorum bandaj var zaten hemşire açınca aboww iltihap olmuş şişmiş vs dicek diye korkuyorum valla
Bir de kıl tüy olayı var bandajın altına yapabileceğim bişey yok zaten görünen yerleri hallederim

Korse kullananlar kaçıncı gün başladınız ben dikiş alınmadan kullanmak istemedim bende çıtçıtlı body ve yüksel bel kilot modellerinde korse var ama onlar olur mu lohusalık dönemi için özellikle bir korse lazım mı bilemedim diğerlerinde kullanmadım çok sıcak basıyordu ama bunda daha iyi gibiyim kullanırım diyorum.

Benim yapıştırma dikiş alınma olmadı
Ama dediğin gibi temizlik olarak görüneni hallettim mecburen zaten doğumdan 4 gün sonra gitmiştim
Ben toparlayıcı tarzda korse kullanmayı düşünüyodum doktora korse kullanabilir miyim dediğimde 2 hafta sonra önden cırtlanan korselerden kullanabilirsin dedi
Ben dün aldım ama büyük geldi bugun değişeceğim
Sarmıştım ama dikiş yerime ağrı yaptı, en iyisi korse sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…