- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.001
Bizimde hiç çıkmıyor gazimiz , emzirdikten sonra bı 5-10 dk deniyorum olmazsa yatırıyorum . Zaten gaz 15 günden sonra kendini gosteriyormusKızlar bebekten gaz çıkarmak zorunlu mu?
Mesela demin emzirdim, yarım saat uğraştım, çıkmadı, sonra da hiç kusmadan misler gibi uyudu.
Yani böyle durumlar da normal mi?
Yenidogum itibariyle kullanılabilir yaziyor ama bel için sanki 1aylik olduktan sonra kullanacağım ben . İçim öyle rahat edecekYa bizimki baya dik duruyor artık sürekli kıpır kıpır birde eli ayağı hiç durmuyor koysam durur sankiama zararlı mıdır şimdiden bilemedim internettede hiç bir şey yazmıyor
Biz bugün 7 günlük olduk ,doktor kontrolü sonrası Koçtaş ve ebebek turu yapıp kahve içtik . Hala uyanmadı güzel geçiyorKızlar ben evde çok sıkıldımNe zaman gezmelere başladınız siz ya da başladınız mı? Akşam çocukları eşimle parka gönderdim sende gel diyorlar üzülüyorum. Lohusa gece dışarı çıkmaz derler en azından 20 gün gündüz de gezme derler burada.
Biz şimdi kontrolden çıktık , şükür artık yükselmez dedi doktor . Evet hala kolay kolay uyanmiyor bizimki ama bu sarılığın direk belirtisi değil dedi doktor . Bu arada hangi doktor tercih ettiniz. Biz Mavişehirde Bertan Karaboğaya başladık ,şuan için memnunuz telefon ve mesajlara 5 dk içinde dönüş yapıyor enerjisi de iyi geldiBende uyandıramıyorum sarılık için uyandırmam lazım ama olmuyor uyanmıyor
Kimseyle görüşmeyerekKizlar bu yorumlar beni sinir ediyor ‘’sütün yetmiyor, sütün kalitesiz, bebek çok zayıf’’ çocuk her verdiğimde emiyor diye sütüm yetmiyor oldu valla moralim bozuldu artık yetmediğine zorla ikna edildim. SiZede böyle yorumlar geliyor mu, nasıl başa çıkıyorsunuz
Maşallahh allahıım hep böyle devam etsiinMaşallah de kıçını kaşı dilini ısır
Biraz yatırayım dedim ama tam rahat edemedi sanki bizimkide. En iyisi beklemekYenidogum itibariyle kullanılabilir yaziyor ama bel için sanki 1aylik olduktan sonra kullanacağım ben . İçim öyle rahat edecek
Az bişey çıkarıyorsa normal ama fışkırır gibi hepsini çıkarıyorsa normal değil.Kızlar merhaba bizim bebek günde 10 kez kusuyor normal mi aynı dirumda olan var mi?
Biz gelen gidenden kovid kaptık birde. Karantinamız yeni bitti. Valla millet çok fena sinirimin bozulduğunu fark ediyor hala yorumlara devam. Siz iyi yapmışsınız ben cevap verme konusunda kötüyümKimseyle görüşmeyerekbu tarz yorumlar yapabilecek insanlarla hiç aynı ortamda kalmamaya özen gösteriyorum.kv dem de dahil 1 söyledi 2 söyledi üçüncüsünde cevap verdim bende, şimdi yaklasmiyoruz birbirimize iyiyiz
Bende aldim randevuyu 4 agustosta yapilcak 3 agustosta asisi vardi onuda ertelettim 16 agustosa asi yapilmiyomus 10 gunOlmaz hatta iyi bile olur. Ne kadar erken o kadar iyi. Bende 2 hafta içinde yaptıracağım. İkisinde de hemen oldu çok kolay oldu.
Canım bende yapistirmaydi dikiş alınmadı. Bandaj ilk gün çıktı. Ama bende senin gibi bakamadım bir süre sonra şişti. İltihap gibi sandım ama iltihap değilmis. Şu aktı 1 hafta her gün pansumana gittim 2 kere ve bandaj yaptılar sürekli alttaii kıl tüyler alınamadı tabi bandaj ceklirken yolunmalari çabası. Ama bu durumda onlari alabilmek mümkün değil. Böyle şeyleri düşünme en iyisi. Korseyi ilk günden kullanabilirsin dedi doktorum. Ben şişlik olunca korktum kullanmadım. Geçen taktım oturunca balenleri battti yerleşim bunaldım bir daha takmadım.Kızlar hepinizin eriyen dikiş miydi ya bi ben mi maruz kalıcam bu dikiş aldırma olayınaAldırdıysanız kaçıncı gün gittiniz benim yarın 9.gün olcak. İnşallah sorun yoktur ben asla bakamıyorum bandaj var zaten hemşire açınca aboww iltihap olmuş şişmiş vs dicek diye korkuyorum valla
Bir de kıl tüy olayı var bandajın altına yapabileceğim bişey yok zaten görünen yerleri hallederim
Korse kullananlar kaçıncı gün başladınız ben dikiş alınmadan kullanmak istemedim bende çıtçıtlı body ve yüksel bel kilot modellerinde korse var ama onlar olur mu lohusalık dönemi için özellikle bir korse lazım mı bilemedim diğerlerinde kullanmadım çok sıcak basıyordu ama bunda daha iyi gibiyim kullanırım diyorum.
Ya cevap verip susturman lazım yada görüşme kimseyle.insan gercekden çok etkileniyor benim sütüm geri gitmişti çok azalmisti stresten ağlamaktan kendime bakamamaktan.hic kendini o moda sokma evladını düşün.baktim olmuyor söyledim icimdekileri daha yorum yapamadı.kirildi belki ama yapacak bişey yok evladınin sütünden kıymetli değil annemde olsa söyleyen onada söylerdim.bizim mevzu sarılık mevzusuydu beni çok gerdi sürekli aman sarılık olmasın aman şöyle olmasın aman dikkat et aman boyle.esim sarılık olup yatmış 1 gün habire onu anlatip beni gerdi.doktor iyi daha yükselmez dediği halde beni daha çok bunaltti çok kotu çok zor bişey diye en sonunda söyledim bende beni geriyorsun yok yere ben elimden geleni yapıyorum zaten ne yapabilirim ki diye.ben herşeyi ters anliyormusum neyi düz ki neyini düz anlicamBiz gelen gidenden kovid kaptık birde. Karantinamız yeni bitti. Valla millet çok fena sinirimin bozulduğunu fark ediyor hala yorumlara devam. Siz iyi yapmışsınız ben cevap verme konusunda kötüyüm
Canım kimseyi kabul etme bu durumda eve. Kimseye de kulak asma lütfen. Olumlu düşünBiz gelen gidenden kovid kaptık birde. Karantinamız yeni bitti. Valla millet çok fena sinirimin bozulduğunu fark ediyor hala yorumlara devam. Siz iyi yapmışsınız ben cevap verme konusunda kötüyüm
Ben mamada veriyorum ancak oluyor bu kadar diyorumKızlar bu yorumlar beni sinir ediyor ‘’sütün yetmiyor, sütün kalitesiz, bebek çok zayıf’’ çocuk her verdiğimde emiyor diye sütüm yetmiyor oldu valla moralim bozuldu artık yetmediğine zorla ikna edildim. SiZede böyle yorumlar geliyor mu, nasıl başa çıkıyorsunuz
MaşallahÖyle Düşünme olumlu düşün. Emmedigi göğsünü düzenli sağ. Ben gece 23 gibi yıkadım 24e doğru uyudu. Gece 2 kere biberonla süt verdim hiç uyanmadan 5.30 a kadar uyudu. O vakitte sonra yanıma aldim . Yatarak emdi. Ama göğüsler sabah baya dolu bosaltamiyor. Şimdi sagiyorum. Ben her gün 1 tane buzluğa birde gece içmesi için dolaba koyuyorum.
Şaşır şaır yüzüne süt fırkırtmalo bi sütümüz olamadıHer sağımdan önce 1 bardak su, her sağımdan sonra 1 bardak su.
Çalışma mekanizması şu: meme boşalınca beyne sinyal yolluyo ben boşum yavrumun süre ihtiyacı var anlaminda. Beyin hormonlara bir emir çakıyor 'çalışın bebek süt bekliyor' diye. Süt yapımı uyarılıyor. Ama meme boşalmazsa giden mesaj şu, bebek emmiyor fazla süte ihtiyaç yok. Süt yeterli. O yüzden vücut gereksiz enerji harcamamak için süt yapma işine girmiyor.
Hiçbir şey yapmadığı halde sütleri şakır şakır gelenleri sorarsanonlar da şanslı anneler, genetik
Ooo süper ysptır gitsin vallaKizlar belediyemiz sunnet etkinligi başlatmış onumuzdeki hafta icin bosluk varmis suan 28 gunluguz yaptirsam bir sorun olurmu
Benim estetik dikiş yapıştırma olduğu için dikiş alma fln olmadı, ucunda bitane dikiş vardı ip oda düştü gitti şuan iz yok gibi benim hattaKızlar hepinizin eriyen dikiş miydi ya bi ben mi maruz kalıcam bu dikiş aldırma olayınaAldırdıysanız kaçıncı gün gittiniz benim yarın 9.gün olcak. İnşallah sorun yoktur ben asla bakamıyorum bandaj var zaten hemşire açınca aboww iltihap olmuş şişmiş vs dicek diye korkuyorum valla
Bir de kıl tüy olayı var bandajın altına yapabileceğim bişey yok zaten görünen yerleri hallederim
Korse kullananlar kaçıncı gün başladınız ben dikiş alınmadan kullanmak istemedim bende çıtçıtlı body ve yüksel bel kilot modellerinde korse var ama onlar olur mu lohusalık dönemi için özellikle bir korse lazım mı bilemedim diğerlerinde kullanmadım çok sıcak basıyordu ama bunda daha iyi gibiyim kullanırım diyorum.
1tanesi fıskırmalı oluyor gerisi agzina surlt birikmis de cikarmis gibiAz bişey çıkarıyorsa normal ama fışkırır gibi hepsini çıkarıyorsa normal değil.
Ben korse kullanmıyorum 40 çıkmadan takmayı düşünmedim Dr takabilirsin dedi şu an göbeğim toparlanıyor zaten sonra takıcamKızlar hepinizin eriyen dikiş miydi ya bi ben mi maruz kalıcam bu dikiş aldırma olayınaAldırdıysanız kaçıncı gün gittiniz benim yarın 9.gün olcak. İnşallah sorun yoktur ben asla bakamıyorum bandaj var zaten hemşire açınca aboww iltihap olmuş şişmiş vs dicek diye korkuyorum valla
Aynen bende her sorana mama veriyorum yetmiyor diyorumBen mamada veriyorum ancak oluyor bu kadar diyorumaslında vermiyorum mama
Oh ne fresh olmuştur şimdi darısı başımaBugün insanlık için küçük kendim için büyük bir adım attım ve kuaföre gittimsaçımı kestirip kaşımı aldırdım. Sanırım yavaş yavaş insanlığa dönüş yapıyorum
Reflü yatağın var mı ona yatır veya kafa kısmını çok az yükselt eğimli bir yatak olsun ağzında birikeni veya fazla geleni çıkarabiliyorlar ama tümünü çıkarması reflü olabilir doktoruna da sorarsın1tanesi fıskırmalı oluyor gerisi agzina surlt birikmis de cikarmis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?