Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bebekten gaz çıkarmak zorunlu mu?
Mesela demin emzirdim, yarım saat uğraştım, çıkmadı, sonra da hiç kusmadan misler gibi uyudu.
Yani böyle durumlar da normal mi?
Bizimde hiç çıkmıyor gazimiz , emzirdikten sonra bı 5-10 dk deniyorum olmazsa yatırıyorum . Zaten gaz 15 günden sonra kendini gosteriyormus
Ya bizimki baya dik duruyor artık sürekli kıpır kıpır birde eli ayağı hiç durmuyor koysam durur sanki ama zararlı mıdır şimdiden bilemedim internettede hiç bir şey yazmıyor
Yenidogum itibariyle kullanılabilir yaziyor ama bel için sanki 1aylik olduktan sonra kullanacağım ben . İçim öyle rahat edecek
Biz bugün 7 günlük olduk ,doktor kontrolü sonrası Koçtaş ve ebebek turu yapıp kahve içtik . Hala uyanmadı güzel geçiyor,evde oturdukca bunalım yuklenecekti yoksa. Benimde yarın pansumanim çıkacak bakalım
Bende uyandıramıyorum sarılık için uyandırmam lazım ama olmuyor uyanmıyor
Biz şimdi kontrolden çıktık , şükür artık yükselmez dedi doktor . Evet hala kolay kolay uyanmiyor bizimki ama bu sarılığın direk belirtisi değil dedi doktor . Bu arada hangi doktor tercih ettiniz. Biz Mavişehirde Bertan Karaboğaya başladık ,şuan için memnunuz telefon ve mesajlara 5 dk içinde dönüş yapıyor enerjisi de iyi geldi

Bu arada doğumun 3.günü kayınpeder bana göbeğini sar da insin dedi
Kayınpeder doğru okudunuz kaynanama laf kalmıyor sayesinde emzir mama verme sütün var mı göbeğini sar bunları hep kayınpeder söylüyor bizde Kaynana aksine kızın dikişleri var, süt olmazsa mama verir artık mamalar çok iyi vs diye karşılık veriyor
İşin garibi bende hiç göbek kalmıyor doğumlarda hani hamile gibi kalır ya bende normal haline dönüyor neredeyse ama kilo aldığım için göbek yapmış oluyorum o duruyor öyle içeride 1 çocuk daha kalmış gibi göbek olsa ne dicek kim bilir

Kimseyle görüşmeyerek bu tarz yorumlar yapabilecek insanlarla hiç aynı ortamda kalmamaya özen gösteriyorum.kv dem de dahil 1 söyledi 2 söyledi üçüncüsünde cevap verdim bende, şimdi yaklasmiyoruz birbirimize iyiyiz

Biz gelen gidenden kovid kaptık birde. Karantinamız yeni bitti. Valla millet çok fena sinirimin bozulduğunu fark ediyor hala yorumlara devam. Siz iyi yapmışsınız ben cevap verme konusunda kötüyüm

Olmaz hatta iyi bile olur. Ne kadar erken o kadar iyi. Bende 2 hafta içinde yaptıracağım. İkisinde de hemen oldu çok kolay oldu.
Bende aldim randevuyu 4 agustosta yapilcak 3 agustosta asisi vardi onuda ertelettim 16 agustosa asi yapilmiyomus 10 gun

Canım bende yapistirmaydi dikiş alınmadı. Bandaj ilk gün çıktı. Ama bende senin gibi bakamadım bir süre sonra şişti. İltihap gibi sandım ama iltihap değilmis. Şu aktı 1 hafta her gün pansumana gittim 2 kere ve bandaj yaptılar sürekli alttaii kıl tüyler alınamadı tabi bandaj ceklirken yolunmalari çabası. Ama bu durumda onlari alabilmek mümkün değil. Böyle şeyleri düşünme en iyisi. Korseyi ilk günden kullanabilirsin dedi doktorum. Ben şişlik olunca korktum kullanmadım. Geçen taktım oturunca balenleri battti yerleşim bunaldım bir daha takmadım.

Biz gelen gidenden kovid kaptık birde. Karantinamız yeni bitti. Valla millet çok fena sinirimin bozulduğunu fark ediyor hala yorumlara devam. Siz iyi yapmışsınız ben cevap verme konusunda kötüyüm
Ya cevap verip susturman lazım yada görüşme kimseyle.insan gercekden çok etkileniyor benim sütüm geri gitmişti çok azalmisti stresten ağlamaktan kendime bakamamaktan.hic kendini o moda sokma evladını düşün.baktim olmuyor söyledim icimdekileri daha yorum yapamadı.kirildi belki ama yapacak bişey yok evladınin sütünden kıymetli değil annemde olsa söyleyen onada söylerdim.bizim mevzu sarılık mevzusuydu beni çok gerdi sürekli aman sarılık olmasın aman şöyle olmasın aman dikkat et aman boyle.esim sarılık olup yatmış 1 gün habire onu anlatip beni gerdi.doktor iyi daha yükselmez dediği halde beni daha çok bunaltti çok kotu çok zor bişey diye en sonunda söyledim bende beni geriyorsun yok yere ben elimden geleni yapıyorum zaten ne yapabilirim ki diye.ben herşeyi ters anliyormusum neyi düz ki neyini düz anlicam yaşayan insan daha iyi bilmesi lazım bu psikolojiyi ama işte

Canım kimseyi kabul etme bu durumda eve. Kimseye de kulak asma lütfen. Olumlu düşün sütüm çok bebeğine yariryor diye düşün kendini olumla lütfen. Öyle düşünürsen süt azalır.

Ben mamada veriyorum ancak oluyor bu kadar diyorum aslında vermiyorum mama

Maşallah sağdıklarından kaç cc içiyo mesela bebiş..
dediğin gibi emmediği memeği boşatana kadar sağıcam diğerniddeeee hep emziriyim çekene kadar ağzını. Sonra onuda sağıyım. 2 saatte böyle dolarmı tekrarrr yaparsammm. Acıkıyo hepp tekrar 120 cc içiyo herseferinde
Şaşır şaır yüzüne süt fırkırtmalo bi sütümüz olamadı valla şuan dolmuşş bayaaa dün akiam boşalrtmıştım bebeğe onları verdim, şimdi şişmişler hissediyorum , ben hiç boşaltmıyodum cidden insan bilmeğinceeee yarıda bırakıyodum bundan sonra dediğini yapıyım Çok sağol valla
Kizlar belediyemiz sunnet etkinligi başlatmış onumuzdeki hafta icin bosluk varmis suan 28 gunluguz yaptirsam bir sorun olurmu
Ooo süper ysptır gitsin vallaBende 40ndan sonra yaptırıcam inşallah hemen iğleşir
Benim estetik dikiş yapıştırma olduğu için dikiş alma fln olmadı, ucunda bitane dikiş vardı ip oda düştü gitti şuan iz yok gibi benim hatta

Ben korse kullanmıyorum 40 çıkmadan takmayı düşünmedim Dr takabilirsin dedi şu an göbeğim toparlanıyor zaten sonra takıcam

1tanesi fıskırmalı oluyor gerisi agzina surlt birikmis de cikarmis gibi
Reflü yatağın var mı ona yatır veya kafa kısmını çok az yükselt eğimli bir yatak olsun ağzında birikeni veya fazla geleni çıkarabiliyorlar ama tümünü çıkarması reflü olabilir doktoruna da sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…