Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım ben biberonu gece veriyorum gece de ancak 80-90 civarı içiyor. Ama sagmada daha fazla çıkarıyorum. Boşaltman lazım muhakkak yoksa dolmaz. Bak misal demin emdi uyudu şimdi sagdim fazla çıkmadı ama boşalmış oldu. 60 çıktı aynı senin ki gibi. Ama mesela Sabah az emmisti. Çok doluydu çocuk zor emiyordu. Sagdim 170 çıktı o zaman. Günün saati ve çocuğun emdigi miktara göre değişir. Şimdi o uyanana kadar duş alırım. Suyumu bol bol içerim dolar tekrar.

Bende miktara takılmıyorum. Önemli olan boşaltmak.

Birsey diyeceğim ben o kadar kıyafet aldım yine almam gerekiyor yetmiyor bende mi bir sorun var anlamadım.
Canım doğduğundan beri 4 kere daha toplu alışveriş yaptım.yanlis hatırlamıyorsam 5 de olabilir. Yetmiyor ya büyük geldi aldıklarım ya küçük ya da sürekli yikadigim için değiştiriyorum yetmiyor.

Kızlar bu bebek memede uyuyor hemen yaa ara ara çekiyor memeyi ama etkisi olur mu? Birde mamayı biberonla mı veriyorsunuz siz ? Memeye damlata damlata yapayım dedim şırıngayla ama bilmiyorum böyle de mantıklı mı?

Benimde öyle alırken çok gibiydi ama şimdi yetmiyor 2 kere gittim alışverişe bende. Yalnız olmamak güzel

Kızlar bu bebek memede uyuyor hemen yaa ara ara çekiyor memeyi ama etkisi olur mu? Birde mamayı biberonla mı veriyorsunuz siz ? Memeye damlata damlata yapayım dedim şırıngayla ama bilmiyorum böyle de mantıklı mı?
Canım katater kullanabilirsin biberon vermek istemiyorsan. Memenin yanına tuttur ordan aksın.

Benimde öyle alırken çok gibiydi ama şimdi yetmiyor 2 kere gittim alışverişe bende. Yalnız olmamak güzel
Daha dün bebeği de alıp gittim 3 tulum 1 de alt üst takım aldım. Öncesinde internetten 3 ya da 4 kere daha body ve tulum aldım. İç bodyler yetmiyor. Dışarı kıyafetleri büyük geldi. Yanlız değilsin daha da alırım bu gidişle ama zaten en baştan demiştim ben havanın durumu ve beyin boy kilosuna göre yine alınır diye

Daha 2 günlük ve 60 çok fazla. Hiç süt olmasa bilr senden icer birseyler. 30 hazırla kaşıkla ve siringayla ver ama emzir sürekli. Süt emdikce gelir zaten.
Yok 60 vermiyorum zaten 30 hazırlıyorum onunda hepsini bitiremiyor. Ama işte önce emzirirken sonra biberonla mı versem, damla damla memeye mi damlatsam bu şekilde göğsümü uyarsa ya da önce emzirirken en son direk şırıngayla ağzına mı versem

Bence emzirirken yandan şırınga mantikli göğsünden geldiğini düşünür. Biberonla akış aynı bir anda doyar seni emmez. Ya da bolca memede tutup en son şırınga olabilir yardım edecek kimse yoksa. Ben ilk günler öyle yapmıştım yardım eden olmayınca.

Canım yoruluyo. Ara ara çekmesi normal.
Daha minnacık mide nolcak hemen doyar o.
Sen bol bol su iç dinlen...
Mamayı biberonla veriyorum bende.
Kaşık ve şırınga zor

Hemen büyüyecekler zannettiğim için yenidoğan pek almamıştım bikaç hediye geldi annem de getirdi bir iki eşimi gönderdim 6 tane çıtçıtlı body aldırdım hemen benim aldıklarım dışında şimdilik Bi takım da belediyenin gönderdiği çantadan çıktı bunlarla idare ediyoruz şu an yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…