- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.021
O kadar çok meraklı ki herkes sütüme en iyi çözümAynen bende her sorana mama veriyorum yetmiyor diyorumama vermiyorum.
Canım ben biberonu gece veriyorum gece de ancak 80-90 civarı içiyor. Ama sagmada daha fazla çıkarıyorum. Boşaltman lazım muhakkak yoksa dolmaz. Bak misal demin emdi uyudu şimdi sagdim fazla çıkmadı ama boşalmış oldu. 60 çıktı aynı senin ki gibi. Ama mesela Sabah az emmisti. Çok doluydu çocuk zor emiyordu. Sagdim 170 çıktı o zaman. Günün saati ve çocuğun emdigi miktara göre değişir. Şimdi o uyanana kadar duş alırım. Suyumu bol bol içerim dolar tekrar.Maşallahsağdıklarından kaç cc içiyo mesela bebiş..
dediğin gibi emmediği memeği boşatana kadar sağıcam diğerniddeeee hep emziriyim çekene kadar ağzını. Sonra onuda sağıyım. 2 saatte böyle dolarmı tekrarrr yaparsammm. Acıkıyo hepp tekrar 120 cc içiyo herseferinde
Şaşır şaır yüzüne süt fırkırtmalo bi sütümüz olamadıvalla şuan dolmuşş bayaaa dün akiam boşalrtmıştım bebeğe onları verdim, şimdi şişmişler hissediyorum , ben hiç boşaltmıyodum cidden insan bilmeğinceeee yarıda bırakıyodum bundan sonra dediğini yapıyım Çok sağol valla
Ooo süper ysptır gitsin vallaBende 40ndan sonra yaptırıcam inşallah hemen iğleşir
Benim estetik dikiş yapıştırma olduğu için dikiş alma fln olmadı, ucunda bitane dikiş vardı ip oda düştü gitti şuan iz yok gibi benim hatta
Peki mamayı biberonla mı veriyorsunuzBize doktorumuz bebeğin kilosuna göre hesapladı bir öğünde 60cc alması lazım toplam diye ona göre ilerliyoruz
Bende miktara takılmıyorum. Önemli olan boşaltmak.Canım ben biberonu gece veriyorum gece de ancak 80-90 civarı içiyor. Ama sagmada daha fazla çıkarıyorum. Boşaltman lazım muhakkak yoksa dolmaz. Bak misal demin emdi uyudu şimdi sagdim fazla çıkmadı ama boşalmış oldu. 60 çıktı aynı senin ki gibi. Ama mesela Sabah az emmisti. Çok doluydu çocuk zor emiyordu. Sagdim 170 çıktı o zaman. Günün saati ve çocuğun emdigi miktara göre değişir. Şimdi o uyanana kadar duş alırım. Suyumu bol bol içerim dolar tekrar.
Canım doğduğundan beri 4 kere daha toplu alışveriş yaptım.yanlis hatırlamıyorsam 5 de olabilir. YetmiyorBirsey diyeceğim ben o kadar kıyafet aldım yine almam gerekiyor yetmiyorbende mi bir sorun var anlamadım.
Daha 2 günlük ve 60 çok fazla. Hiç süt olmasa bilr senden icer birseyler. 30 hazırla kaşıkla ve siringayla ver ama emzir sürekli. Süt emdikce gelir zaten.Peki mamayı biberonla mı veriyorsunuz
Benimde öyle alırken çok gibiydi ama şimdi yetmiyor 2 kere gittim alışverişe bende. Yalnız olmamak güzelCanım doğduğundan beri 4 kere daha toplu alışveriş yaptım.yanlis hatırlamıyorsam 5 de olabilir. Yetmiyorya büyük geldi aldıklarım ya küçük ya da sürekli yikadigim için değiştiriyorum yetmiyor.
Canım katater kullanabilirsin biberon vermek istemiyorsan. Memenin yanına tuttur ordan aksın.Kızlar bu bebek memede uyuyor hemen yaa ara ara çekiyor memeyi ama etkisi olur mu? Birde mamayı biberonla mı veriyorsunuz siz ? Memeye damlata damlata yapayım dedim şırıngayla ama bilmiyorum böyle de mantıklı mı?
Daha dün bebeği de alıp gittimBenimde öyle alırken çok gibiydi ama şimdi yetmiyor 2 kere gittim alışverişe bende. Yalnız olmamak güzel
Yok 60 vermiyorum zaten 30 hazırlıyorum onunda hepsini bitiremiyor. Ama işte önce emzirirken sonra biberonla mı versem, damla damla memeye mi damlatsam bu şekilde göğsümü uyarsa ya da önce emzirirken en son direk şırıngayla ağzına mı versemDaha 2 günlük ve 60 çok fazla. Hiç süt olmasa bilr senden icer birseyler. 30 hazırla kaşıkla ve siringayla ver ama emzir sürekli. Süt emdikce gelir zaten.
Teşekkür ederimmS Sedose
Genel Markalar Bıçakcılar Beslenme Feeding Kateteri Beslenme Sondası 10 Adet No 6 Açık Yeşil - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Bıçakcılar Beslenme Feeding Kateteri Beslenme Sondası 10 Adet No 6 Açık Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence emzirirken yandan şırınga mantikli göğsünden geldiğini düşünür. Biberonla akış aynı bir anda doyar seni emmez. Ya da bolca memede tutup en son şırınga olabilir yardım edecek kimse yoksa. Ben ilk günler öyle yapmıştım yardım eden olmayınca.Yok 60 vermiyorum zaten 30 hazırlıyorum onunda hepsini bitiremiyor. Ama işte önce emzirirken sonra biberonla mı versem, damla damla memeye mi damlatsam bu şekilde göğsümü uyarsa ya da önce emzirirken en son direk şırıngayla ağzına mı versem
Canım yoruluyo. Ara ara çekmesi normal.Kızlar bu bebek memede uyuyor hemen yaa ara ara çekiyor memeyi ama etkisi olur mu? Birde mamayı biberonla mı veriyorsunuz siz ? Memeye damlata damlata yapayım dedim şırıngayla ama bilmiyorum böyle de mantıklı mı?
Ben biberonla veriyorumKızlar bu bebek memede uyuyor hemen yaa ara ara çekiyor memeyi ama etkisi olur mu? Birde mamayı biberonla mı veriyorsunuz siz ? Memeye damlata damlata yapayım dedim şırıngayla ama bilmiyorum böyle de mantıklı mı?
Hemen büyüyecekler zannettiğim için yenidoğan pek almamıştım bikaç hediye geldi annem de getirdi bir iki eşimi gönderdim 6 tane çıtçıtlı body aldırdım hemen benim aldıklarım dışında şimdilik Bi takım da belediyenin gönderdiği çantadan çıktı bunlarla idare ediyoruz şu an yetiyorBenimde öyle alırken çok gibiydi ama şimdi yetmiyor 2 kere gittim alışverişe bende. Yalnız olmamak güzel
Valla öyle oldu, resmen yük kalktı omuzlarımdan sankiOh ne fresh olmuştur şimdi darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?