Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Teşekkür ederimm peki siz nasıl bekliyorsunuz mama meme ikilisiyle? Önce emzirip sonra mama mı
Canım ilk zamanlar geceleri mama verdim. Sonra baktım süt yetiyor mamayı çektim. Hep sütle devam ettim. Hatta sut gelmezken bile cocuk emdi emdi süt arttı. Eğer emiyorsa sut gelmese bile emzir.

Oooo iyi tamam dediklerinizi yapıcam inşallah artar benimde Bebişin mama yemesine gerek kalmazzz

Canım uyandiramiyorsan biberonla uyanmadan ver. bizde uyanmıyor diye bıraktık gözüne kadar sarardı. Sonra biberonla süt ya da mama verip takip ederek toparladık.
Bende biberonla veriyorum uyanmadan ama eşim sağdan soldan biberona alıştırmayın iyi değil laflarına kulak astığı için evde birbirimizi yiyoruz bu konuda
Tam karar vermiş değiliz ama egepolde ilknur hanıma gidiyoruz aslında tavrı açıklayıcılığı iyi bir doktor hemen geri dönüşte yapıyor bir kaç doktor tavsiyesi daha aldık duruma göre hareket edeceğiz
Peki mamayı biberonla mı veriyorsunuz
Eğer kaşığı reddederse biberonla veriyorum mecburen

Kızlar merhaba, hangi emziği kullanıyorsunuz ?
Ben tommee tippee emzik ile avent almak arasında kaldım.
Avent biberon kullanıyoruz bebeğim memeyi bırakmadı, tommee tippee emzik de avent biberon gibi meme şeklinde duruyor. Kararsız kaldım

Canım ilk zamanlar geceleri mama verdim. Sonra baktım süt yetiyor mamayı çektim. Hep sütle devam ettim. Hatta sut gelmezken bile cocuk emdi emdi süt arttı. Eğer emiyorsa sut gelmese bile emzir.
Öyle yapıyorum hep emzirmeye çalışıyorum ama ateşi 39 çıktı doktor mama ver açlıktan dedi. Verdim hemen şimdi düştü ama ara sıra 38 oluyo bilmiyorum çok endişeliyim

Kızlar geçende bir akrabamız vefat etti eşim cenazeye gitti gömülürken anlamış ki koronadan ölmüş kimseye bişey dememişler kimsede maske de yokmuş çok sinir oldum. Vakalar baya arttı. Bende facebook'tan misafir kabul edemeyeceğimi kibar bir dille paylaştım. Biri altına gülme işareti atmış. Bu insanlar dangalak mıdır nedir? Dalga geçilecek bir konu mu bu? Annem grip oldu o bile pek uğramıyor bize geçer diye maske ile geziyor yaklaşmıyor kimseye. Kimsenin hediyesini istemiyorum eve insan istemiyor diyen de vardır evet istemiyorum kimseye çay kahve yapacak halim de yok zaten.

Esimde alışacak korkusuyla gece verdiriyor sadece gündüz görmesin diyor bence alışacak çocuk alışır. Alışmayacak çocuk alismaz ne yaparsan yap. Bende her iki versiyonu da var. Oğlum ilk günden biberona alıştı süt gelmeyince hastanede hemşireler vermiş biberonla. Ama biberonun valfini çıkarmışlar hızlı akmış. Asla meme tutturamadim. Şimdi bu kızda ilk gün biberon verdik abentin yavaş akistan. Ama emzirmeyi denedim. Emdi emdi şimdi emmeye alışınca artık memeyi bırakmaz bence. Biberonda veriyorum memede tek almadığı emzik

Ben kauçuk frigg (bibs benzeri) ve oioi almıştım oioi yi tuttu ama bu ara pek istemiyor fırlatıyor gerçi bende her fırsatta ağzına kendi mememi soktuğum için emziğe gerek kalmıyor Bibs veya frigg tutsun isterdim çok güzel renkleri var oioi de seçenek yok

Evet onları da görüyorum çok güzeller seçenek çok olunca insan ne alacağından emin olamıyor.

Yaptircam ya persembeye randevu aldik bakalim lokman hekim hastanesi yapiyormus normalde ucreti 3000 tl aradim ama belediye ucretsiz yapiyor ustune birde sunnet kuyafeti hediye

Öyle yapıyorum hep emzirmeye çalışıyorum ama ateşi 39 çıktı doktor mama ver açlıktan dedi. Verdim hemen şimdi düştü ama ara sıra 38 oluyo bilmiyorum çok endişeliyim
Canım sütun yetmediğini düşünüyorsan mama ver tabi ama kontrol et süt yeter görünüyorsa 1.5 2 saatte emzirebiliyorsan sarilik artmaz

Bende aynı şeyleri söylüyorum alışacak çocuk alışır kaç gündür biberonla veriyorum ama beni de emiyor hiçte reddetmedi memeyi ama gelde laf anlat

Kızlar sizin bebekleriniz hep uyuyor mu ? uyudu diyelim sonra uyumadı. Ne yapıyorsunuz. Avuturken zorlanıyorum Ben. Bu çocuk ya çok uyuyor ya az uyuyor .şimdi iyi uyudu mesela .uyanınca uyumayabilir.

Ben karnı toksa, uykusu yoksa ve yattığı yerde bakınmaktan sıkılıp huysuzlanmaya başladıysa emzikle kucağımda avutuyorum. Meme sandığı için biraz duruyor.
Tabi bu da beni kitliyor. Başka şey yapamıyorum. O yüzden sling sipariş ettim bir buçuk ay sonra

Arada ayakta dolaşıyorum. Hem sindirimine de iyi geliyor.
Şu anda düzenleri yok tabi. Gündüz uyuyunca akşam 8 den sonra geceyarısına kadar uyumuyo. Bu da bizim kolik ssaatlerimiz. 4 aydan önce de uyku eğitimi verilmiyor.

Oğlumun koliği kırkı geçince bitmişti ama minik prem geriden yakalıyor

Benim sütümde tazyikli geliyor sadece sol meme. Bazen emerken genzine kaçıyor sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…