- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.041
Canım ilk zamanlar geceleri mama verdim. Sonra baktım süt yetiyor mamayı çektim. Hep sütle devam ettim. Hatta sut gelmezken bile cocuk emdi emdi süt arttı. Eğer emiyorsa sut gelmese bile emzir.Teşekkür ederimmpeki siz nasıl bekliyorsunuz mama meme ikilisiyle? Önce emzirip sonra mama mı
Çok geçmiş olsunBiz gelen gidenden kovid kaptık birde. Karantinamız yeni bitti. Valla millet çok fena sinirimin bozulduğunu fark ediyor hala yorumlara devam. Siz iyi yapmışsınız ben cevap verme konusunda kötüyüm
Yıkıyor musun kıyafetleri aradaBirsey diyeceğim ben o kadar kıyafet aldım yine almam gerekiyor yetmiyorbende mi bir sorun var anlamadım.
Oooo iyi tamam dediklerinizi yapıcam inşallah artar benimdeCanım ben biberonu gece veriyorum gece de ancak 80-90 civarı içiyor. Ama sagmada daha fazla çıkarıyorum. Boşaltman lazım muhakkak yoksa dolmaz. Bak misal demin emdi uyudu şimdi sagdim fazla çıkmadı ama boşalmış oldu. 60 çıktı aynı senin ki gibi. Ama mesela Sabah az emmisti. Çok doluydu çocuk zor emiyordu. Sagdim 170 çıktı o zaman. Günün saati ve çocuğun emdigi miktara göre değişir. Şimdi o uyanana kadar duş alırım. Suyumu bol bol içerim dolar tekrar.
Bende biberonla veriyorum uyanmadan ama eşim sağdan soldan biberona alıştırmayın iyi değil laflarına kulak astığı için evde birbirimizi yiyoruz bu konudaCanım uyandiramiyorsan biberonla uyanmadan ver. bizde uyanmıyor diye bıraktık gözüne kadar sarardı. Sonra biberonla süt ya da mama verip takip ederek toparladık.
Tam karar vermiş değiliz ama egepolde ilknur hanıma gidiyoruz aslında tavrı açıklayıcılığı iyi bir doktor hemen geri dönüşte yapıyor bir kaç doktor tavsiyesi daha aldık duruma göre hareket edeceğizBizimde hiç çıkmıyor gazimiz , emzirdikten sonra bı 5-10 dk deniyorum olmazsa yatırıyorum . Zaten gaz 15 günden sonra kendini gosteriyormus
Yenidogum itibariyle kullanılabilir yaziyor ama bel için sanki 1aylik olduktan sonra kullanacağım ben . İçim öyle rahat edecek
Biz bugün 7 günlük olduk ,doktor kontrolü sonrası Koçtaş ve ebebek turu yapıp kahve içtik . Hala uyanmadı güzel geçiyor,evde oturdukca bunalım yuklenecekti yoksa. Benimde yarın pansumanim çıkacak bakalım
Biz şimdi kontrolden çıktık , şükür artık yükselmez dedi doktor . Evet hala kolay kolay uyanmiyor bizimki ama bu sarılığın direk belirtisi değil dedi doktor . Bu arada hangi doktor tercih ettiniz. Biz Mavişehirde Bertan Karaboğaya başladık ,şuan için memnunuz telefon ve mesajlara 5 dk içinde dönüş yapıyor enerjisi de iyi geldi
Eğer kaşığı reddederse biberonla veriyorum mecburenPeki mamayı biberonla mı veriyorsunuz
Bende çok fazla yenidoğan aldım ve sürekli değiştirmem gerekiyor herkes laf etmişti neden bu kadar çok aldın diye keşke daha da fazla alsaydımBirsey diyeceğim ben o kadar kıyafet aldım yine almam gerekiyor yetmiyorbende mi bir sorun var anlamadım.
Öyle yapıyorum hep emzirmeye çalışıyorum ama ateşi 39 çıktı doktor mama ver açlıktan dedi. Verdim hemen şimdi düştü ama ara sıra 38 oluyo bilmiyorum çok endişeliyimCanım ilk zamanlar geceleri mama verdim. Sonra baktım süt yetiyor mamayı çektim. Hep sütle devam ettim. Hatta sut gelmezken bile cocuk emdi emdi süt arttı. Eğer emiyorsa sut gelmese bile emzir.
Yıkasam da aynıYıkıyor musun kıyafetleri arada
Esimde alışacak korkusuyla gece verdiriyor sadece gündüz görmesin diyorBende biberonla veriyorum uyanmadan ama eşim sağdan soldan biberona alıştırmayın iyi değil laflarına kulak astığı için evde birbirimizi yiyoruz bu konuda
Tam karar vermiş değiliz ama egepolde ilknur hanıma gidiyoruz aslında tavrı açıklayıcılığı iyi bir doktor hemen geri dönüşte yapıyor bir kaç doktor tavsiyesi daha aldık duruma göre hareket edeceğiz
Eğer kaşığı reddederse biberonla veriyorum mecburen
Ben kauçuk frigg (bibs benzeri) ve oioi almıştım oioi yi tuttu ama bu ara pek istemiyor fırlatıyor gerçi bende her fırsatta ağzına kendi mememi soktuğum için emziğe gerek kalmıyorKızlar merhaba, hangi emziği kullanıyorsunuz ?
Ben tommee tippee emzik ile avent almak arasında kaldım.
Avent biberon kullanıyoruz bebeğim memeyi bırakmadı, tommee tippee emzik de avent biberon gibi meme şeklinde duruyor. Kararsız kaldım
Evet onları da görüyorum çok güzellerBen kauçuk frigg (bibs benzeri) ve oioi almıştım oioi yi tuttu ama bu ara pek istemiyor fırlatıyor gerçi bende her fırsatta ağzına kendi mememi soktuğum için emziğe gerek kalmıyorBibs veya frigg tutsun isterdim çok güzel renkleri var oioi de seçenek yok
Yaptircam ya persembeye randevu aldik bakalim lokman hekim hastanesi yapiyormus normalde ucreti 3000 tl aradim ama belediye ucretsiz yapiyor ustune birde sunnet kuyafeti hediyeMaşallahsağdıklarından kaç cc içiyo mesela bebiş..
dediğin gibi emmediği memeği boşatana kadar sağıcam diğerniddeeee hep emziriyim çekene kadar ağzını. Sonra onuda sağıyım. 2 saatte böyle dolarmı tekrarrr yaparsammm. Acıkıyo hepp tekrar 120 cc içiyo herseferinde
Şaşır şaır yüzüne süt fırkırtmalo bi sütümüz olamadıvalla şuan dolmuşş bayaaa dün akiam boşalrtmıştım bebeğe onları verdim, şimdi şişmişler hissediyorum , ben hiç boşaltmıyodum cidden insan bilmeğinceeee yarıda bırakıyodum bundan sonra dediğini yapıyım Çok sağol valla
Ooo süper ysptır gitsin vallaBende 40ndan sonra yaptırıcam inşallah hemen iğleşir
Benim estetik dikiş yapıştırma olduğu için dikiş alma fln olmadı, ucunda bitane dikiş vardı ip oda düştü gitti şuan iz yok gibi benim hatta
Avent air kullanıyoruzKızlar merhaba, hangi emziği kullanıyorsunuz ?
Ben tommee tippee emzik ile avent almak arasında kaldım.
Avent biberon kullanıyoruz bebeğim memeyi bırakmadı, tommee tippee emzik de avent biberon gibi meme şeklinde duruyor. Kararsız kaldım
Canım sütun yetmediğini düşünüyorsan mama ver tabi ama kontrol et süt yeter görünüyorsa 1.5 2 saatte emzirebiliyorsan sarilik artmazÖyle yapıyorum hep emzirmeye çalışıyorum ama ateşi 39 çıktı doktor mama ver açlıktan dedi. Verdim hemen şimdi düştü ama ara sıra 38 oluyo bilmiyorum çok endişeliyim
Bende aynı şeyleri söylüyorum alışacak çocuk alışır kaç gündür biberonla veriyorum ama beni de emiyor hiçte reddetmedi memeyi ama gelde laf anlatEsimde alışacak korkusuyla gece verdiriyor sadece gündüz görmesin diyorbence alışacak çocuk alışır. Alışmayacak çocuk alismaz ne yaparsan yap. Bende her iki versiyonu da var. Oğlum ilk günden biberona alıştı süt gelmeyince hastanede hemşireler vermiş biberonla. Ama biberonun valfini çıkarmışlar hızlı akmış. Asla meme tutturamadim. Şimdi bu kızda ilk gün biberon verdik abentin yavaş akistan. Ama emzirmeyi denedim. Emdi emdi şimdi emmeye alışınca artık memeyi bırakmaz bence. Biberonda veriyorum memede tek almadığı emzik
Kızlar sizin bebekleriniz hep uyuyor mu ? uyudu diyelim sonra uyumadı. Ne yapıyorsunuz. Avuturken zorlanıyorum Ben. Bu çocuk ya çok uyuyor ya az uyuyor .şimdi iyi uyudu mesela .uyanınca uyumayabilir.
Benim sütümde tazyikli geliyor sadece sol meme. Bazen emerken genzine kaçıyor sizde de oluyor mu?Ben çok sagmiyorum ya çünkü bu sefer de on süt çok birikiyor. Cocugun ihtiyacından fazla süt üretmiş oluyorum ya da uzun süre uyuduğu zamanlar oluyor o zaman çok süt üretimi olduğundan goguslerim çok şişiyor aşırı tazyikli geliyor. Zaten tek göğüs emziriyoruz birinde biterse diğerini veririm bir dahaki sefere o göğüs daha çok üretir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?