- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.061
Kızlar bu yorumlar beni sinir ediyor ‘’sütün yetmiyor, sütün kalitesiz, bebek çok zayıf’’ çocuk her verdiğimde emiyor diye sütüm yetmiyor oldu valla moralim bozuldu artık yetmediğine zorla ikna edildim. SiZede böyle yorumlar geliyor mu, nasıl başa çıkıyorsunuz
Kızlar merhaba bizim bebek günde 10 kez kusuyor normal mi aynı dirumda olan var mi?
Hamazinc kullandik biz 2 gune toparladiKızlar pişik için 2 krem kullanıyorum ama arada pudra da sürsem mi diye düşünüyorum. Kremlerden dolayı hep nemli gibi.
Siz ne yapıyorsunuz?
Sadece annem ve eşim var yanımdaKızlar bu yorumlar beni sinir ediyor ‘’sütün yetmiyor, sütün kalitesiz, bebek çok zayıf’’ çocuk her verdiğimde emiyor diye sütüm yetmiyor oldu valla moralim bozuldu artık yetmediğine zorla ikna edildim. SiZede böyle yorumlar geliyor mu, nasıl başa çıkıyorsunuz
Benim kizimda dogumun ertesi gün akciger enfeksiyon kaynaklı yogun bakima alindi, entübe edildi. Entubeyken sutle beslenmeyi tolere edemeyecegi icin sut verememistik. 4. 5. Gunden sonra sut sagıp götürdüm. 10. Günde taburcu oldu. Şu an sadece emzirerek besliyorum çok sükür. Rabbim sizin bebeğinize de şifa versin, bir daha hastanelere düşürmesin.Çıkmadık canım, eşim yoğun bakım sorumlusu hekim ile görüşmüş içine sinmiş. Bebek burda olunca ben de bırakıp gidemedim, yatışımı uzattım. Eşim süt ve emzirme konularında yogun bakım sorumlusu hemşire ve hekimle uzun uzun konuştu, ısrarcı olduk. Bu gün 3 poşet süt bıraktım. Yarın emzirebilecegimi söylediler. Umarım sorun olmaz yarın da.
Benim de yetmiyor. Çünkü bezi sürekli tasiyor. Göbeği düşene kadar düzgün baglayamadim galibaBirsey diyeceğim ben o kadar kıyafet aldım yine almam gerekiyor yetmiyorbende mi bir sorun var anlamadım.
Evet yoksa sürekli taşarBenim de yetmiyor. Çünkü bezi sürekli tasiyor. Göbeği düşene kadar düzgün baglayamadim galibadün düştü göbeği şükürler olsun bundan sonra tasmaz ins.
Bir de bezi bağlarken p.pi aşağıda mi duracak
Evet dangalak vallaKızlar geçende bir akrabamız vefat etti eşim cenazeye gitti gömülürken anlamış ki koronadan ölmüş kimseye bişey dememişler kimsede maske de yokmuş çok sinir oldum. Vakalar baya arttı. Bende facebook'tan misafir kabul edemeyeceğimi kibar bir dille paylaştım. Biri altına gülme işareti atmış. Bu insanlar dangalak mıdır nedir? Dalga geçilecek bir konu mu bu? Annem grip oldu o bile pek uğramıyor bize geçer diye maske ile geziyor yaklaşmıyor kimseye. Kimsenin hediyesini istemiyorum eve insan istemiyor diyen de vardır evet istemiyorum kimseye çay kahve yapacak halim de yok zaten.
Biberon ilk günden itibaren kullanıyorum. Mama da veriyorum, saydığım sütü deKızlar bu bebek memede uyuyor hemen yaa ara ara çekiyor memeyi ama etkisi olur mu? Birde mamayı biberonla mı veriyorsunuz siz ? Memeye damlata damlata yapayım dedim şırıngayla ama bilmiyorum böyle de mantıklı mı?
Benim de yetmiyor. Çünkü bezi sürekli tasiyor. Göbeği düşene kadar düzgün baglayamadim galibadün düştü göbeği şükürler olsun bundan sonra tasmaz ins.
Bir de bezi bağlarken p.pi aşağıda mi duracak
Her ciste kıyafet değişiyor. Meğer olay p.pideymisEvet yoksa sürekli taşar
Yukarı, sağ, sol
Ay çok güldüm ya. Kız normalde nasıl duruyor ki zaten?
Benim eşim de biberona karşıydı güyaBende biberonla veriyorum uyanmadan ama eşim sağdan soldan biberona alıştırmayın iyi değil laflarına kulak astığı için evde birbirimizi yiyoruz bu konuda
Tam karar vermiş değiliz ama egepolde ilknur hanıma gidiyoruz aslında tavrı açıklayıcılığı iyi bir doktor hemen geri dönüşte yapıyor bir kaç doktor tavsiyesi daha aldık duruma göre hareket edeceğiz
Eğer kaşığı reddederse biberonla veriyorum mecburen
Ben avent, nuk ve ebebek in emziklerinden almıştım, hiçbirini tutmadı. Midesi bulandi galiba, ısrar edemedimKızlar merhaba, hangi emziği kullanıyorsunuz ?
Ben tommee tippee emzik ile avent almak arasında kaldım.
Avent biberon kullanıyoruz bebeğim memeyi bırakmadı, tommee tippee emzik de avent biberon gibi meme şeklinde duruyor. Kararsız kaldım
Ben avent kullanıyorum ama çok dikkat ederek veriyorum . Nefesini yutuyor , boğulacak veya kusacak gibi halleri oluyor .Kızlar merhaba, hangi emziği kullanıyorsunuz ?
Ben tommee tippee emzik ile avent almak arasında kaldım.
Avent biberon kullanıyoruz bebeğim memeyi bırakmadı, tommee tippee emzik de avent biberon gibi meme şeklinde duruyor. Kararsız kaldım
Bence biz ne kadar dikkat edersek edelim bu gaz yeni doğmus bebeklerde oluyorYa arkadaşlar gaz yapan yiyecekler listesi gibi bişey var mı sizde ..
google amcaya ne yazsam her şekilde gaz yapıyor diyor valla bezdim ,
Hadi inşallah gelir artık sende kurtulursun ağrılarından bebeğinide kucağına almış olursunHanımlar sabah kontrole gittim.
Kadın doktorunda bana dedi cumartesi günü hastaneye git orda bebeğe bakacaklar her halde. Günüm doldu ne kadar verirler bilmem. Açılmam yok henüz.
Ama rahmim çok ağrıyor yürüyemiyorum bebek doğum kanalına düşmüş dedi doktor.
Ooo süper vallaaa öyle bişi varsa kaçırma bizimde 1800 dediler bakalım seninkinin nezamanda geçicekYaptircam ya persembeye randevu aldik bakalim lokman hekim hastanesi yapiyormus normalde ucreti 3000 tl aradim ama belediye ucretsiz yapiyor ustune birde sunnet kuyafeti hediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?