Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Başa çıkmaya uğraşmıyorum. Umursamıyorum. Diyen dediğiyle kalıyor. Cevap vermeyip kendi işine bak. Bir zaman sonra demekten vazgeçiyorlar.
Dert etme kendine. Stres sütü çok etkiliyor

Tabi bu demek kimsenin tavsiyesini dikkate almamak değil. Yararlı ve yardımcı olanları ayıretmek

Kızlar merhaba bizim bebek günde 10 kez kusuyor normal mi aynı dirumda olan var mi?

Az kusuyorsa sorun yok. Ama fışkırır gibi çok miktardaysa sorun..

ATPaz canım yazacağım yazamadım bir türlü. Çok tebrik ederim gözün aydın, kavuşmuşsun bebeğine. İnşallah en yakın zamanda evine, yatağına da gider bebişin. Mental olarak güçlü olman harika bu arada, umarım ikiniz de kolay atlatırsınız bu süreci

Sadece annem ve eşim var yanımda kimseyle gorusmuyorum, hatta konuşmuyorum da etkilenmemek için. Yoksa millet konuşur da konuşur

Benim kizimda dogumun ertesi gün akciger enfeksiyon kaynaklı yogun bakima alindi, entübe edildi. Entubeyken sutle beslenmeyi tolere edemeyecegi icin sut verememistik. 4. 5. Gunden sonra sut sagıp götürdüm. 10. Günde taburcu oldu. Şu an sadece emzirerek besliyorum çok sükür. Rabbim sizin bebeğinize de şifa versin, bir daha hastanelere düşürmesin.

Birsey diyeceğim ben o kadar kıyafet aldım yine almam gerekiyor yetmiyor bende mi bir sorun var anlamadım.
Benim de yetmiyor. Çünkü bezi sürekli tasiyor. Göbeği düşene kadar düzgün baglayamadim galiba dün düştü göbeği şükürler olsun bundan sonra tasmaz ins.
Bir de bezi bağlarken p.pi aşağıda mi duracak

Evet dangalak valla

Kızlar bu bebek memede uyuyor hemen yaa ara ara çekiyor memeyi ama etkisi olur mu? Birde mamayı biberonla mı veriyorsunuz siz ? Memeye damlata damlata yapayım dedim şırıngayla ama bilmiyorum böyle de mantıklı mı?
Biberon ilk günden itibaren kullanıyorum. Mama da veriyorum, saydığım sütü de çünkü sarilik değeri biraz yüksek çıktı

Benim eşim de biberona karşıydı güya çocuk az beslenmekten sarılık riski atlatinca aklı basina geldi. Şimdi kendi diyor 40lik bı shot yapalım da bebek kendine gelsin diye

Ben avent, nuk ve ebebek in emziklerinden almıştım, hiçbirini tutmadı. Midesi bulandi galiba, ısrar edemedim

Ben avent kullanıyorum ama çok dikkat ederek veriyorum . Nefesini yutuyor , boğulacak veya kusacak gibi halleri oluyor .
Özellikle uykuya geçiş anında gögsümde uyacağına emziği kabul ettirip vermek çok iyi oluyor

Ya arkadaşlar gaz yapan yiyecekler listesi gibi bişey var mı sizde ..
google amcaya ne yazsam her şekilde gaz yapıyor diyor valla bezdim ,
Bence biz ne kadar dikkat edersek edelim bu gaz yeni doğmus bebeklerde oluyor
Ben buna kanaat getirdim

Hadi inşallah gelir artık sende kurtulursun ağrılarından bebeğinide kucağına almış olursun
Yaptircam ya persembeye randevu aldik bakalim lokman hekim hastanesi yapiyormus normalde ucreti 3000 tl aradim ama belediye ucretsiz yapiyor ustune birde sunnet kuyafeti hediye
Ooo süper vallaaa öyle bişi varsa kaçırma bizimde 1800 dediler bakalım seninkinin nezamanda geçicek tecrübe et bizede söylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…